vloerkleed kinderkamer,tijger vloerkleed,jungle vloerkleed

Kinderkamer vloerkleed: de leukste op een rij…

Ben je op zoek naar een kinderkamer vloerkleed? Lees dan even verder, want in dit blog zetten we de leukste vloerkleden voor op een kinderkamer voor je op een rij.

Een vloerkleed voor op een jongenskamer of meisjeskamer

Een vloerkleed op de kinderkamer staat niet alleen leuk; het is ook nog eens fijn om op te kunnen spelen en bovendien lekker warm als je kind ‘s morgens met zijn of haar blote voeten uit bed stapt. Iedereen houdt immers van warme voeten, toch!? Ben je op zoek naar een leuk vloerkleed voor een jongens- of meisjeskamer of zoek je iets leuks in het thema jungle (momenteel helemaal hip!), dan vind je hieronder een aantal super hippe kinderkamer vloerkleden!

Kinderkamer vloerkleed in jungle stijl…

Een jungle kamer is helemaal hip! Leuk voor zowel jongens als meisjes. Als je fan bent van de jungle stijl, dan zijn er – naast superleuk kinderkamer behang in jungle stijl – ook allerlei toffe vloerkleden in dit thema te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tijger vloerkleed, een vloerkleed in de vorm van een mooi groen blad of een vloerkleed in de vorm van een leeuwen kop…?

Meer kinderkamer vloerkleden vind je hier.

fonQ.nl

Vloerkleed voor op een jongenskamer…

Er zijn zoveel leuke vloerkleden voor op een jongenskamer te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer, rond vloerkleed in een prachtige warme kleur, zoals donkerblauw, donkergroen en okergeel? Ook zijn er tal van stoere vloerkleden met een coole print te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van het race auto vloerkleed? Past perfect op een racekamer! Het voetbal vloerkleed doet het natuurlijk supergoed op een voetbalkamer.

Meer kinderkamer vloerkleden vind je hier.


Vloerkleed voor op een meisjeskamer

Poederroze is nog steeds hip en wij snappen dat wel. Wij vinden het namelijk een prachtige kleur! Wil je dus een ‘blushy’ en ‘girly’ gevoel creΓ«ren op de kinderkamer? Of wil je een echte prinsessenkamer, paardenkamer, unicorn kamer of lama kamer voor je kind creΓ«ren? Met onderstaande vloerkleden zit je helemaal goed. Superleuk voor op de kinderkamer!

Meer kinderkamer vloerkleden vind je hier.


Welk kinderkamer vloerkleed vind jij het leukst?

Zie ook:

fonQ.nl