Contact

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Over mij…

Mijn naam is Sandy en ik ben moeder van twee geweldige kids: een jongen uit 2011 en een meisje uit 2015. Van beroep ben ik tekstschrijver en eigenaar van www.jongensenmeiden.nl: een blog waarop je heel veel tips en inspiratie vindt op het gebied van vakantie, leuke spullen, eropuit en diy.

Vragen?

Heb je een vraag, opmerking of leuke tip? Ik ben benieuwd! Stuur gerust een mailtje naar info@jongensenmeiden.nl. Ik beantwoord je vraag dan zo snel mogelijk. Je kunt Jongens en meiden trouwens ook volgen via de volgende kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/jongensenmeiden
Instagram: https://www.instagram.com/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/

Samenwerken?

Heb je een (nieuw) product dat je graag in de schijnwerpers wilt zetten of heb je andere interessante informatie die je onder de aandacht wilt brengen? Laat het mij dan weten en wie weet, kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Bij een samenwerking kun je denken aan een:

  • Review
  • Winactie
  • Blog trip.

Hieronder vind je een uitleg van bovenstaande samenwerkingsmogelijkheden.

Review

Heb je een bepaalde attractie die je op de kaart wilt zetten? Een cool product dat je wilt promoten of heb je net een nieuw boek geschreven en vind je dat dit nog wel wat meer aandacht kan gebruiken? Denk dan eens aan een review. Hierbij test ik – meestal samen met de kids – het product voor je uit en schrijf ik er een blog over en geef ik er aandacht aan op social media. Interesse? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Winactie

Naast een review, kun je ook denken aan een winactie. Ook hiervoor ga ik regelmatig samenwerkingen aan. Met een winactie bereik je namelijk een nóg groter publiek.

Blog trips

Nieuwe plekken verkennen en op stap gaan doe ik graag. Het liefst mét mijn gezin. Op deze manier kan de lezer echt goed zien hoe we een bepaalde plek hebben beleefd. Dus of het nu om een dagje uit gaat, een weekendje weg of een korte of lange vakantie: we komen graag op bezoek!

Tijdens ons verblijf post ik regelmatig mooie foto’s op social media (vooral Instagram) en maak ik ook diverse Insta-stories – vaak ook met de nodige humor. Na afloop kun je natuurlijk ook rekenen op een uitgebreid blog artikel van ons bezoek.

Benieuwd naar hoe ik één en ander aanpak? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram-pagina om te zien hoe wij onze Oostenrijk vakantie in 2020 hebben beleefd.

Oostenrijk vakantie 2020

Samenwerkingspartners

Voor mijn blog werkte ik eerder samen met partners als: Decathlon, Verkiezing Speelgoed van het Jaar, SBS6, Totum, Kinepolis NL, Studio100, Boermarke, Hape, Hangmatgigant en This is Holland.