Contact

Even voorstellen

Leuk dat je op de pagina ‘Contact’ van mijn blog bent beland! Hieronder stel ik mij graag even aan je voor.

Mijn naam is Sandy en ik ben moeder van twee geweldige kids: een jongen uit 2011 en een meisje uit 2015. In het dagelijks leven ben ik tekstschrijver en eigenaar van www.jongensenmeiden.nl, een blog waarop ik dagelijks schrijf over leuke dingen die ik tegenkom en die ik samen met mijn gezin beleef. Denk bijvoorbeeld aan blogs met tips op het gebied van speelgoed, vakantie en knutselen (DIY).


Social media

Heb je een vraag, opmerking of leuke tip? Ik ben benieuwd! Stuur gerust een mailtje naar info@jongensenmeiden.nl. Ik beantwoord je vraag dan zo snel mogelijk. Je kunt Jongens en meiden trouwens ook volgen via de volgende social media kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/jongensenmeiden
Instagram: https://www.instagram.com/jongens_en_meiden
Pinterest: https://nl.pinterest.com/


Samenwerken

Wil je samenwerken met Jongens en meiden? Hieronder lees je welke mogelijkheden er zoal zijn. Voor tarieven e.d. verwijs ik je graag naar mijn mediakit. Deze kun je aanvragen door een mailtje te sturen naar info@jongensenmeiden.nl.


Blogpost/review

Heb je een bepaald product dat je wilt promoten? Denk dan eens aan een review. Ik test je product uit en schrijf in een blogpost over onze ervaringen met het product. Voor nog meer bekendheid, besteed ik er natuurlijk ook op Facebook en Instagram aandacht aan.


Winactie

Een winactie is een uitstekende manier om je product in de schijnwerpers te zetten. De volgers van Jongens en meiden maken kennis met jouw product en worden ook weer extra gewezen op jouw eigen pagina. Een winactie plaats ik zowel op Facebook als op Instagram en de prijs wordt altijd verstuurd door de adverteerder.


Persreizen en events

Of het nu gaat om een (nieuw) pretpark of een vakantiebestemming in binnen- of buitenland: Jongens en meiden komt graag op bezoek. 

Nieuwe plekken verkennen en op stap gaan doe ik graag. Het liefst mét mijn gezin. Op die manier kunnen we gezamenlijk ontdekken hoe leuk en kindvriendelijk een bepaalde plek is. 

Tijdens het bezoek post ik diverse mooie foto’s op social media (vooral Instagram) en maak ik ook diverse Insta stories die ook weer kunnen worden doorgeplaatst op Facebook. Na afloop kun je natuurlijk ook rekenen op een uitgebreid blog artikel n.a.v. ons bezoek. 

Benieuwd naar hoe ik één en ander aanpak? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram-pagina om te zien hoe wij onze vakanties zoal hebben beleefd.

mama blogger,lifestyle blogger,persreis influencer,gezins blogger,familie blogger,familievriendelijke vakantiebestemming,blogtrip
Oostenrijk vakantie 2020

Voor mijn blog werkte ik eerder samen met de volgende partners: 

LEGO, Decathlon, Verkiezing Speelgoed van het Jaar, SBS6, Totum, Kinepolis NL, Studio100, Boermarke, Hape, Hangmatgigant, This is Holland, Pipoos, KidZcity, Bollenstreek en Linnaeushof.