foto cirkels,foto circles,muurcirkels,kinderkamer decoratie,diy kinderkamer decoratie,jungle kamer,jungle slaapkamer,jungle kinderkamer,safari kinderkamer,safari kamer,safari slaapkamer,kinderkamer cubaans,tropische kinderkamer,tropisch interieur,tropische accessoires

Foto cirkels met een tropisch tintje

Houd je net als ik van kleur en tropische printjes? Dan spreken deze zelfgemaakte tropische foto cirkels je vast aan. Jij kunt ze ook heel gemakkelijk zelf maken. In dit blog leg ik je uit hoe!

Tropische foto cirkels voor een tropisch interieur

Laatst kwam ik leuk papier tegen bij de HEMA en ik dacht meteen: “hier ga ik iets mee doen”. Het werden tropische cirkels voor aan de wand. Zelf muurdecoratie maken, is zo leuk. Je hebt echt iets unieks in huis hangen. De muurcirkels zijn trouwens ook heel leuk voor op de kinderkamer. Heel tof bijvoorbeeld voor op een jungle kamer!

kinderkamer decoratie,tropische foto cirkels,tropische kinderkamer,jongens en meiden,jungle kamer decoratie,foto cirkels,foto circles,muurcirkels,kinderkamer decoratie,diy kinderkamer decoratie,jungle kamer,jungle slaapkamer,jungle kinderkamer,safari kinderkamer,safari kamer,safari slaapkamer,kinderkamer cubaans,tropische kinderkamer,tropisch interieur,tropische accessoires

Wat heb je nodig voor deze muurcirkels?

Om deze leuke muur cirkels te kunnen maken, heb je het volgende nodig:

  • papier
  • lijm
  • kurken onderzetters (of karton) in verschillende formaten

Het maken van deze tropische foto circles is super makkelijk. Knip een cirkel uit het papier ter grootte van de onderzetter en plak deze er vervolgens op. Meer hoef je niet te doen. Easy does it! Daarna bevestig je de foto cirkels op de muur d.m.v. een spijkertje of dubbelzijdig tape.

Kinderkamer in tropische sfeer?

Tropische prints zie je heel veel tegenwoordig. Na de botanische- en de tropical jungle trend is nu ook een kinderkamer in Cubaanse stijl helemaal hip. En dat begrijp ik maar al te goed. Ooit was ik zelf in Cuba. Vooral Havanna vond ik prachtig; wat een kleurrijke stad. De huizen, de auto’s, de mensen… Onvergetelijk!

De kinderkamer die op onderstaande foto staat afgebeeld, is afkomstig van IKEA. Zij hebben zich voor de nieuwe voorjaarscollectie helemaal laten inspireren door Cuba en Havanna. Check die mooie pasteltinten gecombineerd met felle kleuren. Van leuke kussentjes tot toffe vloerkleden en dekbedovertrekken: je vindt er heel veel items waarmee je binnen no-time een kinderkamer in Cubaanse sfeer creΓ«ert!

kinderkamer,leuke kinderkamer,kinderkamer cuba,kinderkamer cubaans,kinderkamer tropisch,leuke meisjeskamer,leuke jongenskamer,tiener slaapkamer,kleurrijke kinderkamer.

Ik word in ieder geval helemaal vrolijk van deze tropische kinderkamer en tropische foto cirkels! Jij ook?

Zie ook: