bureaustoel kind,leuke kinder bureaustoelen,meisjes bureaustoel,jongens bureaustoel,gamestoel,game bureaustoel,ergonomische bureaustoel,bureaustoel met wielen,bureaustoel met armleuningen

Bureaustoel kind: met deze tips zit je kind goed!

Wie zoekt op bureaustoel kind, zal heel wat kinder bureaustoelen tegenkomen. In dit blog zet ik een aantal mooie en fijne bureaustoelen voor jongens en meisjes voor je op een rij.

Bureaustoel kind: onmisbaar bij het maken van huiswerk

Toen mijn zoon in groep 5 zat, kreeg hij voor het eerst huiswerk mee van school. We vonden het toen tijd om een goed kinderbureau en een fijne bureaustoel voor hem aan te schaffen, zodat hij in alle rust eens aan bureau kan gaan zitten om zijn huiswerk te maken of te leren.

Ook in de corona tijd – vooral in het voorjaar toen de intelligente lockdown was – merkten we hoe belangrijk het is als je kind een plekje in huis heeft waar hij of zij zich kan terugtrekken en rustig zijn of haar huiswerk kan maken. We waren blij dat we het jaar ervoor bij IKEA een goed bureau en een goede bureaustoel voor onze zoon hadden aangeschaft.

Zoek je ook een goede bureaustoel voor je kind? Dan zet ik hieronder een aantal tips voor je op een rij!


Kinder bureaustoel met wieltjes

Toen wij zelf een bureaustoel voor onze kinderen, hadden ze zelf maar een voorwaarde: de bureaustoel moest wieltjes hebben ;-). Is natuurlijk stiekem ook wel leuk. Maar wieltjes onder een bureaustoel zorgen er ook voor dat je je gemakkelijk en snel kunt verplaatsen. Handig, als je bijvoorbeeld even gauw een boek uit een kastje wilt pakken o.i.d. Onderstaande bureaustoelen hebben allemaal wieltjes.

  • De bureaustoel met konijnen opdruk is hier te koop.
  • De roze bureaustoel in het midden shop je hier.
  • De witte bureaustoel met wieltjes is hier verkrijgbaar.

Rainbow bureaustoelen

Check deze kinder bureaustoelen dan…! Menig kind zal ze geweldig vinden :-). Deze rainbow bureaustoelen zijn heerlijk zacht dankzij het nepbont dat op de stoelen zit. Superleuk ook voor op een prinsessenkamer of unicorn slaapkamer.

  • De unicorn bureaustoel is hier te koop.
  • De kinder bureaustoel met glitters shop je hier.
  • De hartjes stoel is hier verkrijgbaar.

En wat dacht je van deze leuke meisjes bureaustoel in het roze…?

meisjes bureaustoel,kinder bureaustoel,bureaustoel kind roze

Kinder bureaustoel met armleuning

Tussen al dat huiswerk maken door, wil je af en toe ook wel even lekker achterover leunen. En je armen even laten rusten op je stoel in plaats van op je bureau. En met onderstaande bureaustoelen kan dat prima. Hier te koop.


Ergonomische kinder bureaustoel

Een goede, verstelbare stoel die makkelijk in elkaar te zetten is en – net als bovenstaande stoelen – ook over wieltjes beschikt. Handig is de voetenbank, hierdoor hoeft je kind niet met zijn of haar benen te bungelen. En het kussentje zorgt ervoor dat ‘ie ook lekker zit. Kortom: een fijne, kwalitatief goede bureaustoel waar kinderen heel wat jaren mee zullen doen. Te koop bij IKEA.


Bureaustoel kind met print

Tja, en als je kind helemaal paardengek is of wild is van voetbal, dan zijn er nog deze bureaustoelen. Helemaal leuk voor op een paarden slaapkamer of een voetbalkamer. De paarden bureaustoel en voetbal bureaustoel zijn hier te koop.


Game bureaustoel

Weer heel iets anders is een game stoel. Hierin is ook heel veel keuze. Mocht je een bureaustoel voor je zoon of dochter zoeken en hij of zij houdt van gamen, dan is een game bureaustoel zoals deze zeker iets om te overwegen. In onderstaande stoel kun je uren zitten en er zit nog verlichting in ook.

  • De groene gamestoel is hier verkrijgbaar.
  • De GEAR4U gamestoel is hier te koop.
  • De blauwe gamestoel is hier te koop.

Bekijk ook het blog met tips voor een game slaapkamer.


Welke stoel spreekt jou het meeste aan?

Zie ook: