prinsessenkamer,prinsessenbed,kaptafel kind,prinsessen behang,prinsessen lamp,prinsessen dekbedovertrek

Een prinsessenkamer voor deftige dametjes…

Een prinsessenkamer: welk meisje droomt daar nu niet van? En ik kan het goed begrijpen, want hoe heerlijk is het om net te doen of je een prinses bent? In dit blog zetten we een aantal magisch mooie items voor op een prinsessen slaapkamer voor je op een rij.

Van Assepoester naar Anna en Elsa…

De Disney prinses die mij vroeger het meeste aansprak, was Assepoester. Nog altijd vind ik de film ervan prachtig. Die scène dat de muisjes een jurk voor Assepoester maken om te dragen naar het bal: stiekem is dit nog altijd een van mijn favo filmfragmenten ;-). Waar het in mijn jeugd vooral om Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje draaide, zijn het tegenwoordig vooral Anna en Elsa die de show stelen. Mijn dochter is dol op hen en verkleedt zich maar al te graag als deze twee prinsessen!

De mooiste items voor op een prinsessenkamer…

Er zijn zoveel mooie prinsessen spullen voor op een prinsessen slaapkamer te koop. Een aantal daarvan willen we je beslist niet onthouden. Hieronder vind je wat ons betreft de mooiste prinsessen accessoires voor op een prinsessen kamer.


Prinsessenkamer item 1: een prinsessenbed

prinsessenkamer,prinsessenbed,koets bed,meisjesbed

Als je je in dit bed geen echte prins of prinses voelt, dan weet ik het ook niet meer ;-). Echt: hoe tof is dit?! Ik had dit prinsessenbed als kind helemaal geweldig gevonden. Hier te koop.

En wat dacht je van dit prachtige hemelbed van het merk Lifetime? Geweldig in combinatie met die mooie bedhemel. Helemaal het einde toch…

prinsessen kamer,prinsessenbed,prinsessen slaapkamer,meisjes kamer,roze slaapkamer,hemelbed,kinder hemelbed,lifetime kidsrooms princess bed
Dit prinsessenbed is toch de droom
van ieder meisje?

Bekijk ook ons blog met leuke kinderbedden.


Prinsessenkamer tip 2: een prinsessen dekbedovertrek

prinsessenkamer,dekbedovertrek prinses
Prinsessen dekbedovertrek van Snurk…

Het merk SNURK verkoopt super leuke dekbedovertrekken, zoals dit prinsessen dekbedovertrek. Als je met je hoofd op het kussen ligt, lijkt het net alsof je een kroon op hebt en de prinses bent. Hoe leuk is dat?! Meer info over dit prinsessen dekbedovertrek vind je hier.


Prinsessen decoratie: een romantisch roze dromenvanger

Deze dromerige dromenvanger maakten wij van een papieren bordje. In het bordje prikten we gaatjes, waar we draadjes doorheen haalden. Aan de draadjes bevestigden we o.a. veertjes en kralen. In het blog papieren bordjes knutselen vind je nog veel meer tips over wat je van papieren bordjes kunt maken.


Prinsessenkamer tip 4: een kaptafel

prinsessenkamer,kinder kaptafel

Zo leuk: een eigen kaptafel. Als kind had ik er zelf ook eentje op mijn kamer. Geweldig vond ik het! In de laatjes kan je kind allerlei spulletjes opbergen. Meer informatie over deze kinder kaptafel vind je hier.


Prinsessenkamer tip 5: roze kledingkast

roze klast,roze kledingkast,prinsessenkast,prinsessenkamer meubels

Met een prachtige roze kleur, een ovale spiegel op de kastdeuren (met glitter rand) en deurknoppen in de vorm van roosjes is deze kledingkast toch super zoet?! Een echte must have voor op een prinsessen kamer! De kast is hier te koop. In ons artikel over meisjes kledingkasten vind je nog meer leuke ideeΓ«n.


Romantische lamp voor op een prinsessenkamer…

prinsessenkamer,kroonluchter

Wat een schattige lamp is dit. Heel romantisch, past goed op een prinsessenkamer. Meer info vind je hier. In het blog over kinderkamer verlichting vind je nog meer tips voor toffe kinderkamer lampen.


Een lief bureautje voor echte prinsessen

kasteel bureau,prinsessen bureau,wit kasteel bureau

Prinsesjes moeten natuurlijk ook naar school. Maar als ze thuis zijn, moeten ze misschien ook wel eens huiswerk maken. Dit schattige wit met roze kinderbureau is in hoogte verstelbaar en groeit dus mee met je kind. Je shopt ‘m hier.

In ons blog met leuke kinderbureaus vind je nog meer ideeΓ«n!


Een vorstelijk vloerkleed…

vloerkleed,roze vloerkleed,rond meisjesvloerkleed,prinsessenkamer

Op een slaapkamer van deftige dametjes hoort natuurlijk wel een chique vloerkleed. Dit hartjes vloerkleed ziet er niet alleen super cute uit; het is ook nog eens heerlijk zacht voor prinsessenvoetjes… Hier te koop.


Prinsessenkamer tip 8: een prinsessen poef

prinsessenkamer,kinderstoel roze,kinderfauteuil,roze kinder fauteuil met voetenbankje

Prinsessen zitten niet op een gewone stoel; ze zitten op een troon. Deze poef zit heerlijk en staat prachtig op een prinsessenkamer. Hier te koop.


Prinsessen behang

prinsessenkamer,prinsessen behang
Mooi prinsessen behang van de Disney prinsessen…

Vaak vind ik spullen met de Disney prinsessen erop te druk. Maar dit behang vind ik echt heel mooi. Meer info vind je hier. In ons blog over kinderkamer behang vind je nog meer ideeΓ«n.


Prinsessen kamer tip 10: prinsessen poster aan de wand

prinsessen poster

Op een prinsessen slaapkamer hoort natuurlijk een mooie prinsessen poster aan de wand. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit lieve schilderijtje…? Hier te koop.


Kortom: er is zoveel leuks te koop voor op een prinsessenkamer. Welk item vind jij het leukst?

Zie ook: