kinderbed,kinderbedden,hoogslaper,halfhoogslaper,huis bed,tipibed,hutbed,lifetime bed,bebies first,vt wonen stage bed

Een kinderbed om bij weg te dromen…

Ben je op zoek naar een mooi kinderbed? Bijvoorbeeld omdat je kind uit zijn of haar ledikant is gegroeid? Of omdat dat peuterbed nu toch echt wel te klein is geworden? Lees dan verder, want in dit blog zetten we de mooiste kinderbedden voor je op een rij!

Kinderbed: hip hemelbed of hoogslaper?

Op kinderbedden gebied is er van alles te koop. Natuurlijk houd je bij het kopen van een kinderbed rekening met de leeftijdsfase van je kind. Nadat je kindje uit zijn of haar wieg of babybed is gegroeid, kies je voor een peuterbed of eenpersoons kinderbed. En hierin is er ook heel veel keuze. Ga je voor een laag eenpersoonsbed (hutbed, kajuitbed, huisjesbed, tipibed) of kies je toch voor een halfhoogslaper of hoogslaper…? Waar je ook naar op zoek bent; in dit blog zetten we de mooiste kinderbedden voor je op een rij!


Hip eenpersoons hoekbed

We beginnen met dit hippe hoekbed dat verkrijgbaar is in meerdere kleuren: wit, grijs en zwart. Supertof ook met dat hoofdbord en die schuifdeurtjes. Handig als je beperkte ruimte hebt op de slaapkamer. Hier te koop.

hoekbed,leuk eenpersoonsbed,mooi eenpersoonsbed,wit eenpersoonsbed,grijs eenpersoonsbed,zwart eenpersoonsbed,woood connect hoekbed

Rotan kinderbed

rotan kinderbed,rieten kinderbed,rotan kinderkamer meubels,rieten eenpersoonsbed,bamboe bed

Rotan of riet is helemaal in tegenwoordig, het is weer helemaal terug van weggeweest. Rotan meubels staan prachtig op de kinderkamer. Je kunt er een hele mooie bohemien look mee creΓ«ren. Dit rotan kinderbed (90×190 cm) is een ware aanvulling op iedere kinderkamer. Mooi kleedje en wat toffe accessoires erbij en je kamer is helemaal hip! Meer informatie over dit bamboe kinderbed vind je hier.

Stoer eenpersoonsbed met leren grepen

vt wonen stage bed,taupe bed,eenpersoonsbed,stoer jongensbed,jongensbed met lade

Wat een ontzettend stoer kinderbed is dit. Uitgevoerd in een mooie taupe kleur en met twee handige lades die voorzien zijn van stoere leren grepen. Op het plankje/opstapje rechts kun je eventueel een nachtlampje kwijt. Kortom: een heel tof bed voor coole boys and girls! Hier te koop.

Goed om te weten: uit deze serie zijn ook een kinder kledingkast en een stoere opbergkist verkrijgbaar. Zo heb je binnen no time een hele toffe set bij elkaar.

Kinderbed van staal

Een bed dat in iedere kinderkamer past, is dit zwart stalen bed van Woood. Mooi stevig, en door de ijzeren lattenbodem kan het bed wel tegen een stootje. Hier te koop.

kinderbed,jongens bed,meisjes bed,zwart eenpersoonsbed,zwart stalen bed,stoer bed kind,hip bed kinderkamer

Kinderbed met veel opbergruimte

Wat een handig bed zo, voor op de kinderkamer. Leuk met die open kastjes aan de onderkant en handig met twee lades om spullen in op te bergen. Het plankje aan de zijkant van het bed dient als nachtkastje en op het kastje aan het hoofdeinde kun je onder meer een lampje en wat boeken neerleggen. Goed om te weten: in dezelfde serie is er ook nog een bureau en een kast verkrijgbaar. Zo krijg je een mooi geheel op de slaapkamer! Hier te koop.

bed met opbergruimte,leuk kinderbed,jongensbed,wit jongensbed,leuk kinderbed

Eenpersoonsbed met lades en kastjes

Weg zijn we van dit prachtige bed met lades aan de onderkant, kastjes aan het voeteneinde en een opstaande rand aan de zijkant om spulletjes neer te zetten. Leuk gestyled ook met dat dekbedovertrek en dat vloerkleed erbij… Hier te koop.

kinderbedden,leuk kinderbed,wit kinderbed,mooi bed jongen meisje,kinderbed met lades,scandinavisch bed kind,kinderbed baseo vertbaudet

Boomhut bed

Hoe tof is dit: een bed / hoogslaper, waarin je kunt klimmen, klauteren en avonturen kunt beleven?! Leuk ook met die twee ramen en heerlijk ook om in te slapen… Hier te koop.

kinderbed,boomhut bed,kinder hoogslaper,steiger houten bed,houten hoogslaper kind,jungle bed,safari bed,boomhut bed vipack

Bekijk ook het blog met tips voor een jungle kamer.

Hoogslaper met gamebureau

hoogslaper jongen,jongens hoogslaper,kinderbed,game bureau,gamestoel,gamekamer,bed met gamebureau

Iedere gamer zal dit bed fantastisch vinden! Onder het bed bevindt zich een echt gamebureau waar je je eigen battle station op kunt zetten en een game bureaustoel aan kunt schuiven. Aan de zijkant van het bed zit een gedeelte met een roede waar je kleding op kunt hangen een deel met plankjes voor boeken en andere spullen. Naast dat deze hoogslaper er heel tof uitziet, is deze ook nog eens heel handig als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt op je kamer. Meer informatie over dit bed vind je hier.

Hip tipibed

tipibed,cool kids super hero tipibed,hip kinderbed

Superleuk: dit stoere tipibed. Dat wil toch ieder kind?! Ik vind de leren grepen ook zo tof. En wat zo handig is: het frame met tentdoek is er ook af te halen, zodat je van het tipibed een stoer jongensbed of meisjesbed kunt maken! Hier te koop.

Witte hoogslaper met bureau

kinderbed,hoogslaper ikea,smastad hoogslaper,stuva hoogslaper,witte hoogslaper met bureau,goedkope hoogslaper,strak kinderbed

Deze SMASTAD hoogslaper is van IKEA en is de opvolger van het STUVA-bed. Toch zijn er dingen anders aan deze mooi hoogslaper. Zo zijn de laatjes en de kastdeurtjes strakker en kun je er zelf ook stoere grepen op bevestigen. Bekijk hier ook het blog met tips voor een leuke hoogslaper. En bekijk anders ook het blog met items uit de IKEA SMASTAD collectie even.

Halfhoogslaper in het lichtblauw

Ook ideaal is een halfhoogslaper, helemaal als deze – net als het kinderbed op onderstaande foto – veel opbergruimte bevat. Tip: een halfhoogslaper is ook heel handig met verschonen. Je hoeft niet speciaal een trappetje op en kunt op ooghoogte het matras en het dekbed etc. vervangen. Hier te koop.

hoogslaper kind lichtblauw flexa freja

Stoer hemelbed met lampjes eraan…

kinderbed,woood bed baron zwart,hip kinderbed,karwei kinderbed
Stoer hemelbed…

Hip, hip en nog eens hip: dit stoere hemelbed. Wie wil hier nou niet in wegdromen? Tip: style het bed af met een leuke vlaggetjes slinger of een lichtsnoer. Tof toch?! Hier te koop.

Een bed met bakken op wielen

leuk bed,bopita bed,compactbed job,zwart bed hout

Dit zogeheten ‘compactbed’ is er een van het merk Bopita. Het zwart gecombineerd met de hout-look: erg mooi vind ik ‘m. Onder het bed bevinden zich twee bakken (lades) met wieltjes. Heel handig dus! Meer informatie vind je hier.

Een stoere bedbank…

kinderbed,bedbank

Wat een stoere bedbank is dit. Perfect ook om lekker op te chillen. Handig ook met die lade eronder. Hier te koop.

Een bed met opbergruimte…

wit kinderbed met lades,mooi kinderbed,bed alba,wit meisjesbed,bed met opbergruimte
Dit kinderbed met lades heeft veel opbergruimte…

Dit kinderbed ziet er niet alleen leuk uit; het is ook nog eens superhandig dankzij de (maar liefst!) zes verschillende lades die onder het bed zitten. Hierin kun je lekker veel spullen opbergen! Hier te koop.

Een LEGO bed

kinderbedden,lego bed

Een echt LEGO bed: welke LEGO fan droomt daar nu niet van…?! Helemaal in LEGO stijl. Dat komt allereerst natuurlijk door de kleuren, maar let ook even op de details aan het hoofdeinde en het voeteneind van het bed. Zo tof gedaan. Hier te koop.

Hier vind je trouwens nog meer tips voor een LEGO kamer.

Mooi kinderbed in het wit

wit bed,vestbjerg bjarne bed,scandinavisch bed

Een mooi eenpersoons bed in het wit met mooie eiken poten. Spreekt dit kinderbed je aan? Kijk dan hier voor meer informatie.

Hip kinderbed met slaaplade…

flexworld bed met slaaplade,kinderbed met lade,1 persoonsbed met lade,eenpersoonsbed met lade
Eenpersoonsbed met lade…

Dit kinderbed is ideaal als er wel eens vriendjes of vriendinnetjes van je kind blijven slapen. Dankzij de handige uitschuif lade, creer je binnen no-time namelijk een extra slaapplek. In het uitschuifbare deel bevinden zich ook nog eens twee handige opberglades met veel ruimte om spullen in op te bergen. Hier te koop.

Stalen kinderbed met industriΓ«le look

industrieel bed,hip bed
Industrieel bed met een hippe look…

Als je het hebt over hippe kinderbedden, dan mag dit stoere en hippe okergele eenpersoonsbed New York wat mij betreft niet in het rijtje ontbreken. Niet duur en de perfecte keuze voor wie houdt van een beetje anders. Meer informatie over dit bed vind je hier.

Of wat dacht je van dit stoere, stalen eenpersoons kinderbed van het merk Woood? Verkrijgbaar in meerdere kleuren en hier te koop.

stalen bed woood,bruin bed,stalen eenpersoonsbed,bed met spijlen,ledikant met spijlen,stoer jongensbed,kinderbed

Een beauty van een huis bed…

huis bed,huisjes bed,lifetime bed,lifetime kinderbed,bedstee bed
Hip huisjesbed…

Dit huis bed van het merk Lifetime is toch de droom van ieder kind?! Leuk voor jongens Γ©n meisjes. Een ding is zeker: in dit hut bed voelt je kind zich helemaal thuis. Heerlijk om in te slapen en om in te spelen. Wat hippe kinderkamer accessoires erbij en het bed is helemaal af… Hier te koop.

Een stoer en stevig jongensbed

vipack jongensbed,vipack kinderbed,grenen kinderbed,stoer jongensbed
Stoer grenen houten jongensbed

Wat een mooi jongensbed is dit. Een stoer jongensbed dat gemaakt is van grenenhout en hierdoor heel stevig is. In de opberglade kun je niet alleen een hoop spullen opbergen; ook kun je er een matras in leggen, zodat er eens iemand kan blijven logeren. Leuk om te weten, is dat er nog meer meubels uit dezelfde serie verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een stoere jongens kledingkast, een stoer jongensbureau of een stoere kinderboekenkast. Met al deze meubels bij elkaar creΓ«er je een prachtige jongens slaapkamer die heel lang mee kan!

Meer informatie over dit stoere bed vind je hier.

Welk kinderbed vind jij het mooist?

Zie ook: