voetbalkamer,voetbalbed,voetbal bed,dekbed overtrek voetbal

Een voetbalkamer om van te dromen…

Wat voor leuke items zijn er allemaal te koop voor in een voetbalkamer? In dit blog zetten we een aantal toffe spullen voor op een voetbal slaapkamer voor je op een rij.

“Mam, ik wil een voetbalkamer”

Veel jongens en meiden zijn gek van voetbal. Logisch ook, want voetbal is een super leuke sport! Mijn zoontje zit zelf ook op voetbal en is er helemaal gek van. Het liefst loopt hij elke dag in een van zijn voetbal tenues en als het maar even kan, dan is hij met zijn vriendjes aan het voetballen. Volgend jaar gaat hij alweer naar groep 5 en omdat we vinden dat hij nu toch echt wel een echt jongens bureau nodig heeft, willen we meteen zijn kamer wat ‘serieuzer’ maken. Zelf wil hij het liefst een voetbalkamer, dus vandaar dat ik mij eens ben gaan oriΓ«nteren op voetbalkamers en spullen die er in dit thema te koop zijn. Ik deel ze graag met je!


Alsof je in het stadion staat…

Te gek toch: dit voetbal behang. Alsof je recht het stadion in kijkt. Ik vind de kleuren ook erg mooi. Niet te druk en ook mooi voor op de muur waar het bed tegen aan staat. Een ding is zeker: met dit voetbal behang krijg je het voetbal gevoel helemaal te pakken! Meer informatie vind je hier.

voetbalkamer,voetbal behang,stadion behang,voetbal muursticker,voetbal accessoires
Met dit voetbal behang is het net alsof je in het stadion staat

Een voetbal zitzak voor op je voetbalkamer…

Een zitzak is sowieso ideaal voor kinderen. Ze kunnen er heerlijk in chillen, met of zonder vriendjes. Tijdens het gamen is het ook fijn om in te zitten. Deze voetbal zitzak is echt een eyecatcher voor op een voetbalkamer. Eigenlijk mag ‘ie niet ontbreken, vind ik. Dus ik noteer ‘m alvast op ons lijstje! Meer informatie vind je hier.

voetbalkamer,voetbal zitzak,voetbal kussen,voetbal slaapkamer,voetbal accessoires
Voetbal zitzak om in te chillen…

Slapen als een echte voetballer…

Voetbal: veel kinderen staan ermee op en gaan ermee naar bed. Een ding is zeker: onder dit super toffe voetbal dekbed overtrek zul je heerlijk dromen. Er zijn ook leuke dekbedovertrekken van de oranje leeuwinnen te koop trouwens. En wat vind je van het kleed…?

voetbalkamer,voetbalbed,voetbal bed,dekbed overtrek voetbal,voetbal slaapkamer,voetbal accessoires
En dit toffe voetbalbed willen we je zeker niet onthouden! Niet duur en met een goal erin. Supertof toch?

En wat dacht je van dit leuke voetbalbed in de vorm van een voetbalschoen… Te gek toch?!

voetbalkamer,voetbalbed,fc barcelona bed,ajax bed,psv bed,feyenoord bed,voetbal slaapkamer

Toch op zoek naar een ander kinderbed? Check dan ook ons blog met leuke kinderbedden.


Een bureaustoel voor op je voetbalkamer

Deze coole bureaustoel mag zeker niet ontbreken op je voetbalkamer. Hij is verstelbaar, heeft wieltjes en is hier te koop. In het blog over kinder bureaustoelen vind je trouwens nog meer tips.

voetbalkamer,voetbal bureaustoel

Voor op de middenstip van je voetbalkamer…

Een voetbal vloerkleed in je kamer: dat vindt toch iedere voetbalfan leuk. Het staat niet alleen heel cool; het is ook nog eens heerlijk warm aan je voeten. En fijn om op te spelen natuurlijk ;-). Meer informatie vind je hier.

voetbalkamer,vloerkleed voetbalveld,voetbal vloerkleed,voetbal slaapkamer,voetbal accessoires
Dit voetbalveld vloerkleed mag niet ontbreken op een voetbalkamer…

Voetbal lamp voor op een voetbalkamer…

Hoe cool is deze 3D voetbal lamp?! Het lijkt alsof ‘ie net heel hard tegen een muur aan geknald is, maar schijn bedriegt… ;-). Voetbalfans zullen ‘m in ieder geval geweldig vinden. Een must dus voor op een voetbalkamer! Meer informatie vind je hier.

voetbal lamp,voetbal slaapkamer,voetbal accessoires
Toffe voetbal lamp voor aan de muur…

Hier vind je nog meer toffe spullen voor op een voetbalkamer. Heb jij nog tips? Laat het ons weten!

Zie ook: