kinderkamer accessoires,babykamer decoratie,babykamer accessoires,kinderkamer decoratie,meisjeskamer accessoires,jongenskamer accessoires,tips kinderkamer accessoires

De leukste kinderkamer accessoires…

Ben je op zoek naar leuke kinderkamer accessoires? Of zoek je leuke, hippe babykamer decoratie? Lees dan even verder, want in dit blog vind je heel veel tips en inspiratie!

Tijd om te stylen!

Er zijn van die momenten dat je de kamer van je kind weer eens onder handen neemt en opnieuw gaat inrichten. De overgang van een babykamer naar een peuterkamer is zo’n moment. Je kindje wordt groter en kan meer zelf en daar hoort dan ook een wat stoerdere kamer bij. Om je een voorbeeld te geven: het baby ledikant maakt plaats voor een peuterbed en ook de commode wordt vaak niet meer echt gebruikt. Tijd voor een grote jongens kamer of meisjes kamer dus en daar horen dan natuurlijk ook nieuwe kinderkamer accessoires bij!

Een echte meidenkamer

Onze dochter is net vijf geworden. Een grote meid dus en eigenlijk vinden we het dan ook wel tijd worden om haar kamer weer eens opnieuw aan te pakken. Niet alleen door nieuwe kinderkamer accessoires te kopen, maar ook de door het vervangen van de meubeltjes. Allereerst willen we haar peuterbed – dat nu toch wel echt aan de krappe kant wordt – vervangen door een leuk hip kinderbed. Wat voor bed het precies wordt, is nog niet helemaal zeker. Wordt het een laag bed of een hoogslaper? Dan willen we ook nog de muren van haar kamer gaan doen. Op dit moment zit er nog babybehang op de muur en dit willen we natuurlijk ook gaan vervangen door hip kinderkamer behang. Haar meisjes kledingkast valt ook zowat uit elkaar, dus die moet ook echt vervangen worden. Al met al best een projectje dus.

Kinderkamer accessoires maken de kamer af

Met de juiste kinderkamer accessoires maak je de kamer van je kind helemaal af. Het zorgt net even voor die extra sfeer. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande spulletjes? Van een tof tijgerbeeldje tot een hip kussentje en een leuk rotan boekenkastje in de vorm van een berenhoofd (check ook het blog met tips voor leuke rotan kinderkamer meubels)… We zouden nog wel even door kunnen gaan met het posten van leuke spullen. Want oh oh, wat is er veel leuks te koop!

kinderkamer accessoires,babykamer decoratie,babykamer accessoires,kinderkamer decoratie,meisjeskamer accessoires,jongenskamer accessoires,tips kinderkamer accessoires

Hier vind je nog meer leuke en betaalbare kinderkamer accessoires.

Zie ook: