racekamer,autobed,autostoel,autokast

Een racekamer voor snelle kids

Een racekamer of auto kamer: welke autofanaat wil dat nu niet? Een kamer in Formule 1 thema is de droom van elke racer. Een ding is zeker: met deze toffe race items voelt je kind zich een echte coureur!

Racekamer: de coolste items…

Er zijn heel veel toffe items voor op een racekamer te koop. In dit blog zetten we er een aantal voor je op een rij. Van een snel autobed met lampjes en geluid tot een supertof bureau om ‘snel’ je huiswerk aan te maken ;-).


Auto kamer tip 1: een autobed

race kamer,autobed,race auto bed,auto kamer
Een autobed mag niet ontbreken in een race kamer…

Oke, dit is toch de droom van ieder kind? Dit stoere autobed voor op een race kamer is verkrijgbaar in het blauw, zwart en wit. Onderaan de auto en onder de velgen en bumpers zit verlichting, die je door middel van een afstandbediening aan en uit kunt zetten. Met de afstandsbediening kun je ook allerlei geluiden aan en uit zetten. Net echt…!

In dit blog vind je trouwens nog meer tips voor een autobed.


Racekamer tip 2: race kast

race kamer,auto kast,auto kamer
Een race kast om al je race spullen
in op te bergen…

Bij een race kamer hoort natuurlijk een race kast. Deze stoere kledingkast is helemaal uitgevoerd in de race kleuren rood, wit en zwart. Binnenin de kast bevinden zich een roede en een legplank en onderaan een grote lade. Dat laatste is bijvoorbeeld handig voor sokken en ondergoed. Kortom: een fijne kast die supercool zal staan op iedere racekamer! Meer informatie over deze kast vind je hier. Zie ook ons blog over jongens kledingkasten.


Een bureaustoel voor echte racers…

race kamer,game bureaustoel,auto kamer
Deze bureaustoel is ook fijn tijdens het gamen…

Een stoere bureaustoel voor een goede prijs! En hij lijkt ook echt op een stoel uit een raceauto. Trouwens ook een fijne stoel voor tijdens het gamen. Meer informatie over deze stoel vind je hier.


Racekamer tip 4: een super snel bureau…

race kamer,race bureau,f1 bureau,auto kamer
Aan dit auto bureau is huiswerk maken helemaal niet vervelend…

Huiswerk maken vervelend? Niet aan dit bureau! Aan de rechterkant van dit kinder bureau bevindt zich een plankje met daaronder drie lades. Leuk detail zijn de knoppen die op wieldoppen lijken. Meer informatie over dit bureau voor op een auto kamer vind je hier.

Kijk hier voor nog meer kinderbureaus.


Een stoer vloerkleed

autokamer,auto vloerkleed,race vloerkleed

Kan je kind urenlang met autootjes spelen? Dan is het wel zo fijn als hij/zij lekker zit. Dit stoere vloerkleed voor op een auto kamer is heerlijk zacht. Past perfect op een racekamer! Hier te koop.


Een muursticker van Red Bull

race kamer,race poster,formule 1 poster,formule 1 sticker, race sticker
Een race auto van Red Bull voor op de muur…

Een race kamer is natuurlijk niet compleet zonder een race auto van Red Bull op de muur. Hiermee voel je je pas echt een Max Verstappen! Meer informatie over deze race muursticker vind je hier.


Zo: als dat geen coole racekamer wordt…!

Zie ook: