Behang kinderkamer: hip, lief of stoer?

Behang kinderkamer: nu mijn dochtertje wat groter wordt, vind ik het wel weer eens leuk om haar kamertje opnieuw te stylen. De meubels kunnen eigenlijk nog wel, maar met name haar babykamer behang zou wel eens een opfrisser kunnen gebruiken. Vandaar dat ik op zoek ging naar leuk kinderkamer behang. Internet staat natuurlijk vol met leuke dingen, maar hierbij wat leuke tips.
Mooie muurdecoratie van KEK Amsterdam

Oke, dit vind ik dus echt helemaal te gek. Hoe cool is het om een wand helemaal te behangen met een grote print?! Hieronder zie je het ‘Hunting Tiger’ behang, waarop je de jungle ziet en een tijger die probeert een vlinder te vangen. In het midden zie je het ‘Riding my bike’ kinder kamer behang met een illustratie van Fiep Westendorp en rechts natuurlijk een print van Pluk van de Petteflet (ook van Fiep Westendorp)… Zo leuk :-). Zie je het al voor je: zo’n mooie muur en dan een leuke boekenkast met boeken, speelgoed (en dan met name een echte kraanwagen van Pluk van de Petteflet!!!) en puzzels van Fiep Westendorp? Ik wel!

  behang kinderkamer,dikkertje dap behang,behang kek amsterdam,fiep westendorp behang   behang kinderkamer,pluk van de petteflet behang,muursticker pluk van de petteflet

Kijk hier voor nog meer mooi behang van Kek Amsterdam

Wiebertjes behang

behang kinderkamer,harlequin behang ferm living,ferm living behang roze witte ruitjes
Wiebertjes behang…

Dit wiebertjes behang van Ferm Living is super populair! En dat vinden wij niet zo gek, want het staat te gek in de kinderkamer. Het behang is verkrijgbaar in het mintgroen. Leuk ook in combinatie met wat schattige kinderkamer accessoires.

behang kinderkamer,studio ditte behang  behang kinderkamer,done by deer behang  behang kinderkamer,autootjes behang,behang studio ditteBehang kinderkamer met wolkjes en sterren…

Dit babybehang is wel heel erg lief. Vooral het blauwe behang met de slapende manen en sterretjes is bij ons favoriet. Kan voor zowel jongens als meisjes…

behang kinderkamer,wolkjes behang,wolken behang,behang babykamer,behang kinderkamer behang kinderkamer,sterren behang,behang babykamer,behang kinderkamer,babykamer behang,kinderkamer behang,babybehang,kinderbehang,baby behang,kinder behang,dierenbehang kinderkamer,dierenbehang babykamer,figuurtjes behang kinder kamer,figuurtjes behang babykamer,genderneutraal behang,genderneutraal babybehang,genderneutraal kinderbehang,zwart wit behang,behang meisjeskamer,behang jongenskamer,hip kinderbehang,hip behang babykamer,hip behang kinderkamer,paardenbehang,voetbalbehang,lief behang,schattig behang babykamer,sterretjes behang,lichtblauw babybehang,roze babybehang

Hip kinderkamer behang met driehoekjes, tipi’s en confetti…

Geometrische vormen zijn helemaal in. Deze voorbeelden zijn heel neutraal van kleur en goed te combineren met bijvoorbeeld een ander muurtje in een bijpassende kleur.

behang kinderkamer,driehoekjes behang,geometrisch behang behang kinderkamer,tipi behang,wigwam behang,indianen behang,behang babykamer,behang kinderkamer,babykamer behang,kinderkamer behang,babybehang,kinderbehang,baby behang,kinder behang,dierenbehang kinderkamer,dierenbehang babykamer,figuurtjes behang kinder kamer,figuurtjes behang babykamer,genderneutraal behang,genderneutraal babybehang,genderneutraal kinderbehang,zwart wit behang,behang meisjeskamer,behang jongenskamer,hip kinderbehang,hip behang babykamer,hip behang kinderkamer,lief behang,schattig behang babykamer confetti behang,behang babykamer,behang kinderkamer,babykamer behang,kinderkamer behang,babybehang,kinderbehang,baby behang,kinder behang,dierenbehang kinderkamer,dierenbehang babykamer,figuurtjes behang kinder kamer,figuurtjes behang babykamer,genderneutraal behang,genderneutraal babybehang,genderneutraal kinderbehang,zwart wit behang,behang meisjeskamer,behang jongenskamer,hip kinderbehang,hip behang babykamer,hip behang kinderkamer,lief behang,schattig behang babykamer
Voetbalbehang voor toekomstige Messi’s…

Stel je voor: een eigen kamer waarbij het net lijkt of je je in een echt voetbalstadion bevindt. Te gek toch?! Zit je zoon of dochter op voetbal en wil hij/zij het liefst een kamer in voetbalthema? Met dit voetbalbehang scoor je gegarandeerd bij je kind.

behang kinderkamer,voetbalbehang,stadion behang,babykamer behang,kinderkamer behang,babybehang,kinderbehang,baby behang,kinder behang,dierenbehang kinderkamer,behang jongenskamer,voetbalbehang behang kinderkamer,voetbalbehang,stadion behang,babykamer behang,kinderkamer behang,babybehang,kinderbehang,baby behang,kinder behang,dierenbehang kinderkamer,behang jongenskamer,voetbalbehang behang kinderkamer,voetbalbehang,stadion behang,babykamer behang,kinderkamer behang,babybehang,kinderbehang,baby behang,kinder behang,dierenbehang kinderkamer,behang jongenskamer,voetbalbehang

Maak de voetbalkamer af met dit coole voetbal dekbedovertrek:

behang kinderkamer,voetbal dekbedovertrek,snurk dekbedovertrek voetbal

Kinderkamer behang met paarden erop…

Wij houden ervan: dit paardenbehang. Van unicorn behang tot aan prachtig muurvullend behang met een zwarte hengst erop. Een droom voor elk ruitertje. We kunnen ons helemaal voorstellen dat menig paardenmeisje (of jongen) helemaal enthousiast zal zijn over dit prachtige behang met paarden!

behang kinderkamer,paarden behang,unicorn behang,eenhoorn behang,fries paard behang behang kinderkamer,unicorn behang,regenboog behang,ijsjes behang,eenhoorn behang,behang eenhoorn,behang unicorns

En wat dacht je van dit prachtige paarden dekbedovertrek?

behang kinderkamer,snurk dekbedovertrek amazone,dekbedovertrek paardrijden,paarden dekbedovertrek,dekbedovertrek met paard erop

Welk behang kinderkamer past het meest op de kamer van jouw kind?

Zie ook: