speelgoed opbergen,opbergmeubels,opbergkast,ladekast,speelgoed opruimen,tips speelgoed opbergen,opbergmand,speelgoed opbergkast

Speelgoed opbergen: de mooiste opbergmeubels

Hoe zorg je ervoor dat je ‘s avonds rustig op de bank kunt zitten zonder al dat speelgoed in het zicht? Door te investeren in een mooie opbergoplossing die ook nog eens fraai staat in je interieur. Een ding is zeker: na het speelgoed opbergen in onderstaande opbergmeubels kun jij lekker relaxed zitten en genieten van een mooie opgeruimde kamer.

Hippe Webbing kast met bamboe deuren

Een prachtig opbergmeubel van Xenos in heel hele mooie natuurlijke grenen look. De deurtjes met gevlochten rotan zijn helemaal in en passen uitstekend thuis in een bohemien, duurzaam of vintage interieur. Hier te koop.

webbing dressoir bandung xenos,rotan kast,rotan dressoir,bamboe kast,bamboe dressoir,hippe kast,hip opbergmeubel,leuke kast van bamboe,houten opbergmeubel
Een rotan kast is helemaal van deze tijd!

Speelgoed opbergen tip 2: witte ladekast

speelgoed opbergen,witte ladekast,kast met laden,kast met veel lades,ladekast ikea,witte ladekast,speelgoed opbergen,opbergmeubel,opbergkast

Deze fijne opbergkast hebben we zelf in onze woonkamer staan. Man, man: wat een ruimte biedt deze kast! En wat is het ‘s avonds lekker opgeruimd als manlief en ik samen op de bank zitten. In de lades liggen onder meer knutselspullen, spelletjes, LEGO andere frummels. Je kunt er zo veel spullen in kwijt. Een ideale kast dus voor het opbergen van speelgoed! Hier te koop.


Speelgoed opbergen tip 3: ladekast in Scandinavisch design

tenzo dot ladekast,speelgoed opbergen,opbergkast,ladenkast,

Houd je van Scandinavisch design? Dan zal deze ladekast prachtig staan in je interieur. De kast beschikt over drie lades, waarin je heel wat speelgoed en knutselspullen georganiseerd kunt opbergen. Echt een mooi opbergmeubel wat ons betreft. Ook verkrijgbaar in het wit en lichtgrijs.

Meer informatie vind je hier.


Hippe speelgoedkist

Handig en hip: deze speelgoedkist die wel iets wegheeft van een pipowagen. Boeken, speelgoed, schoenen… Je kunt er van alles in opbergen! Hier te koop.

speelgoedkist rollie vertbaudet,hippe speelgoedkist,opbergmeubel kinderkamer,speelgoed opbergen

Een klassieker voor speelgoed opbergen: opbergbank van vtwonen

speelgoed opbergen,vtwonen store opbergbank,opbergmeubel kinderkamer,ladekast kinderkamer,opbergkast,kast opbergen speelgoed

Hoe hip is deze opbergbank van vtwonen? Vooral de kleur vind ik erg mooi. De drie opbergbakken zorgen ervoor dat je er lekker veel in op kunt bergen. Ook leuk in combinatie met een kinderbed uit dezelfde serie of een kinderbureau. Hier te koop.


Stoere kistbank met leren grepen

Nog zo’n tof item van vtwonen: deze kistbank. De leren grepen en de petrol groene kleur maken het tot een super stoer opbergmeubel. Hier te koop.

kistbank vt wonen,groene kistbank,opbergmeubel,opbergkast,speelgoed opbergen,speelgoed opruimen

Opbergkast voor speelgoed tip 6: kast in het grijsblauw

idasen kast ikea,stalen kast,donkerblauwe kast,opbergkast,opbergmeubel,speelgoed opbergen

Check deze stoere, stalen petrol blauwe kast van IKEA dan. Staat vast heel cool in een industrieel interieur. In het bovendeel en de twee lades kun je aardig wat spullen kwijt. Heel tof!


Speelgoed opbergen tip 7: handige opbergbank

klepbank,opbergbank,camcam harlequin klepbank,opbergmeubel,opberg oplossing,bankje waar speelgoed in kan,speelgoed opruimen

Wij zijn verkocht! Wat een schattig klepbankje is dit. Verkrijgbaar in diverse kleuren en hier te koop.


Speelgoed opbergen tip 8: unicorn opbergmand

unicorn opbergmand,speelgoed opbergen,opberg oplossingen kinderkamer

Naast een ladekast of een ander opbergmeubel kun je er natuurlijk ook voor kiezen om speelgoed op te bergen in een opbergmand. Deze unicorn opbergmand is hier te koop.


Nog een klassieker: de speelgoedkist

vestbjerg sverre speelgoedkist,speelgoed opbergen

Speelgoed opbergen gaat natuurlijk ook heel handig met een speelgoedkist. Nu kun je natuurlijk kiezen voor een traditionele speelgoedkist, maar deze van het merk Vestbjerg is mijn persoonlijke favoriet ;-). Hier te koop.


Speeltafel met opbergruimte

Nieuw bij IKEA is deze handige DUNDRA speeltafel met opbergruimte. Je kind kan hier heerlijk aan spelen en is hij/zij uitgespeeld? Dan berg je het speelgoed gemakkelijk op in de lades. Topding!

speelgoed opbergen,opbergmeubel speelgoed,dundra speeltafel met opbergruimte,kinder speeltafel,kinderkamer inspiratie,tips en ideeen kinderkamer

Kinderboekenkast met opbergruimte

speelgoed opbergen,kinderboekenkast petite amelie,kinder boekenkast,boekenkast voor kinderen,kinderkamer inspiratie,tips en ideeen kinderkamer

Prachtige kinderboekenkast van het merk Petite AmΓ©lie. Combinatie van planken en een deel wat je kunt afsluiten door middel van schuifdeurtjes. Lekker veel opbergruimte dus. Hier te koop.

Bekijk hier ook het blog met tips voor een leuke kinderboekenkast.


Met dat speelgoed opbergen moet het dus wel goed komen. Succes!

Zie ook: