kinderkamer lamp,leuke kinderlamp,lamp jongenskamer,lamp meisjeskamer,lamp babykamer,hanglamp kinderkamer,leuke bureaulamp kind,leuk nachtlampje,hippe nachtlampjes

Kinderkamer lamp: van nachtlampje tot hanglamp

Ben je op zoek naar een mooie kinderkamer lamp? Lees dan even verder, want in dit blog vind je een aantal tips voor toffe kinderkamer verlichting!

Kinderkamer lamp: de juiste verlichting

In iedere ruimte is het belangrijk om goed licht te hebben en dat geldt natuurlijk ook voor de babykamer of kinderkamer. In de eerste jaren ben je vaak op het kamertje van je kindje om hem of haar te verschonen of aan te kleden. Goede verlichting is dan belangrijk. Ook wanneer je kind zelf op zijn/haar kamer wil spelen, heeft hij of zij licht nodig. Helemaal tijdens het najaar en de winter. Als je kind eenmaal huiswerk moet gaan maken voor school, heeft hij of zij weer een bureaulamp nodig. En natuurlijk is een nachtlampje altijd fijn voor bij het slapengaan…

Hoe je het ook wendt of keert: verlichting is belangrijk. Maar wil je nu eens iets anders dan zo’n standaard plafonniΓ¨re en gewoon een leuke, hippe kinderkamer lamp waarmee je sfeer creΓ«ert? Dan vind je hieronder een aantal tips voor toffe kinderkamer lampen!

Hanglampen voor op de kinderkamer

Een mooie hanglamp maakt de kinderkamer helemaal af. Misschien heb je de kamer van je kind wel in een bepaald thema ingericht. Juist dan is het leuk om ook de hanglamp hierop aan te passen. Onderstaande kinderlampen zijn allemaal verschillend, maar wel superleuk! Hier te koop.


Kinderkamer lamp vlieger

Wat een droom van een lamp is dit! Prachtige kleurtjes ook. Eerlijk is eerlijk: hij kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Staat vast prachtig op een babykamer of kinderkamer. Hier te koop.

roommate lamp vlieger,kinderkamer lamp

Kinder bureaulampen

Een goede bureaulamp is ook heel fijn voor op de kinderkamer. Zeker als je – net als mijn kinderen – houdt van lezen. Mijn zoontje houdt van lezen en zet vaak zijn bureaulamp aan ‘s avonds. Dit zorgt voor genoeg licht om te kunnen lezen, maar is ook weer niet te fel. Hieronder vind je een aantal toffe bureaulampen voor op een jongenskamer of meisjeskamer.

Onderstaande lampen zijn hier te koop.

Bekijk ook de blogs over een kinder bureau en een kinder bureaustoel.


Ballon lamp en andere kinder lampen voor aan de wand…

Een lamp aan de wand zorgt net even voor dat beetje extra licht op de kinderkamer. Natuurlijk brengt het ook sfeer toe aan de ruimte. Er zijn veel leuke kinder wandlampen te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige ballon lamp (hier te koop), deze coole bliksem lamp (je shopt ‘m hier) en dit schattige LED-wolkje (hier te koop).


Kinder nachtlampjes

Veel kinderen vinden het fijn om een eigen nachtlampje te hebben voor het slapengaan. Het geeft hen een gevoel van veiligheid. Als ze een beetje bang zijn, kunnen ze zelf een klein lampje aanzetten en dat geeft een fijn en veilig gevoel. Kinder nachtlampjes zijn er in zoveel soorten en maten, maar deze vond ik zelf heel schattig. Want zeg nu eerlijk: welk kind(je) wil nu niet zo’n lief vriendje naast zijn/haar bed…?

Het zwaantje en vosje koop je hier en het middelste lampje is van IKEA.


Welke kinderkamer lamp vind jij het leukst?

Zie ook: