Wandkleed kinderkamer: helemaal hip!

Een kinderkamer wandkleed: hoe hip is dat?! Heel hip, want wandkleden zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vind je het ook leuk, zo’n wandkleed of muurhanger? En ben je op zoek naar een mooi wandkleed voor op de kinderkamer? Check dan onderstaande tips even!

Wandkleed kinderkamer: terug van weggeweest

Ik herinner mij nog dat – toen ik klein was – er bij ons thuis een groot wandkleed aan de muur hing. Volgens mij was ‘ie van wol gemaakt en oranje met wit en bruin… Helemaal zeker weten doe ik het niet meer, maar wat ik wel weet, is dat een wandkleed ook nu weer helemaal terug van weggeweest is.

Er zijn heel veel mooie wandkleden van verschillende soorten materialen te koop, maar wist je dat er ook hele leuke bestaan voor op de kinderkamer? Hieronder zet ik dan ook een aantal hippe wandkleden voor op de babykamer of kinderkamer voor je op een rij!


Wandkleed kinderkamer tip 1: regenboog

wandkleed kinderkamer tips,mooi wandkleed babykamer,regenboog wandkleed,wollen wandkleed,oyoy wandkleed rainbow

Is ‘ie niet prachtig: dit toffe wandkleed met een regenboog erop? Een vrolijke eyecatcher voor op de kinderkamer! Hier te koop.

Goed om te weten: het merk achter dit wandkleed verkoopt trouwens nog veel meer mooie en duurzame kinderkamer accessoires.


Kinderkamer wandkleed tip 2: giraf

wandkleed kinderkamer tips,oyoy wandkleed giraf,kinderkamer accessoires,accessoires babykamer,wollen wandkleed

Een wandkleed met een giraf erop: is ‘ie niet leuk? Prachtig voor op bijvoorbeeld een genderneutrale babykamer of als decoratie voor op een jungle kamer. Je shopt ‘m hier!


Mooi wandkleed tip 3: kersen

oyoy cherry wandkleed,macrame wandkleed voor kinderkamer

Een mooi handgemaakt kinderkamer wandkleed met kersjes erop. Schattig voor aan de muur. Je shopt ‘m hier.


Mooie muurhanger met cijfers erop

Nog zo’n plaatje: deze mooie muurhanger van Kidsdepot. En door de getallen die erop staan, is ‘ie ook nog eens heel leerzaam! Hier te koop.


Wandkleed babykamer tip 5: walvis

wandkleed kinderkamer tips,wandkleed babykamer,wandkleed walvis,hip wandkleed,furoshiki wandkleed

Een mooi en betaalbaar wandkleed in Japanse stijl. Er is er ook nog een met een ijsbeer erop. Hier te koop.


Wandkleed kids kamer tip 6: krokodil

furoshiki wandkleed krokodil,hip wandkleed

Nog zo’n mooi wandkleed van hetzelfde merk als het wandkleed van de walvis. Ditmaal met een afbeelding van een krokodil erop. Je shopt ‘m hier voor een hele betaalbare prijs.


Muurhanger met een aap erop

kidsdepot muurhanger moos aap

Houd je van een jungle thema? Dan zal deze muurhanger met een lief aapje erop zeker bij je in de smaak vallen. Ook leuk voor op een jungle kamer. Hier te koop en het wandkleed met de letters erop shop je hier.


Welk kinderkamer wandkleed vind jij het leukst?

Zie ook: