jungle kamer,tips jungle kamer,jungle babykamer,jungle jongens kamer,jungle meisjes kamer,kinderkamer jungle thema

Jungle kamer: zeven brullend leuke tips!

Een jungle kamer is hartstikke hip. Wist je dat er echt superleuke items verkrijgbaar zijn voor een jungle kinderkamer of jungle babykamer? In dit blog geef ik je een aantal tips!

Super hip: een jungle kamer of safari kamer

Alle dieren zijn prachtig. Maar tijgers, olifanten en giraffen: dat zijn toch wel echt machtige dieren. Zo bijzonder hoe ze eruit zien en veel kinderen zijn dan ook erg onder de indruk als ze deze dieren in de dierentuin tegenkomen. Op televisie is er tegenwoordig ook veel aandacht voor wilde dieren. Vooral de programma’s van Freek Vonk zijn heel populair bij kinderen. Voor veel kids is hij een echte held! Niet zo gek dus dat het thema jungle bij kinderen heel gewild is. Combineer jungle met botanische printen en je hebt een super hippe jungle kinderkamer!


Jungle kamer tip 1: jungle behang

jungle kamer,jungle behang,behang tijgers,hip behang,safari kamer,jungle babykamer,jungle kinderkamer,Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang

Op een stoere babykamer of kinderkamer in oerwoud stijl mag dit hippe jungle behang natuurlijk niet ontbreken. Op dit prachtige jungle tiger behang staan o.a. een olifant, zebra en giraffe afgebeeld. Zo leuk voor op een stoere kinderkamer! Het behang is hier te koop.


Jungle tip 2: leuke jungle accessoires

luipaard bloempot,cheetah bloempot,safari kamer,jungle kinderkamer,jungle babykamer

Op een stoere kamer in jungle stijl mogen toffe accessoires natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke cheetah bloempot? Hier te koop.

En een mooie kunstplant hoort natuurlijk ook thuis op een safari kamer. Deze plant bijvoorbeeld, zorgt echt voor een tropisch sfeertje! Hier te koop.

monstera kunstplant,tropische plant,tropische kunstplant,kunstplant ikea,safari kamer,jungle slaapkamer,leuke kunstplant,mooie kunstplant,jungle kinderkamer,jungle babykamer

Tip 3 jungle kinderkamer: net als in de tropen…

jungle kamer,hangstoel,hangmat,safari kamer,jungle kinderkamer

Hangmatten en hangstoelen zijn al lang niet meer alleen voor buiten. Ze kunnen ook binnen! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoere hangstoel. Supertof toch?! Bevestig ‘m aan het plafond en daarna: lekker chillen maar. Dat wordt heerlijk een boek lezen of huiswerk leren in je hangstoel! Hier te koop.


Tip 4 kamer in jungle thema: een levensechte giraffe…

jungle kamer,pluche giraffe childhome,grote giraffe,knuffel giraffe,safari slaapkamer,babykamer safari,jungle babykamer,jungle slaapkamer

Wat is ‘ie mooi: deze pluche giraffe… Hij is 135 cm hoog. Zo cool voor op een jungle babykamer of jungle kinderkamer. Meer informatie vind je hier.


Jungle kamer tip 5: een jungle bed…

boomhut bed,jungle bed,safari kamer,jungle kinderkamer

Dit leuke boomhut bed past perfect op een jungle kamer. Je kunt ‘m superleuk stijlen. Hang bijvoorbeeld een leuke lampjes slinger bovenaan het bed of hang een pluche slang uit het raam. Kortom: mogelijkheden genoeg met dit stoere jungle bed! Hier te koop.

En wacht dacht je van dit super toffe autobed, waarmee het net is alsof je met je jeep door de jungle rijdt. Superleuk toch?! Hier te koop.

gautier kids JIPP carbed,jungle autobed peuter,jongensbed auto,jungle bed,kinderbed jungle slaapkamer,jungle kinderkamer,jungle babykamer

Jungle tip 6: dieren posters

jungle kamer,jungle posters,jungle schilderijen,dieren posters,jungle babykamer,leguaan,luiaard,aapje,janguar,papegaai,panda,safari kamer

Superleuk: deze dieren posters voor aan de wand. Zeker een aanrader voor op een jungle babykamer of slaapkamer met dierenthema! Hier te koop.


Jungle thema tip 7: bananas…

jungle dekbedovertrek,giraffen dekbedovertrek,going bananas,safari kamer,jungle kinderkamer,jungle slaapkamer

Hoe leuk is dit bananen dekbedovertrek?! Past helemaal in het jungle thema. Kleine aapjes zullen hier heerlijk onder slapen. Onder meer hier te koop.

Of dit te gekke Panthera dekbedovertrek van Studio Ditte?

jungle kinderkamer,jungle slaapkamer,jungle babykamer,studio ditte dekbedovertrek panthera,stoer jongens dekbedovertrek

Jungle tip 8: jungle vloerkleed

jungle vloerkleed,vloerkleed blad,safari kamer,jungle babykamer,jungle slaapkamer

Iets wat ook prachtig zal staan op een jungle kamer of kinderkamer in safari thema, is dit leuke kinderkamer vloerkleed in de vorm van een blad. Hier te koop.


Kamer in jungle thema tip 9: een dierenkop voor aan de wand

dierenkop,pluche dierenhoofd,olifanten hoofd,safari kamer,jungle babykamer,jungle slaapkamer

Zo mooi en zo heerlijk zacht: dit pluche dierenhoofd voor aan de wand. In meerdere varianten verkrijgbaar en hier te koop.

Jungle kamer tip 10: luipaard poster

Deze vintage poster met een luipaard erop is ook cool trouwens! Je shopt ‘m hier.

luipaard poster,safari kinderkamer,jungle kinderkamer,safari babykamer,jungle kamer

Welk item voor op een jungle kamer vind jij het leukst?

Zie ook: