jungle kamer,tips jungle kamer,jungle babykamer,jungle jongens kamer,jungle meisjes kamer,kinderkamer jungle thema

Jungle kamer: zeven brullend leuke tips!

Een jungle kamer is hartstikke hip. Wist je dat er echt superleuke items verkrijgbaar zijn voor een jungle kinderkamer of jungle babykamer? In dit blog geef ik je een aantal tips!

Super hip: een jungle kamer of safari kamer

Alle dieren zijn prachtig. Maar tijgers, olifanten en giraffen: dat zijn toch wel echt machtige dieren. Zo bijzonder hoe ze eruit zien en veel kinderen zijn dan ook erg onder de indruk als ze deze dieren in de dierentuin tegenkomen. Op televisie is er tegenwoordig ook veel aandacht voor wilde dieren. Vooral de programma’s van Freek Vonk zijn heel populair bij kinderen. Voor veel kids is hij een echte held! Niet zo gek dus dat het thema jungle bij kinderen heel gewild is. Combineer jungle met botanische printen en je hebt een super hippe jungle kinderkamer!

Jungle kamer tip 1: jungle behang

jungle kamer,jungle behang,behang tijgers,creative lab amsterdam behang,hip behang,safari kamer,jungle babykamer,jungle kinderkamer

Op een stoere babykamer of kinderkamer in oerwoud stijl mag dit hippe jungle behang natuurlijk niet ontbreken. Op dit prachtige jungle tiger behang van Creative Lab Amsterdam staan tijgers, toekans en aapjes. Zo leuk voor op een stoere kinderkamer! Het behang is o.a. hier te koop.

Jungle tip 2: leuke accessoires

cheetah bloempot,safari kamer,jungle kinderkamer,jungle babykamer

Op een stoere kamer in jungle stijl mogen toffe accessoires natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke cheetah bloempot? Hier te koop.

En een mooie kunstplant hoort natuurlijk ook thuis op een safari kamer. Deze monstera bijvoorbeeld zorgt voor een echt tropisch sfeertje! Hij kost
€ 39,95 en is hier te koop.

monstera kunstplant,tropische plant,tropische kunstplant,kunstplant ikea,safari kamer,jungle slaapkamer,leuke kunstplant,mooie kunstplant,jungle kinderkamer,jungle babykamer

Tip 3 jungle kinderkamer: net als in de tropen…

jungle kamer,hangstoel,hangmat,safari kamer,jungle kinderkamer

Hangmatten en hangstoelen zijn al lang niet meer alleen voor buiten. Ze kunnen ook binnen! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoere hangstoel. Supertof toch?! Bevestig ‘m aan het plafond en daarna: lekker chillen maar. Dat wordt heerlijk een boek lezen of huiswerk leren in je hangstoel! Hier te koop.

Tip 4 kamer in jungle thema: een levensechte giraffe…

mega giraffe knuffel,grote giraffe pluche,safari kamer,jungle babykamer,jungle kinderkamer

Wat is ‘ie mooi: deze pluche giraffe… Hij is maar liefst 140 cm hoog. Zo cool voor op een jungle babykamer of jungle kinderkamer. Wil je liever een olifant? Ook die is te koop. Meer informatie vind je hier.

Jungle kamer tip 5: een jungle bed…

boomhut bed,jungle bed,safari kamer,jungle kinderkamer

Dit leuke boomhut bed past perfect op een jungle kamer. Je kunt ‘m superleuk stijlen. Hang bijvoorbeeld een leuke lampjes slinger bovenaan het bed of hang een pluche slang uit het raam. Kortom: mogelijkheden genoeg met dit stoere jungle bed! Hier te koop.

En wacht dacht je van dit prachtige bamboe peuterbedje… Superleuk toch?!

bamboe bed childhome,bamboe peuterbed,jungle bed,kinderbed jungle slaapkamer,jungle kinderkamer,jungle babykamer

En wat dacht je van deze witte TROFAST kast van IKEA? Met die groene lades erin past deze ook heel goed op een safari kamer.

trofast kast,trofast ikea met groene bakken,opbergmeubel kinderkamer,safari kamer,kinderkamer,jungle kinderkamer,tips jongens kamer,jungle babykamer

Jungle tip 6: dieren posters

jungle kamer,jungle posters,jungle schilderijen,dieren posters,jungle babykamer,leguaan,luiaard,aapje,janguar,papegaai,panda,safari kamer

Superleuk: deze dieren posters voor aan de wand. Zeker een aanrader voor op een jungle babykamer of slaapkamer met dierenthema! Hier te koop.

Jungle thema tip 7: bananas…

jungle dekbedovertrek,bananen dekbedovertrek,going bananas,safari kamer,jungle kinderkamer,jungle slaapkamer

Hoe leuk is dit bananen dekbedovertrek?! Past helemaal in het jungle thema. Kleine aapjes zullen hier heerlijk onder slapen. Onder meer hier te koop.

Of dit te gekke Panthera dekbedovertrek van Studio Ditte?

jungle kinderkamer,jungle slaapkamer,jungle babykamer,studio ditte dekbedovertrek panthera,stoer jongens dekbedovertrek

Jungle tip 8: jungle vloerkleed

jungle vloerkleed,vloerkleed blad,safari kamer,jungle babykamer,jungle slaapkamer

Iets wat ook prachtig zal staan op een jungle kamer of kinderkamer in safari thema, is dit leuke kinderkamer vloerkleed in de vorm van een blad. Hier te koop.

Kamer in jungle thema tip 9: een dierenkop voor aan de wand

dierenkop,pluche dierenhoofd,olifanten hoofd,safari kamer,jungle babykamer,jungle slaapkamer

Zo mooi en zo heerlijk zacht: dit pluche dierenhoofd voor aan de wand. In meerdere varianten verkrijgbaar en hier te koop.

Deze pluchen orang-oetan van IKEA is trouwens ook een lieverd!

orang oetan knuffel,pluchen aap,pluchen orang oetan,jungle slaapkamer,jungle babykamer,safari kinderkamer,jungle kinderkamer,safari babykamer,safari kamer

Jungle kamer tip 10: jungle gordijnen

jungle gordijnen,jungle thema kinderkamer,safari kamer,junglekamer,gordijnen met apen erop

En last but not least: op een junglekamer horen natuurlijk ook jungle gordijnen. Bovenstaande gordijnen met jungle print zijn verkrijgbaar bij IKEA.

Welk item voor op een jungle kamer vind jij het leukst?

Zie ook: