vloerkleed kinderkamer,tijger vloerkleed,jungle vloerkleed

Kinderkamer vloerkleed: de leukste op een rij…

Ben je op zoek naar een kinderkamer vloerkleed? Lees dan even verder, want in dit blog zetten we de leukste vloerkleden voor op een kinderkamer voor je op een rij.
Een vloerkleed op de kinderkamer staat niet alleen leuk; het is ook nog eens fijn om op te kunnen spelen en bovendien lekker warm als je kind ’s morgens met zijn of haar blote voeten uit bed stapt. Iedereen houdt immers van warme voeten, toch!? Ben je op zoek naar een leuk vloerkleed voor een jongens- of meisjeskamer of zoek je iets leuks in het thema jungle (momenteel helemaal hip!), dan vind je hieronder een aantal super hippe kinderkamer vloerkleden!

Kinderkamer vloerkleed in jungle stijl…

Jungle is helemaal in, op de kinderkamer gebied. Leuk voor zowel jongens als meisjes. Als je fan bent van de jungle stijl, dan zijn er – naast superleuk kinderkamer behang in jungle stijl – ook allerlei toffe vloerkleden in dit thema te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tijger vloerkleed, een vloerkleed in de vorm van een mooi groen blad of een vloerkleed in de vorm van een leeuwen kop…?

kinderkamer vloerkleed,vloerkleed tijger   kinderkamer vloerkleed,tijger vloerkleed rechthoekig

kinderkamer vloerkleed,leaf vloerkleed,jungle vloerkleed
Vloerkleed voor op een jongenskamer…

Er zijn zoveel leuke vloerkleden voor op een jongenskamer te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer, rond vloerkleed in prachtige warme kleuren, zoals donkerblauw, donkergroen en okergeel? Wat vind jij trouwens leuker: rond of rechthoekig?

kinderkamer vloerkleed,rond vloerkleed kinderkamer,jongenskamer vloerkleed,babykamer vloerkleed rond kinderkamer vloerkleed,verkeers vloerkleed,kinder vloerkleed verkeer   kinderkamer vloerkleed,rond vloerkleed blauw,rond vloerkleed babykamer jongen

Vloerkleden voor op een meisjeskamer…

De kleur van 2020 is poederroze en dat is niet voor niets, als je het mij vraagt. Ik vind het namelijk een prachtige kleur! Wil je dus een ‘blushy’ en ‘girly’ gevoel creëren op de kinderkamer? Met onderstaande vloerkleden zit je helemaal goed. Superleuk voor op de kinderkamer!

kinderkamer vloerkleed,rond vloerkleed kinderkamer,kleed meisjeskamer   kinderkamer vloerkleed,roze vloerkleed kinderkamer,meisjeskamer vloerkleed,lama vloerkleed    kinderkamer vloerkleed,vloerkleed rond meisjeskamer

Welk kinderkamer vloerkleed vind jij het leukst?

Zie ook:
One Comment

  1. Pingback: Meisjes kledingkast: van romantisch tot modern - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*