cadeau jongen 6 jaar,trainingsbal

Cadeau jongen 8 jaar? Met deze tips zit je goed!

Als je zoekt op ‘cadeau jongen 8 jaar’ kom je van alles tegen. Ben je op zoek naar een leuk jongens cadeau, maar heb je echt geen idee wat je moet kopen? Lees dan even verder, want hieronder zet ik wat leuke tips voor je op een rij!

Lees ook:

Cadeau jongen 8 jaar

Wat voor cadeau vindt een jongen van 8 jaar nu echt leuk? Voor een jongens verjaardag wil je echt niet aankomen met een cadeau dat te kinderachtig is. Maar wat voor speelgoed of spelletjes vallen bij die leeftijdscategorie dan wel in de smaak? Hieronder zet ik een top vijf cadeaus voor jongens van acht jaar voor je op een rij.

Leuke cadeaus voor jongens van 8

Met acht jaar zoeken jongens vaak wat meer uitdaging. Ze gaan graag op onderzoek uit en houden over het algemeen ook van sporten. Voetbal bijvoorbeeld vinden ze vaak erg leuk. Hieronder geef ik diverse cadeautips, waarvan ik weet dat mijn zoontje van acht jaar ze erg leuk vindt.

Cadeau jongen 8 jaar tip 1: Atlantis Escape

cadeau jongen,cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen 9 jaar,atlantis escape,leuk spel jongen acht jaar

Voor wat betreft spelletjes, is er heel veel leuks en uitdagends voor jongens van acht jaar te krijgen. Zelf ben ik helemaal fan van het merk Smart Games. Hun spelletjes zien er niet alleen mooi uit; ze zijn ook nog eens leuk om te doen. Het spel Atlantis Escape bevat bijvoorbeeld allemaal kleine puzzels die je op moet lossen. Onder meer hier te koop voor de prijs van € 14,99.

En wat dacht je van het spel Bank Attack? Wij schreven er een review over. Bij het spel moet je gezamenlijk een elektronische kluis proberen te kraken. Spannend en niet voor niets genomineerd voor speelgoed van het jaar 2020. Hier te koop!

cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen acht jaar,spannend spel,bank attack spel megableu,nominatie speelgoed van het jaar 2020

Cadeau jongen 8 jaar tip 2: trainingsbal

cadeau jongen,cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen 9 jaar,cadeau jongen 7 jaar,trainingsbal,voetbal

Veel jongens van 8 zijn gek op voetbal. Ze dromen vaak van een voetbalkamer en zijn fan van een bepaalde club. Natuurlijk zijn er genoeg coole voetbal cadeaus te krijgen, maar dit vind ik zelf wel een hele leuke. Een trainingsbal! Niet alleen een leuk cadeau, maar ook nog eens nuttig aangezien kinderen hiermee hun techniek kunnen oefenen. Hoeft niet per se buiten, maar kan ook heel goed binnen. Kortom: een leuk cadeau waar ze ook nog iets aan hebben! De trainingsbal is o.a. hier te koop en kost € 23,95.

En wat dacht je van deze Bright Ball: een bal die licht geeft als je ‘m filmt of fotografeert. Wij schreven er een review over. Heel cool om filmpjes mee te maken van je voetbaltrucs. Hier te koop!

cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen acht jaar,reflecterende bal,reflecterende voetbal,lichtgevende voetbal,glow in the dark bal,bright bal,bright voetbal

Cadeau jongen 8 jaar tip 3: Snorkelmasker

Ook leuk is dit snorkelmasker van Decathlon. Kost € 24,99 en is hier te koop. Plezier gegarandeerd op vakantie!

cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen 9 jaar,snorkelmasker,easybreath snorkelmasker,snorkelset kind,kinder snorkel

Jongens cadeau 8 jaar tip 4: LEGO

LEGO blijft populair: ook bij jongens van acht! De LEGO Newbury Spookschool van LEGO de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019. En dat kan ik goed begrijpen, want het is heel vernieuwend speelgoed. Enerzijds kunnen kinderen lekker bouwen en anderzijds kunnen ze hun zelf gemaakte bouwwerk ‘tot leven’ laten komen via een speciale app.

cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen 9 jaar,lego hidden side newbury spookschool
LEGO Hidden Side Newbury Spookschool…

De Newbury Spookschool en de andere sets uit de LEGO Hidden side serie zijn hier te koop.

Bekijk hier ook ons blog met de mooiste en leukste LEGO sets.

Cadeau jongen 8 jaar tip 5: LEGO opbergbox

IKEA heeft nu iets heel leuks in het assortiment, namelijk speciale LEGO opbergboxen waar je niet alleen je steentjes in kwijt kunt. Maar waarmee je ook eindeloos kunt spelen. Op de deksel en aan de zijkanten kun je bijvoorbeeld van alles bouwen. Gewoon je fantasie gebruiken!

cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen acht jaar,lego bygglek opbergbox,lego doos ikea,ikea bygglek,lego opbergbox,doos om lego steentjes in op te bergen

Cadeau jongen 8 jaar tip 6: Playmobil

Mijn kinderen hebben altijd graag met Playmobil gespeeld. Ook nu mijn zoontje acht is en mijn dochter vier, wordt er zo nu en dan nog gezellig door hen samen met de Playmobil gespeeld.

cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen 9 jaar,grote burcht van novelmore

Waar mijn dochter onlangs nog het huis van Lucky van Playmobil heeft gekregen, is mijn zoontje vooral fan van de ridderlijn. Helemaal geweldig vindt hij de Grote Burcht van de Novelmore Ridders die in 2019 genomineerd was voor de verkiezing Speelgoed van het jaar. Hoewel dit een grote set is, zijn er ook veel kleinere sets verkrijgbaar. Onder meer hier verkrijgbaar.

Verjaardagscadeau jongen 8 jaar tip 7: Fortnite NERF

cadeau jongen 8 jaar,cadeau jongen 9 jaar,nerf fortnite arl blaster

Met een NERF zit je ook bij jongens van 8 jaar helemaal goed. Juist! Omdat veel jongens van deze leeftijd ook Fortnite cool vinden – check hier ook het blog met Fortnite cadeaus – is dit natuurlijk het ideale cadeau. Onder meer hier te koop voor de prijs van € 49,99.

Cadeau jongen 8 jaar tip 8: Pokemon

Pokemon is super populair! Mijn zoontje is gek op de plaatjes en kan urenlang op zijn kamer zitten met vriendjes om plaatjes te ruilen. Een Pokemon-fan maak je hier dus zeker blij mee!

pikachu taart,pokemon taart,verjaardagstaart jongen,cadeau jongen 9 jaar,cadeau jongen 8 jaart,zelf een verjaardagstaart maken,kwarktaart kinderverjaardag
Voor mijn zoontjes achtste verjaardag maakte ik zelf deze Pikachu taart. Easy does it en hij vond ‘m geweldig!

Verjaardagscadeau achtjarige tip 9: iets met Playstation of Nintendo Switch…

nintendo switch,nintendo switch,nintendo 2ds xl,nintendo switch lite

Acht jaar is ook de leeftijd waarop kinderen veel interesse krijgen of hebben voor alles wat maar met de Playstation of Nintendo Switch te maken heeft. Maar ja, zo’n apparaat kost natuurlijk aardig wat centen. Voordat je zo’n spelconsole koopt, wil je eerst weten waar je goed aan doet. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een Nintendo Switch en een Nintendo DS? Of wat zijn de leukste en nieuwste Nintendo Switch spelletjes?

Dat je niet zomaar een spelcomputer cadeau geeft, is begrijpelijk. Maar zoek je nu een cadeau voor iemand die houdt van gamen en Super Mario bijvoorbeeld heel erg leuk vindt, dan is dit Mario Kart Monopoly spel ook supertof. Onder meer hier te koop voor de prijs van € 26,95.

mario kart monopoly,mario monopoly,super mario monopoly,leuke monopoly spellen

Welk jongens cadeau vind jij het leukst?

Zie ook: