brawl stars traktaties,brawl stars cupcakes,brawl stars verjaardag,brawl stars partijtje,brawl stars feestje,brawlers,knokkers,sandy,jessie,spike,brawl stars trakteren,brawl stars cadeau,brawl stars spullen,brawl stars feestartikelen

Brawl Stars traktaties: vijf tips!

Is je kind helemaal gek van Brawl stars en ben je voor zijn/haar verjaardag op zoek naar inspiratie op het gebied van Brawl Stars traktaties? Dan zet ik hieronder een aantal tips voor je op een rij!

Een Brawl Stars traktatie voor de jarige

Aangezien onze zoon groot fan is van het spel Brawl Stars (BS) – zie ook mijn blog met uitleg over het spel Brawl Stars – hebben we voor zijn 9e verjaardag een echte Brawl Stars traktatie bedacht (zie ook tip 2). Ik weet zeker dat hij het heel cool gaat vinden!

Nog even dit: Brawl Stars is een hele kleurrijke game. Bij een Brawl Stars traktatie is het dan ook wel zo leuk om hier rekening mee te houden. Gebruik dus lekker veel kleur! Hieronder vind je een aantal tips voor toffe Brawl Stars traktaties. Wees gerust: ze zijn heel gemakkelijk te maken!

Brawl Stars traktaties tip 1: knokker cupcakes

brawl stars traktaties,brawl stars feestje,brawl stars partijtje,brawl stars trakteren,brawl stars verjaardag,knokker cupcakes,brawl stars cupcakes,spike,jessie,dynamike
Knokker cupcakes…

Met deze traktatie zit je altijd goed! Koop of bak zelf cupcakes en doe deze eventueel in een leuk gekleurd vormpje. Plaats vervolgens figuurtjes van je favoriete knokkers in de cupcakes, versier de cakejes eventueel nog met wat poedersuiker en/of smarties en klaar is je traktatie!

Tip: voor de figuurtjes zocht ik op internet naar plaatjes van knokkers. Deze plakte ik in een documentje en printte ik uit. Vervolgens lamineerde ik de figuurtjes d.m.v. een lamineermachine (heel handig om in huis te hebben en de plaatjes blijven mooi). Daarna knipte ik de figuurtjes uit en plaatste ik ze in de cakejes.

Tip 2 Brawl Stars traktatie: legendarisch knokker chips

brawl stars traktaties,pringles traktatie,legendarische knokker chips,brawl stars feestje,brawl stars partijtje,brawl stars trakteren,brawl stars verjaardag,leon,sandy
Legendarische knokker chips…

Deze corona-proof traktatie zal gegarandeerd in de smaak vallen bij Brawl Stars fans! Het enige wat je nodig hebt, zijn: blikjes mini-pringles (40 gr) (te koop bij de groothandel), plakband, papier (90 grs) en een kleurenprinter.

Hoe maak je deze traktatie? Zoek een plaatje op van internet en maak zelf een ontwerp voor een wikkel (afmeting wikkel: 78 mm x 250 mm). Print de wikkel uit, doe ‘m om het busje mini-pringles en plak ‘m vast. En klaar zijn je ‘legendarische knokker chips’!

IJskoude kisten

brawl stars traktaties,brawl stars box,brawl stars kist,brawl stars mega box,brawl stars knutselen

Deze tip is vooral handig bij mooi weer… Ken je die schatkist ijsjes van het merk Ola nog? Die lijken een beetje op de boxen die je kunt openen in Brawl Stars. Waar je ze kunt kopen…? Sowieso bij de groothandel!

Heb je de ijsjes eenmaal in huis, dan is het leuk om ze te beplakken met papier of stickers met coole knokkers erop. Net echt toch?! Oh ja, en deze Brawl Stars traktaties zijn ook nog eens helemaal corona-proof!

BS traktatie tip 4: Smarties met een ‘skin’

Smarties zijn leuk en lekker (Γ©n corona-proof) om te trakteren en je kunt er zeker ook een leuke Brawl Stars traktatie mee maken!

Voor deze traktatie heb je nodig: kokers met smarties, plakband, papier (90 grs) en een kleurenprinter. Zoek een plaatje op van internet en maak zelf een ontwerp voor een wikkel. Print ‘m uit en wikkel je zelf ontworpen ‘skin’ om de koker heen. Het resultaat: een toffe Brawl Stars traktatie!

Tip 5: Brawl Stars coins in een zakjes

brawl stars traktatie,chocolade munten,leon brawl stars coins,brawl stars traktatie,brawl stars verjaardag,brawl stars partijtje,brawl stars feestje
Brawl Stars coins in een zakje

Voor deze Brawl Stars traktatie gebruikten we chocolade munten. Besluit je deze traktatie voor de hele klas te gaan maken, sla dan maar genoeg munten in! πŸ˜‰ Wat je verder nodig hebt, zijn: cellofaan zakjes, papier en een kleurenprinter.

Hoe maak je deze traktatie? Kopieer en plak de symbolen van Brawl Stars coins in een documentje en print ze uit. Plak ze op de chocolade munten en doe er een aantal in een zakje. Maak je traktatie af door er een leuk kaartje met de naam van de jarige aan te bevestigen. Superleuk toch?!

Brawl Stars verjaardag vieren?

Wist je dat er ook heel veel toffe party pakketten van BS te koop zijn om je verjaardag of partijtje mee te vieren? Ballonnen, bekertjes, slingers, papieren bordjes en servetten bijvoorbeeld. Alles bij elkaar in een pakket.

Meer informatie vind je hier.

brawl stars traktaties,trakteren brawl stars,brawl stars verjaardag,brawl stars partijtje,brawl stars feestje,brawl stars kinderverjaardag,brawl stars cadeau,brawl stars slingers

Brawl Stars cadeau nodig?

Ben je nog op zoek naar een leuk Brawl Stars cadeau? Een coole pet bijvoorbeeld, een stoere rugzak of een knuffel van je favoriete knokker? Op deze website vind je heel veel toffe spullen van BS!

De rugzak koop je hier.

brawl stars traktaties,brawl stars rugzak,brawl stars cadeau,brawl stars verjaardag,brawl stars partijtje,brawl stars feestje
Toffe rugzak van Brawl Stars…

Succes met het maken van je Brawl Stars traktaties!

Zie ook: