voetbalfans,puzzel camp nou barcelona

Voetbal cadeaus voor coole dudes…

Voor de echte voetbalfans onder ons bestaan er heel wat coole voetbal cadeaus. In dit blog zetten we er een aantal voor je op een rij. Leuk voor een verjaardag, Sinterklaas of kerst!

Voetbal cadeaus tip 1: puzzel stadion FC Barcelona

Hoe tof is deze puzzel! Een echte must-have voor fans van FC Barcelona. Deze 3D-puzzel bestaat uit 109 stukjes. Je kunt ‘m zelf in elkaar zetten, maar het is natuurlijk ook leuk om dit met elkaar te doen. Het resultaat: een prachtige replica van het FC Barcelona stadion om op je kamer neer te zetten! De FC Barcelona puzzel is o.a. hier te koop voor de prijs van € 29,99.

voetbalcadeau tip,voetbalfans,puzzel camp nou barcelona,camp nou fc barcelona puzzel
3D-puzzel van Camp Nou…

Voetbal cadeaus tip 2: sporttas van Real Madrid

Wie van sporten en van voetballen houdt, heeft zeker een goede tas nodig. Met deze super toffe sporttas van Real Madrid zit je dan zeker goed! Hier vind je nog meer mooie spullen van de Spaanse voetbalclub…

voetbalfans,tas real madrid
Sporttas van Real Madrid…

Voetbal cadeau tip 3: een voetbal voor in het donker

Oké, als we het hebben over coole voetbal cadeaus, dan mag deze zeker niet in het rijtje ontbreken… Een voetbal die licht geeft. We hebben het over de BRIGHT bal: een reflecterende bal die oplicht als je ‘m filmt of fotografeert met behulp van een flitser (lees hier ook de review). Hiermee kun je perfect je trucs laten zien in het donker! De bal is o.a. hier te koop en kost € 34,95.

voetbal cadeaus

Cadeau voetbal tip 4: Messi Autotrainer

Nog zo’n cool cadeau en helemaal als je fan van Messi bent: de Messi 2 In 1 Autotrainer. Met dit systeem kun je perfect je voetbal skills oefenen. De bal wordt de lucht in gegooid d.m.v. een soort katapult-systeem. De set bevat een katapult en een bal en is hier te koop voor de prijs van € 40,-.

voetbalfans,messi 2 in 1 autotrainer

Cadeau voetbalfans tip 5: toffe shoes

Voor wie graag buiten voetbalt en trucjes doet, zijn coole schoenen gewoon onmisbaar. Deze voetbalschoenen van PUMA zien er niet alleen tof uit; je kunt er ook nog eens heel goed mee voetballen. Een must-have voor iedere voetballer! De schoenen zijn o.a. hier te koop.

Welk voetbal cadeau spreekt jou het meeste aan?

Zie ook: