bygglek,ikea,lego,jongens en meiden,kinderkamer,lego opbergen en sorteren,opruimen lego

BYGGLEK: unieke samenwerking tussen LEGO en IKEA

BYGGLEK: misschien heb je er al iets over gehoord of gelezen, maar misschien ook niet. Wil je meer weten over deze unieke samenwerking tussen LEGO en IKEA? Lees dan vooral even verder!

Samenwerking LEGO en IKEA

Vorig jaar werd dus bekend dat LEGO en IKEA een samenwerking zijn aangegaan ter bevordering van creatiever spelen in huis. Toen ik dit las, werd ik helemaal enthousiast. Waar zouden ze mee gaan komen? Een speeltafel soms met ruimte om LEGO in op te bergen? Of een kast, waarin je al je steentjes en mini-figures kunt sorteren…?

BYGGLEK

Inmiddels is duidelijk dat de samenwerking tussen LEGO en IKEA is geresulteerd in BYGGLEK: een reeks producten die ervoor bedoeld is het spelen in en om het huis te stimuleren. Volgens de planning zou BYGGLEK in 2020 op de markt moeten verschijnen. Dat kan dus elk moment gaan gebeuren, ik ben echt zo benieuwd! Zodra de producten beschikbaar zijn, zal ik het natuurlijk hier melden. Houd ook zelf natuurlijk de website van IKEA in de gaten!

Producten voor jong en oud

Hoewel LEGO gericht is op kinderen, zal BYGGLEK zich richten op iedereen, zowel kinderen als volwassenen. Tot nog toe kunnen we alleen maar gissen naar hoe BYGGLEK eruit zal komen te zien. Zouden het wellicht kasten zijn voor het sorteren en opbergen van LEGO? Misschien komen er wel speeltafels op de markt, waar je op kunt bouwen en waarin je je steentjes en mini-figures kunt opbergen? Wie zal het zeggen… We wachten het af!

Ben je – net als ik – heel benieuwd naar BYGGLEK? Houd deze pagina en de website van IKEA in de gaten!

Zie ook: