bygglek,ikea,lego,jongens en meiden,kinderkamer,lego opbergen en sorteren,opruimen lego

BYGGLEK: unieke samenwerking tussen LEGO en IKEA

BYGGLEK: misschien heb je er al iets over gehoord of gelezen, maar misschien ook niet. Wil je meer weten over deze unieke samenwerking tussen LEGO en IKEA? Lees dan vooral even verder!

BYGGLEK: samenwerking LEGO en IKEA

Vorig jaar werd dus bekend dat LEGO en IKEA een samenwerking zijn aangegaan ter bevordering van creatiever spelen in huis. Toen ik dit las, werd ik helemaal enthousiast. Waar zouden ze mee gaan komen? Een speeltafel soms met ruimte om LEGO in op te bergen? Of een kast, waarin je al je steentjes en mini-figures kunt sorteren…?

IKEA LEGO opbergen

Hoewel LEGO gericht is op kinderen, zal BYGGLEK zich richten op iedereen, zowel kinderen als volwassenen. Tot nog toe kunnen we alleen maar gissen naar hoe de opbergdozen eruit zullen komen te zien. Zouden het wellicht kasten zijn voor het sorteren en opbergen van LEGO? Misschien komen er wel speeltafels op de markt, waar je op kunt bouwen en waarin je je steentjes en mini-figures kunt opbergen? Wie zal het zeggen… We wachten het af!

Zie ook het blog over een LEGO-kamer

BYGGLEK: speciale opbergdozen voor LEGO

Inmiddels is duidelijk dat de samenwerking tussen LEGO en IKEA is geresulteerd in BYGGLEK: een reeks producten die ervoor bedoeld is het spelen in en om het huis te stimuleren. De LEGO opbergdozen van IKEA zijn inmiddels te koop in de winkels.

Laatste nieuws over BYGGLEK

In oktober 2020 verschenen de LEGO opbergdozen van IKEA in de winkel. De LEGO opbergdozen van IKEA zijn verkrijgbaar in drie varianten: een kleine doos, een middenmaat en een combi-doos. De prijzen van deze dozen zijn zo rond de 10 Γ  15 euro. Tevens is er een onderdelenset verkrijgbaar met 201 LEGO-stenen.

De BYGGLEK LEGO opbergdozen vind je op de website van IKEA.


Zie ook: