Easybreath Snorkelmasker: nu ook voor kinderen!

Wist je dat er nu ook een junior Easybreath Snorkelmasker bij Decathlon verkrijgbaar is? Geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Wij probeerden dit toffe snorkelmasker uit en in dit blog vertel ik je wat mijn zoontje ervan vond.
Easybreath snorkelmasker: nu ook voor kinderen

Eerder al waren wij erg enthousiast over de volwassenen uitvoering van het snorkelmasker van Decathlon. Maar we vonden het best wel jammer dat er geen kinderversie van te koop was. We waren dan ook blij verrast toen Decathlon een junior snorkelmasker toevoegde aan het assortiment. Zo fijn dat het snorkelmasker er nu ook in een kleinere maat is. De Easybreath is nu dus verkrijgbaar in drie maten: XS voor kinderen van 6 – 10 jaar, voor jongeren en vrouwen is er maat S/M en voor mannen maat M/L. Het masker is er in het blauw en in het roze/oranje.

Super snorkelmasker voor kinderen

Mijn zoontje is een echte waterrat. Hij had al een snorkelset, maar dat werkte niet goed. Vooral de losse snorkel vindt hij erg onhandig. Toen hij dan ook de Easybreath kreeg, was hij super blij. “Woooo, die is cool!”, was zijn reactie. Hij wilde het masker meteen in bad uitproberen ;-). Toen wij laatst een weekendje weg waren, probeerde hij ‘m uit in het zwembad en dat ging erg goed.

Heel relaxed…

Het opzetten van het masker was heel even wennen. De elastieken banden aan de zij- en achterkant moesten wat worden aangetrokken, maar dit ging verder prima. Al snel zat het masker goed en kon mijn zoontje ermee snorkelen. Volgens mijn zoontje zit het masker erg fijn en dat was ook wel te merken. Hij was heel relaxed tijdens het snorkelen en vond het superleuk om te doen. Dus dat belooft wat voor de zomer, als wij op vakantie naar Italië gaan!

snorkelmasker easybreath junior,snorkelmasker kind

Kortom: het Easybreath Snorkelmasker is erg leuk voor kinderen die willen snorkelen. Leuk als cadeau of voor tijdens de vakantie!

Zie ook:
5 Comments

  1. Pingback: Vader en zoon zwembroeken - Jongens en meiden

  2. Pingback: UV zwemkleding voor je kind - Jongens en meiden

  3. Pingback: Altomincio Family Park: camping bij Gardameer - Jongens en meiden

  4. Pingback: Pikachu zitzak om op te chillen - Jongens en meiden

  5. Pingback: Pluktuinen: 10 tips! - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*