reflecterende bal,reflecterende voetbal,lichtgevende voetbal,glow in the dark bal,bright bal,bright voetbal

BRIGHT voetbal: reflecterende bal voor al je voetbaltrucs!

*Artikel i.s.m. BRIGHT

Niets leukers dan je voetbaltrucs laten zien aan anderen, toch? Bij ons thuis is dat wel het geval namelijk. En met de BRIGHT bal – een reflecterende bal – die we onlangs mochten testen, is dat nog vele malen leuker. Want de bal geeft namelijk licht als je ‘m filmt of fotografeert. Nog nooit eerder zoiets gezien. Superleuk om bijvoorbeeld je trucs mee te showen op TikTok of een ander social media kanaal…

Voetbaltrucs: van hooghouden tot Zidane draai

Regelmatig zie ik ze op straat: kinderen die voetbaltrucs aan het oefenen zijn. Mijn zoontje is er één van. Hooghouden, cross-overs maken, Zidane-draaitjes doen: hij vindt dat super om te doen. Ook kijkt hij graag – ook al wordt het vrij laat uitgezonden – naar het tv-programma Tiki Taka Touzani. Hierbij gaat Soufiane Touzani – wat ons betreft de koning van de hooghoud trucs – langs bij bekende voetballers. Een leuk programma!

BRIGHT voetbal: reflecterende bal

Onze zoon voetbalt dus graag en inmiddels heeft hij dan ook al heel wat ballen versleten. Maar nog nooit eerder heeft hij een bal gehad zoals de BRIGHT voetbal. Toen hij hoorde dat hij deze reflecterende bal mocht uitproberen, wilde hij er meteen mee naar buiten.

reflecterende bal,bright bal,bright voetbal,reflecterende voetbal,glow in the dark voetbal,lichtgevende voetbal

Over de BRIGHT bal

De BRIGHT bal is een mooie, leren voetbal (maat 5), waarmee je gewoon lekker kunt voetballen. Maar er is dus iets nog iets met de bal. Deze is gemaakt van holografisch leer (zie ook bovenstaande foto) en dit materiaal zorgt er dus voor dat de bal oplicht als je deze fotografeert of filmt met gebruik van flitser. Je kunt je voorstellen dat je voetbaltrucs dus nΓ³g cooler worden met deze bal! Benieuwd naar het effect? Bekijk dan onderstaand filmpje even.

Wil je ook zo’n mooie reflecterende bal? De BRIGHT bal is hier te koop!

Zie ook: