babydoos,blije doos,zwangerschapsbox,blije doos nijntje

Gratis babydoos en andere babyproducten

Een gratis babydoos en andere gratis babyproducten kun je aanvragen als je zwanger of net bevallen bent. Wil je weten welke babydozen en producten je allemaal gratis kunt krijgen? Lees dan vooral even verder!

Altijd welkom: gratis babyspullen!

Ben je zwanger? Gefeliciteerd, wat fijn! Ik hoop dat alles goed met je gaat en dat je vooral kunt genieten van je zwangerschap. Tijdens de periode van zwanger zijn, komt er een hoop informatie op je af. Natuurlijk wil je overal van op de hoogte zijn en kun je niet wachten om zwangerschapskleding en kleertjes en een leuk baby ledikantje en/of wiegje voor je kleintje te gaan shoppen. Maar aan dit alles hangt natuurlijk ook een prijskaartje en dus is het superfijn als je ook gratis leuke baby spulletjes op de kop kunt tikken. Altijd leuk om een gratis speentje of slabbetje te krijgen, toch? Er zijn aardig wat gratis babydozen en gratis babyspullen verkrijgbaar. Hieronder zet ik er een aantal voor je op een rij.

Zie hier ook het blog met daarin een handige baby uitzetlijst.

Ouders van Nu Zwangerbox en Babydoos

Toen ik zelf zwanger was, heb ik de gratis Zwangerbox en Babybox ook aangevraagd. Superleuk! Je kunt ze hier aanvragen. De twee pakketten zijn samengesteld door Ouders van Nu in samenwerking met Blokker.

De Blije Doos

Een van de bekendste babydozen is toch wel de blije doos! Ik blijf het een grappige naam vinden ;-). Deze gratis babydoos is een initatief van WIJ en bevat leuke spulletjes, zoals pampers, sudo crème, een baby tandenborsteltje, een leuk 9 maanden dagboekje, een speentje, een tijdschrift en veel kortingsbonnen. Kortom: leuke en handige spulletjes!

Jouw Blije Baby Voordeel tas

babydoos,babytas kruidvat,jouw blije baby voordeel tas

Ook Kruidvat heeft een product beschikbaar als je een kindje verwacht: de Jouw Blije Baby Voordeel tas. In deze leuke tas vind je onder meer newborn luiers, baby 2 in 1 wasgel en lotiondoekjes. Je kunt deze gratis babydoos (of eigenlijk babytas) hier aanvragen.

Nog een gratis babydoos: de Kiekeboebox

kiekeboebox plus markt

Ook de supermarkt keten PLUS heeft een gratis babypakket beschikbaar: de Kiekeboebox. In dit pakket vind je onder meer een tijdschrift, waardebonnen en producten als rijstebloem, potjes met een fruit- en groentehapje, billendoekjes en luiers. En vergeet het wasmiddel niet. Bijzonder de moeite waard! Meer informatie vind je hier.

Gratis rompertje

Ook Zeeman heeft iets leuks. Hier kun je namelijk een gratis rompertje aanvragen. Per e-mail krijg je een waardebon opgestuurd, waarmee je vervolgens in de winkel een gratis rompertje kunt ophalen. Leuk, dus zeker even doen! Meer informatie vind je hier.

Gratis spuugdoek van Nutricia

Wist je dat je ook een gratis spuugdoek kunt aanvragen op de website van Nutricia? Handig, want hier kun je er niet genoeg van hebben. Meld je hier aan!

Kortom: vraag dus zeker een gratis babydoos aan en maak zeker gebruik van de andere hierboven genoemde aanbiedingen. Ben je zelf ook nog op zoek naar leuke babyspullen? Wie weet, vind je het hier.

Zie ook: