baby bed,baby ledikant,leuk baby bedje

Baby bed: vijf baby ledikantjes om van te dromen

Ben je op zoek naar een mooi baby bed? Een die anders is dan anders en een echte eyecatcher is op de babykamer? In dit blog zetten we vijf hippe en mooie baby bedjes voor je op een rij.

Baby bed met een vintage look…

baby ledikant sebra,sebra bedje
Baby ledikant van Sebra…

Het baby bed van Sebra is en blijft prachtig. Scandinavisch design gecombineerd met een vintage look. Het ledikantje is verkrijgbaar in diverse kleuren: van wit en beige tot vintage blauw en grijs en mist green. Naast dat het bedje er mooi uitziet, is het ook nog eens erg handig. Het bed ‘groeit’ namelijk met je kindje mee en is te gebruiken van 0 tot ongeveer 7 jaar. Meer informatie over dit baby bed vind je hier.

Stoer baby ledikant met lades…

cabino baby ledikant,baby bed met lades
Baby ledikant met lades…
 

Dit ledikantje ziet er niet alleen stoer uit; het is ook nog eens superhandig door alle lades die het meubel bevat. Fijn als je bijvoorbeeld iets minder ruimte hebt op de babykamer. De kleur van het bedje vind ik trouwens ook erg mooi. Leuk inderdaad ook met dat roze… Meer informatie over dit stoere baby ledikant vind je hier.

Een baby ledikant met een boodschap…

baby ledikant,babybed,ikea babybed
Stuva babybed…

Ik vind dit dus echt een schattig bedje! Schattig op zowel een jongens- als een meisjes babykamer. En check vooral ook de lades aan de onderkant van het baby bed. Oh en wil je i.p.v. blauw liever rood, roze, houtkleur of gewoon wit? Ook dat kan! Meer informatie over leuke en gunstig geprijsde baby ledikant vind je hier.

Hip baby ledikant in vier verschillende kleuren…

baby bed,done by deer bed,done by deer baby ledikant

Dit schattige bedje is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk: wit, powder, grijs en blauw. Als je kindje wat groter is en zelf zijn bed in- en uit kan klimmen, haal je de zijkant van het bed af en heb je een super schattig bedbankje. En ook zo leuk: van hetzelfde bed is er een bijpassend poppenbedje te koop…! Meer informatie vind je hier.

Schattig baby ledikantje van Flexa…

flexa ledikantje,flexa baby ledikant,roze baby ledikant
Super lief: dit roze baby ledikantje…

Dat het merk Flexa leuke kinderbedden verkoopt, wisten we al. Maar dit baby ledikantje hadden we nog niet eerder gezien. Heel hip :-). Wederom verkrijgbaar in meerdere kleuren. Met recht een echte eyecatcher op de babykamer. Meer informatie over dit bedje vind je hier.

Welk baby bed vind jij het leukst? Laat het ons weten in de comments!

Zie ook:

3 Comments

  1. Pingback: Zelf een dinosaurus baby mobile maken - Jongens en meiden

  2. Pingback: Zelf een kraanvogel baby mobiel maken - Jongens en meiden

  3. Pingback: Een schommelstoel voor jou en je kleintje... - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*