cadeau meisje 5 jaar,poppen,snapstar poppen,green screen,snapstar studio app

Snapstar: poppen voor echte fashionista’s

*Artikel i.s.m. Yulu Toys en Verkiezing Speelgoed van het Jaar.

Poppen: mijn dochtertje raakt er niet mee uitgespeeld. Kleertjes aan- en uitdoen, haren kammen en staartjes maken. Als kind kon ik hier zelf ook uren mee bezig zijn… De liefde voor dit speelgoed heeft mijn dochter dus niet van een vreemde. Hoe leuk is het dan als je dochter hippe, nieuwe poppen uit mag proberen, die ook nog eens genomineerd zijn voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar… We hebben het over de poppen van SNAPSTAR.

SNAPSTAR-poppen: hip en helemaal van deze tijd

Mijn dochtertje mocht de #SNAPSTAR poppen Aspen en Izzy uitproberen en geloof mij: dat deed ze maar al te graag! Tijdens de aftrap van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019 (stemmen kan hier t/m 3 november) was ze er al niet bij weg te slaan. Ze heeft toen al een half uur met de popjes zitten spelen. En ik begrijp haar wel, want de #SNAPSTAR dolls zien er stuk voor stuk superleuk uit. Kijk maar op onderstaand plaatje, waarop je alle zes de poppen kunt zien: Dawn, Echo, Aspen, Lola, Yuki en Izzy. Zoals je ziet, heeft iedere pop een eigen stijl :-).

poppen,snapstar poppen,snapstar dolls
Welke SNAPSTAR pop vind jij het leukst?

Anders dan anders…

Van Yulu Toys mocht mijn dochter Aspen en Izzy uitproberen. Helemaal leuk zoals ze erop reageert. De poppen en de verschillende kledingsetjes moeten meteen worden uitgepakt, want ze kan niet wachten om er mee te spelen. Wat mij direct opvalt, is dat – in tegenstelling tot andere, vergelijkbare poppen – de SNAPSTAR poppen heel flexibel zijn. Zo kun je onder meer de voeten, benen, handen en armen van de pop bewegen. De poppen dragen trouwens ook een afneembare pruik. Hierdoor kun je verschillende kapsels uitproberen bij verschillende poppen.

snapstar,izzy,aspen,dolls
Izzy en Aspen…

Zoals je op de foto’s kunt zijn dragen de SNAPSTAR dolls hippe kleding, hebben ze mooi haar en zijn ze in het bezit van toffe accessoires (o.a. een tas en een mobieltje). 

snapstar,kledingsetjes
Goed om te weten: er zijn ook losse Snapstar kledingsetjes te koop…

poppen,snapstar pop,aspen met andere kleding   poppen,snapstar izzy pop

Een green screen voor fotoshoots

Zowel de poppen van SNAPSTAR als de verschillende kledingsetjes zien er dus heel tof uit. Maar er is meer…! In de verpakking vind je namelijk ook een echte green screen en een standaard die je kunt gebruiken om je pop in de juiste pose te zetten. Zo kun je gewoon fotoshoots doen met je pop. Hoe leuk is dat?! Zoiets had ik nog niet eerder gezien…

“Snap, Style and Share…!”

Een fotoshoot doen met je pop werkt als volgt. Je zet de pop in de gewenste positie en plaatst deze tegen de meegeleverde standaard aan. Vervolgens maak je via de speciale #SNAPSTAR Studio-app een foto van de pop. Met deze gratis app kun je je foto’s ook gaan bewerken. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende achtergronden voor bij je pop kiezen, een hippe bril uitzoeken en verschillende soorten make-up aanbrengen. Superleuk!

poppen,snapstar poppen,green screen,snapstar studio app
Het Green Screen dat je bij de pop ontvangt, vouw je gemakkelijk in elkaar…

Eindeloos speelplezier

Mijn dochter vindt het leuk om met de #SNAPSTAR dolls te spelen en iedere keer weer nieuwe kleertjes aan te doen. Daarbij vindt ze het reuze interessant om via een speciale app allerlei verschillende kapsels en brilletjes bij de poppen uit te proberen. Ze kan er echt een behoorlijke tijd zoet mee zijn!

poppen - snapstar studio app
Met de #SNAPSTAR Studio App kun je foto’s van je pop nemen en bewerken…

Het zal ons niet verbazen als we nog veel gaan horen van #SNAPSTAR. Vind jij de poppen ook leuk? Ze zijn o.a. hier te koop!

Zie ook: