vintage commode,baby commode,babykamer commode,leuke commode,hippe commode,duurzame commode,witte commode,commode met lades,ikea commode,babykamer compleet,complete babykamer

Van vintage commode tot modern: check onze tips

Ben je op zoek naar een mooie vintage commode of zoek je een baby commode in een andere stijl? In dit blog zet ik een aantal mooie commodes voor op de babykamer voor je op een rij.

De babykamer inrichten

Het inrichten van de babykamer is zo leuk om te doen. Er zijn zo veel leuke babykamer accessoires en spullen te koop. Maar voordat je gaat stylen, is het natuurlijk goed om te weten wat voor babykamer het gaat worden. Krijgt de baby een echte jongens babykamer, wordt het een meisjes babykamer of kiezen jullie misschien voor een gender neutrale babykamer? Willen jullie een leuke wieg voor de baby of kiezen jullie voor een baby ledikantje? Genoeg om over na te denken dus, maar wat je echt wel nodig hebt, is een commode. Dit is erg handig voor het opbergen van o.a. luiers, rompertjes en natuurlijk om je kindje op te kunnen verschonen.

Tip: check ook even het blog met babykamer inspiratie.

Van vintage commode tot modern

Vintage is helemaal in. Ook voor op de babykamer! Voor een vintage commode kun je natuurlijk een oude commode op de kop tikken en ‘m pimpen, maar als je hier geen zin in hebt dan zijn er ook hele mooie vintage commodes te koop. Hieronder zet ik een aantal hele hippe commodes voor op de babykamer op een rij.


Vintage commode tip 1: romantische commode

vintage commode,babykamer commode,baby commode,lichtblauwe commode,commode scandinavisch,cam cam copenhagen harlequin commode,hippe commode,mooie commode

Wat een prachtige commode is dit! Het ontwerp, het ruitjes effect in de deurtjes aan de voorkant, de kleur… Zowel mooi voor in een vintage interieur als op een vintage babykamer. Ook verkrijgbaar in het crΓ¨me, grijs en wit en hier te koop.

Goed nieuws: als je graag nog meer babykamer meubels in deze stijl wilt, check dan ook deze bijpassende vintage kledingkast even.


Landelijke commode van Kidsmill

kidsmill chateau commode oatmeal,landelijke commode

Prachtige commode in een landelijke stijl. Handig zo met al die laatjes en perfect te combineren met andere meubels uit dezelfde serie. Meer informatie vind je hier.


Zwarte commode

zwarte commode,kidsmill modular commode zwart marmer

Ook helemaal hip is een zwarte commode. Voor een stoer en strak design op de babykamer. Deze zwarte commode is van Kidsmill en heeft drie ruime lades om allerlei babyspulletjes in op te kunnen bergen. Ook mooi te combineren met andere meubels uit dezelfde serie, zoals bijvoorbeeld een zwarte kledingkast. Meer informatie


Nog een mooie vintage commode…

vintage commode,babykamer commode,baby commode,sebra commode,commode scandinavisch,donkergrijze commode,hippe commode,mooie commode

Wist je dat het Deense merk Sebra ook een hele toffe vintage commode in het assortiment heeft? Staat heel mooi in combinatie met dit mooie kinderledikant en peuterbed… Hier te koop.


Roze commode

roze commode kidsmill,baby commode

Een plaatje: deze commode van Kidsmill. En ook weer heel mooi te combineren met andere meubels uit dezelfde serie. Hier te koop.


Vintage commode met lades

vintage commode,babykamer commode,baby commode,commode scandinavisch,bopita emma commode,hippe commode,mooie commode,babykamer compleet,complete babykamer,bopita babykamer

In het rijtje met vintage commodes mag deze mooie vintage commode met lades ook zeker niet ontbreken. De mooie pasteltint, de scheve pootjes: helemaal leuk! Wil je de babykamer compleet in deze stijl hebben? Dan zijn er van dit merk nog veel meer leuke en bijpassende babykamer meubels verkrijgbaar. Meer informatie vind je hier.


Hippe vintage commode met lades

vintage commode,babykamer commode,baby commode,commode scandinavisch,hippe commode,mooie commode,bopita job commode,babykamer compleet,complete babykamer,bopita babykamer

Een prachtige commode met maar liefst drie lades in een soort visgraat motief. Mooi hoe dat hout combineert met de kleur zwart. Heel hip! En goed om te weten: er zijn nog meer meubels uit deze serie te koop. Meer informatie vind je hier.


Witte commode met lades

babykamer commode,baby commode,witte commode,hippe commode,mooie commode,bopita fenna commode,complete babykamer,babykamer compleet,bopita babykamer

Door de scheve pootjes kan deze commode ook wel door voor een vintage commode. Handig ook met die drie lades. Wil je de babykamer compleet maken met meer meubels in deze stijl? Kijk dan hier.


IKEA commode die ook kan als bureau

babykamer commode,baby commode,commode scandinavisch,hippe commode,mooie commode,duurzame commode,stuva commode,stuva babykamer,stuva meubels,stuva babykamer meubels

Deze IKEA commode is wel heel erg handig. Hij beschikt over veel lades en vakjes en kan eventueel ook gebruikt worden als bureau. Handig!


Welke vintage commode vind jij het mooist?

Zie ook: