kinderkamer gordijnen,babykamer gordijnen,leuke gordijnen voor op een babykamer,leuke gordijnen voor op een kinderkamer,leuke kinder gordijnen,baby gordijnen,verduisterende gordijnen,kant en klare gordijnen,verduisterend rolgordijn

Kinderkamer gordijnen die mooi en betaalbaar zijn

Ben je op zoek naar kinderkamer gordijnen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? In dit blog geef ik je tips voor leuke gordijnen voor op een babykamer of kinderkamer.

Verduisterende kinderkamer gordijnen

Zelf vind ik verduisterende gordijnen erg fijn voor op de kinderkamer. Ze zorgen ervoor dat het lekker donker is op de kamer, waardoor je kindje ‘s avonds heerlijk in slaap valt. Vooral in de zomer – als het lang licht blijft ‘s avonds – is dit erg fijn.

Betaalbare gordijnen voor op een babykamer of kinderkamer

Zelf hebben wij de gordijnen voor de kinderkamers bij de HEMA vandaan en we zijn er nog altijd heel blij mee. Goede kwaliteit, een prima prijs en je kunt ze de gordijnen heel gemakkelijk zelf via internet op maat laten maken.

De gordijnen op onderstaande afbeelding zijn verduisterende gordijnen. Vooral die in het mint groen vind ik erg mooi. Kan heel goed op bijvoorbeeld een genderneutrale babykamer of een jungle kamer.


Verduisterende rolgordijnen

Naast verduisterende gordijnen, is een verduisterend rolgordijn natuurlijk ook ideaal voor op een babykamer of kinderkamer. Het zorgt ervoor dat het lekker donker is in de ruimte. Hier vind je hele mooie verduisterende rolgordijnen voor op een kinderkamer. Je kunt je rolgordijn zelf op maat laten maken tegen een prima prijs!


Kant en klare gordijnen

Wat ook superhandig is, zijn kant en klare kinderkamer gordijnen. Deze worden per set van twee gordijnen geleverd. Vaak zijn het gordijnen met ringen erdoorheen geslagen, zodat je ze gemakkelijk kunt ophangen aan een roede. Onderstaande kant en klare gordijnen met regenbogen erop en in het koraal vond ik op deze site.


En wat dacht je van onderstaande kant en klare kinderkamer gordijnen van IKEA? Leuk voor op een dinosaurus kamer of jungle kamer!


Ik hoop dat je iets hebt aan bovenstaande tips en wens je veel succes met de kinderkamer gordijnen!

Zie ook: