cadeau meisje 5 jaar,pompons,jarig,verjaardag,meisjes verjaardag tips,lichtblauw,roze,geel,versiering

Cadeau meisje 5 jaar: hier vind je leuke tips!

Cadeau meisje 5 jaar: ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor een meisje van vijf, maar heb je geen inspiratie? In dit blog zet ik een aantal leuke cadeau ideeën voor je op een rij.

Cadeau meisje 5 jaar tip 1: iets om mee te knuffelen

cadeau meisje 5 jaar,speelgoed met geluid,cubby de beer,cubbie de beer,cadeau meisje 4 jaar
Onze dochter met Cubby de beer…

Onze kinderen zijn dol op knuffels! Je wilt niet weten hoeveel ze er op hun bed hebben liggen. Sinds vorig jaar heeft ons dochtertje haar hart verloren aan Cubby de beer: een interactieve knuffelbeer van VTech. Ze vindt het heerlijk om hem te knuffelen, tegen hem te praten en hem eten en drinken te geven. Kan je kind hier ook urenlang zoet mee zijn? Dan is Cubby dus echt een aanrader! Hier te koop.

Cadeau meisje 5 jaar tip 2: iets met prinsessen…

prinsessen puzzel,puzzel vijf jaar,puzzel 49 stukjes

De meeste meisjes van vijf jaar zijn dol op prinsessen. Rapunzel, Assepoester en Doornroosje: bij meiden van 5 zijn ze super populair. Deze prinsessen puzzels bijvoorbeeld zijn niet alleen leuk om te doen; ze zijn ook nog eens leerzaam en uitstekend geschikt voor meisjes van vijf. Hier te koop.

Tip 3 cadeau meisje vijf jaar: LEGO DOTS

lego dots sieradenhouder regenboog

LEGO is altijd leuk. Tenminste, de meeste kinderen vinden van wel! Naast het leuke LEGO Friends is er sindskort ook LEGO DOTS op de markt. Hiermee kun je zelf armbandjes en andere leuke dingen maken. De regenboog sieradenhouder van LEGO DOTS vind ik persoonlijk het leukst! Hier te koop.

lego dots armband maken
Zelf een LEGO DOTS armband maken…

Verjaardagscadeau meisje 5 jaar: L.O.L. Surprise ball

l.o.l. surprise bal,l.o.l. surprise lights glitter,lol surprise bal,cadeau meisje 5 jaar,tips cadeau meisje 5 jaar jarig

L.O.L. Surprise ballen zijn het hier helemaal in huis! En ik snap dit wel, want ten eerste is het superleuk om zo’n bal uit te pakken en ten tweede zien de poppetjes en de bijbehorende accessoires er ook heel tof uit. Er zijn heel veel verschillende soorten L.O.L. ballen te koop. De nieuwste zijn de L.O.L. Surprise Lights Glitter (poppetjes die licht geven in het donker) en de L.O.L. Surprise Hairvibes (mixen en matchen met diverse haarstijlen). Je shopt ze hier.

Is je kind trouwens helemaal fan van L.O.L. Surprise? Dan vind je hier ook leuke LOL Surprise traktaties en een LOL Surprise taart!

Leuk meisjescadeau: unicorn spullen

unicorn glas in lood knutselset,leuk unicorn cadeautje

Everybody loves unicorns! Wij wel tenminste. Met dit leuke knutselsetje kun je zelf met behulp van stickers een soort glas in lood schilderijtje maken. Kost maar € 7,99 en geeft een leuk effect! Hier te koop.

Hier vind je trouwens nog meer leuke unicorn cadeaus onder een tientje. En houd je van knutselen? Hier lees je hoe je zelf een mooie unicorn dromenvanger kunt maken. In het blog over een unicorn kamer vind je allerlei tips voor een unicorn slaapkamer.

Tip verjaardagscadeau meisje 5 jaar: Ik leer schrijven

cadeau meisje 4 jaar,verjaardagscadeau kleuter,kleuter cadeau,ik leer schrijven jumbo

Kinderen van vijf jaar zitten nog in de kleuterklas. Op school zijn ze veel bezig met rekenen en het leren van letters. Daarbij leren ze ook schrijven. Dit mooie pakket van Jumbo kreeg onze dochter cadeau toen ze vijf jaar werd en ik ben er zo enthousiast over. Het koffertje bevat een lichtbak waar je verschillende platen op kunt leggen. Hierdoor kun je o.a. letters en getallen na schrijven en eventueel overtrekken. Heel leerzaam, maar ook heel leuk om mee bezig te zijn. Hier te koop.

ik leer schrijven jumbo
Leren schrijven is leuk!

Hier vind je trouwens nog meer leerzame spelletjes voor kleuters.

Welk cadeau voor een meisje van vijf jaar vind jij het leukst?

Zie ook: