lol verjaardag,tips lol surprise feestje,lol feestje,lol partijtje

LOL verjaardag? Let’s party met deze 5 tips!

Is je kind helemaal fan van LOL Surprise en wil hij of zij het liefst een LOL verjaardag? Dan zetten we in dit blog vijf leuke LOL Surprise verjaardagstips voor je op een rij!

Over de afkorting L.O.L.

De een spreekt het uit als ‘lol’ de ander als ‘EL-O-EL’. Wat je ook zegt, de afkorting staat voor ‘Lil Outrageous Littles’. Ofwel: leuke, te gekke kleine poppetjes dus ;-). De lettercombinatie ‘lol’ betekent ook wel ‘pret’ of ‘plezier’. Ook staat het voor uitdrukkingen als ‘Laughing Out Loud’, ‘Lots of Luck’ of ‘Lots of Love’.

Vijf tips voor een LOL Surprise verjaardag

Als je een LOL feestje of LOL verjaardag wilt organiseren, zijn er allerlei leuke dingen die je kunt regelen. Maar wat maakt een L.O.L. Surprise verjaardag nu echt geslaagd? Hieronder lees je meer!

LOL verjaardag tip 1: feestslinger

lol verjaardag,lol feestslinger

Bij een verjaardag horen slingers, maar deze LOL feestslinger vonden wij toch wel een hele leuke! Op elke letter staat een LOL figuurtje afgebeeld, dus grote kans dat je favoriete LOL doll ertussen zit. De slinger is o.a. hier te koop.

Denk trouwens ook eens aan een compleet feestpakket. Hierin vind je alle benodigdheden voor een geslaagd LOL feestje!

LOL verjaardag tip 2: ballonnen

Wat hoort er nog meer bij een feestje? Juist: ballonnen! Bovenstaande LOL ballonnen zijn per 8 stuks verpakt en horen zeker thuis op een LOL feestje of partijtje! Onder andere hier te koop.

LOL kinderfeestje tip 3: een feestjurk

lol verjaardag,lol jurk
Let’s get this party started…!

Bij een verjaardag horen mooie kleren en wat is er dan leuker voor een LOL fan dan een eigen LOL jurk! En wat voor een jurk?! Met deze feestjurk steelt je dochter gegarandeerd de show en loopt ze de hele dag te shinen. En vergeet ook de shoes niet… Een paar coole sneakers erbij en kind is helemaal klaar om te feesten!

! En wat voor een jurk?! Met deze feestjurk steelt je dochter gegarandeerd de show en loopt ze de hele dag te shinen. En vergeet ook de shoes niet… Een paar coole sneakers erbij en kind is helemaal klaar om te feesten!

Feesttip 4: heel veel L.O.L. lekkers…

Een verjaardag is niets zonder lekkers. Een LOL Surprise taart hoort er natuurlijk bij en LOL traktaties mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

lol taart,lol surprise verjaardagstaart,lol surprise taart
Deze LOL taart is super makkelijk om te maken!
Maak bijvoorbeeld als lol traktatie cupcakes…

Maar zelf kun je ook nog voor heel veel lekkere dingetjes zorgen. Dek bijvoorbeeld een tafel in LOL-stijl en plaats hierop wat vrolijke bekertjes met ranja.

En zet ook wat leuke schaaltjes neer met macarons en/of schuimpjes in allerlei zoete kleurtjes. En wat dacht je van – heel simpel – bakjes met roze en witte spekkies of oreo’s en roomsoesjes…

Macarons doen het ook goed op een lol verjaardag!

De tafel kun je extra aankleden met een of meerdere vazen bloemen en/of confetti in toepasselijke kleuren. Zo creëer je heel gemakkelijk een vrolijke LOL sfeer!

LOL Surprise verjaardagstip 5: het cadeau…!

lol verjaardag,lol surprise glamper
De lol glamper is een supertof cadeau voor op een lol verjaardag!

Tja, echte fans willen natuurlijk maar één ding voor hun verjaardag (of voor kerst of Sinterklaas) en dat is: een geweldig cadeau van LOL Surprise! Deze toffe glamper is dan beslist een succes! Of wat dacht je van een LOL Surprise kinderfiets, een L.O.L. bal of een echt Monopoly spel van lol. Allemaal hier te koop!

Genoeg leuke tips dus voor een LOL verjaardag. Succes en veel plezier alvast!

Zie ook: