sinterklaas cadeau,sinterklaas cadeaus,tips sint cadeau jongen,tips sint cadeau meisje,mooi sinterklaas cadeau jongen,mooi sinterklaas casdeau meisje,idee sint cadeau kind,origineel sinterklaas cadeau,cadeau 5 december kind,5 december cadeau jongen,5 december cadeau meisje,baby sint cadeau,peuter sint cadeau,kleuter sint cadeau

Sinterklaas cadeau voor jongens en meiden

Ben op zoek naar een mooi Sinterklaas cadeau voor een jongen of meisje? Lees dan even verder, want hieronder vind je heel veel tips voor leuke Sint cadeaus!

Sinterklaas cadeau: voor ieder wat wils

Zie je voor het kopen van een Sinterklaas cadeau door de bomen het bos niet meer? Check dan hieronder onze tips voor Sint cadeaus. Per categorie zetten we een aantal leuke ideeen voor je op een rij. Van spelletjes, puzzels en knutselen en auto’s, bouwen en rollenspelen tot verkleedkleding, poppen en knuffels tot muziek en mooie kinderboeken. Natuurlijk worden ook cadeaus op het gebied van gamen niet overgeslagen!

Een spelletje als Sinterklaas cadeau

Spelletjes zijn er voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten kun je bijvoorbeeld denken aan memory, domino en visjes vangen. Kinderen leren hiermee plaatjes en vormen te herkennen het is bovendien goed voor de motoriek. Wat het altijd erg goed doet bij kleine kinderen is Electro. Hiervan is er ook een Nijntje versie verkrijgbaar. Hier te koop.

nijntje electro,spel kind 2 jaar,tip sint cadeau kind 2 jaar,idee sinterklaas cadeau kind 2 jaar,sinterklaas cadeau kind 3 jaar

Waar ik zelf erg fan van ben, zijn de spellen van het merk SmartGames. Hun spelletjes zijn voor alle leeftijden en erg uitdagend. Ook kun je ze zowel alleen als met elkaar spelen. Dit jaar zijn er weer heel wat spellen van deze aanbieder genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2020. Het spel Froggit is daar een van (lees hier ook de Froggit review). Hier te koop.

sinterklaas cadeau,froggit smart games,leuk spel sinterklaas,tip sint cadeau kind 6 jaar

En wat dacht je van dit Wie is de mol spel? Hier te koop.

wie is de mol spel,bordspel wie is de mol,sinterklaas cadeau kind 9 jaar,sinterklaas cadeau kind 10 jaar,sinterklaas cadeau kind 11 jaar,sinterklaas cadeau kind 12

Op de website van bol.com vind je nog veel meer leuke spellen.


Sinterklaas cadeau tip 2: puzzel

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind dat houdt van puzzelen? Ook dan is er volop keuze. Voor de allerkleinsten zijn er leuke kinderpuzzel boxen verkrijgbaar met meerdere puzzels van 12, 16, 20 en 24 stukjes. Check deze puzzel van Paw Patrol bijvoorbeeld. Hier te koop.

sinterklaas cadeau,puzzel kind 3 jaar,paw patrol puzzel,puzzel 12 stukjes,puzzel 16 stukjes,puzzel 20 stukjes,puzzel 24 stukjes,tip sint cadeau jongen,tip sint cadeau meisje

Ook 3D puzzels zorgen voor eindeloos puzzel plezier. En na afloop staat het resultaat nog leuk op je kamer ook! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke 3D puzzel van L.O.L. Surprise? Hier te koop.

3d puzzel lol surprise,L.O.L. Surprise puzzel,puzzel 72 stukjes,puzzel meisje 6 jaar,puzzel meisje 7 jaar,puzzel meisje 8 jaar,puzzel meisje 9 jaar

Op de website van bol.com vind je nog veel meer leuke puzzels.


Knutsel cadeau voor Sinterklaas

Bij Bol.com vind je heel veel leuke knutselspullen en knutselpakketten voor kinderen. Zowel voor kleine kinderen als voor grotere jongens en meiden. Klei vinden veel kinderen leuk. Vooral kleine kids houden ervan om lekker met dit materiaal in de weer te zijn. Ik denk dat als zij bijvoorbeeld onderstaande baby shark set van Play Doh zien, ze niet kunnen wachten om aan de slag te gaan. Hier te koop.

play doh baby shark set,sinterklaas cadeau kind 2 jaar,3 jaar,cadeau peuter sinterklaas,cadeau kleuter sinterklaas,sint cadeau jongen 3 jaar,sint cadeau meisje 3 jaar,sint cadeau jongen 2 jaar,sint cadeau meisje 2 jaar,tips sinterklaas cadeaus,idee sinterklaascadeau

Verder is Diamond Painting – vooral bij meisjes – heel erg populair. Met onderstaande Diamond Painting set van Totum kunnen kinderen zelf hele mooie armbanden maken. Goed voor urenlang speelplezier. Hier te koop.

totum diamond painting set,diamond painting sieraden set,knutselen,knutselpakket meisje,sinterklaas cadeau meisje,tips sinterklaas cadeaus,idee sinterklaascadeau

En wat dacht je van Tie-dye? Een ware hype dit jaar! Met deze leuke set van het merk TYBO kunnen jongens en meiden zelf de coolste shirts maken. Hier te koop.

tybo tie dye set,sinterklaas cadeau meisje,sinterklaas cadeau jongen,knutselen,tips sinterklaas cadeaus,idee sinterklaascadeau

Op de website van bol.com vind je nog meer leuke knutselpakketten.


Bouwen

Al vanaf kleins af aan vinden kinderen het leuk om te bouwen. Blokken bijvoorbeeld zijn bij de allerkleinsten sowieso een groot succes. Deze blokkenset van het merk Little Dutch vind ik zelf erg mooi. De kleuren zijn echt prachtig. Je shopt ‘m hier.

blokken set little dutch,houten blokken,mooie houten blokken set,baby speelgoed,sint cadeau baby,tip sinterklaas cadeau baby,idee sinterklaas cadeau peuter

Naast blokken, is LEGO DUPLO natuurlijk ook een regelrechte hit bij kinderen tot een jaar of 4, 5. Leuk om mee te spelen en goed voor de motoriek. Ook niet onbelangrijk: het is niet kapot te krijgen! Onderstaande LEGO DUPLO trein is hier te koop.

LEGO DUPLO Stoomtrein 10874,speelgoed kind 2 jaar,speelgoed kind 3 jaar,speelgoed kind 4 jaar,speelgoed kind 5 jaar

Vanaf een jaar of vijf, is het tijd voor kleinere bouwsteentjes. LEGO heeft ontzettend veel leuke pakketten te koop, zowel voor jongens als meisjes. Denk bijvoorbeeld aan LEGO City, LEGO Disney, LEGO Star Wars en LEGO Friends. Nieuw in het assortiment van LEGO is deze Super Mario set die tevens voor Speelgoed van het Jaar 2020 genomineerd is. Hier te koop.

LEGO Super Mario Avonturen met Mario Startset 71360

Tja, en dan zijn er natuurlijk nog knikkerbanen en Kapla… Op de website van bol.com vind je nog veel meer leuk bouwspeelgoed.


Auto’s en meer…

Dingen die rollen doen het goed bij zowel groot als klein. Het begint natuurlijk allemaal met auto’s. Hot Wheels verkoopt heel veel coole autootjes en racebanen waarmee je kind urenlang kan spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze set? Hier te koop.

Hot Wheels Track Builder Ultra Boost Kit,hot wheels racebaan,tip sinterklaas cadeau jongen 6 jaar

Skeelers en rolschaatsen zijn ook mooie cadeaus voor de feestdagen. Het grote voordeel hiervan, is dat kinderen er lekker mee kunnen buiten spelen. Deze verstelbare skeelers van Nijdam vind ik zelf echt superleuk! Hier te koop.

skeelers meisje nijdam,nijdam inline skates meisje,verstelbare skeelers,nijdam junior inlineskates

Waar de meeste kinderen trouwens ook dolgelukkig van worden, is een stunt step. Blijft altijd leuk zo’n ding! Hier te koop.

stuntstep,stunt step,stuntstep meisje,stuntstep jongen,mooi cadeau sinterklaas

Bij bol.com vind je trouwens nog veel meer leuk speelgoed dat rolt.


Sinterklaas cadeau tips voor sportieve kids

Heb je een kind dat heel graag sport? Denk dan eens aan een sportief cadeau voor Sinterklaas! Een mooi cadeau voor kinderen die van voetbal houden, is bijvoorbeeld de BRIGHT bal: een reflecterende bal die oplicht als je ‘m filmt of fotografeert met flitser. Wij mochten ‘m uitproberen en schreven er ook een review over. De bal is hier te koop.

sinterklaas cadeau voetbal,bright bal,reflecterende bal,voetbal cadeau sinterklaas

En wat dacht je van deze te gekke unicorn hockeysokken? Hier te koop.

sinterklaas cadeau meisje,hockeysokken meisje,unicorn hockey sokken,sportief cadeau meisjes sinterklaas

Nog een Sinterklaas cadeau tip: rollenspellen

Kinderen vinden het leuk om alledaagse situaties na te spelen. Het helpt ze ook bij het ontwikkelen van hun eigen identiteit. Op het gebied van rollenspellen is er ook heel veel leuk speelgoed te koop. Neem bijvoorbeeld dit mooie woonhuis van Playmobil 1.2.3. Leuk om alledaagse situaties in huis mee na te spelen! Hier te koop.

playmobil 1.2.3. woonhuis,123 playmobil woonhuis,rollenspel speelgoed,playmobil 70129,speelgoed dreumes,speelgoed kleuter,speelgoed peuter,tip sint cadeau peuter,tip sint cadeau kind 1 jaar,idee sinterklaas cadeau kind 2 jaar

Een speelgoed keukentje doet het goed bij zowel jongetjes als meisjes. Hiermee kunnen ze naar hartelust koken en bakken: iets wat ze papa en mama natuurlijk ook vaak zien doen. Onderstaand keukentje hebben we zelf ook in huis. Je shopt ‘m hier.

sinterklaas cadeau peuter,sinterklaas cadeau kleuter,5 december tips en ideeen,ikea duktig keukentje,speelgoedkeukentje,houten keukentje

Het keukentje kun je trouwens ook heel leuk pimpen. Check hier het blog met leuke tips voor het stylen van het IKEA DUKTIG keukentje.

Weer iets heel anders is dit toffe dino speelgoed. In deze van triplex gemaakte dinowereld met bijbehorende dino’s komen avonturen tot leven… Hier te koop.

dinosaurus kamer,dinosaurus slaapkamer,jattelik dinowereld,dinosaurus speelgoed

Verkleedkleding als Sinterklaas cadeau

Als er iets is wat alle kinderen leuk vinden, dan is het wel verkleden. Zelf hadden we vroeger een kist op zolder staan die vol zat met kleding en schoenen. Geweldig vond ik dat! Tegenwoordig is er natuurlijk hele mooie verkleedkleding te koop voor jongens en meisjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Assepoester prinsessenjurk. Is ‘ie niet prachtig…? Je shopt ‘m hier.

prinsessenjurk assepoester,verkleedkleding,prinsessen jurk kind

En dit Spiderman kostuum voor kinderen (inclusief spierballen!) zal het zeker goed doen bij the boys. Al heeft mijn dochter dit pak ook heel wat keren gedragen… Hier te koop.

spiderman kostuum kind,spiderman pak kind,jongens verkleedkleding,jongens verkleed pak,superhelden pak,marvel kostuum kind

Bij bol.com vind je nog veel meer leuke verkleedkleding.


Poppen

Veel kinderen – vooral meisjes – vinden het heerlijk om met poppen te spelen. Het is niet alleen leuk om te doen; het is ook nog eens goed voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Er zijn heel veel leuke en mooie poppen op de markt. Baby Born was bij ons thuis favoriet! Hier te koop.

baby born pop,pop kopen,leuke babypop,tip sinterklaas cadeau meisje 2 jaar,tip sinterklaas cadeau meisje 3 jaar,tip sinterklaas cadeau meisje 4 jaar

Wat momenteel een hit is bij iets oudere meisjes, zijn de OMG dolls van L.O.L. Surprise. En ik begrijp dat wel, want deze poppen zien er toch ook super hip uit. Verkrijgbaar in verschillende varianten en hier te koop.

L.O.L. Surprise OMG Roller Chick Series 3,OMG doll L.O.L. Surprise,modepop lol surprise,sinterklaas cadeau meisje 6 jaar,sinterklaas cadeau meisje 7 jaar

Bij bol.com vind je nog meer leuke poppen.


Een knuffel als Sinterklaas cadeau

Veel kinderen hebben wel een of meerdere knuffels waar ze graag mee knuffelen of spelen. Naast poppen, gebruiken kinderen hun knuffels om zelf verhalen te bedenken en situaties na te spelen. Tijdens de lockdown-periode kreeg onze dochter van ons de interactieve knuffel Cubby de Beer (in 2019 genomineerd voor Speelgoed van het Jaar). Een prachtig cadeau in een tijd dat ze haar klasgenootjes erg miste…

cubby de beer furreal

Dit jaar is Mama Josie van FurReal genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020. Ik denk dat mijn dochtertje deze ook heel leuk zal vinden…! Hier te koop.

mama josie furreal,interactieve knuffel

Op de website van bol.com vind je nog meer leuke en lieve knuffels.


Zingen en muziek

Voor kinderen die houden van muziek en dans is er ook veel leuk speelgoed verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze VTech Kidi Superstar Lightshow inclusief microfoon en coole geluids- en lichteffecten? We hebben ‘m zelf ook hier in huis en ik kan je vertellen: hier in huis is ‘ie een hit! Hier te koop.

vtech kidi superstar,kinder microfoon,speelgoed muziek

Voor DJ’s in de dop is een echte DJ-set natuurlijk onmisbaar. Onderstaande set bevat een microfoon en een ingebouwd keyboard. Hier te koop.

kinder dj set,bontempi dj mixer,cadeau jongen 8 jaar,sinterklaas cadeau jongen 9 jaar,sint cadeau jongen 10 jaar

Bij bol.com vind je nog meer mooie Sinterklaas cadeaus op het gebied van muziek maken.

En is je (klein)kind helemaal fan van TikTok? Check dan hier ook onze tips voor TikTok cadeaus.


Gamen

Vanaf een jaar of acht, krijgen veel kinderen interesse in gamen. Onze zoon bijvoorbeeld vroeg voor zijn achtste verjaardag geld, omdat hij dolgraag een Nintendo Switch (hier te koop) wilde hebben. Inmiddels heeft hij er al heel veel op gespeeld. Er zijn veel leuke en nieuwe Nintendo Switch games, maar bij onze zoon staat met stip op 1 het spel Animal Crossing: New Horizons (lees hier ook de review van Animal Crossing). Een leuk én leerzaam spel! Hier te koop.

animal crossing new horizons nintendo switch,sinterklaas cadeau gamen,game cadeau sinterklaas

Natuurlijk zijn er nog veel meer games die populair zijn bij kinderen. Minecraft, Brawl Stars en Fortnite worden hier thuis ook veel gespeeld. Is je kind fan van het laatste spel? Check dan ook even het blog over Fortnite cadeaus! Hierin vind je ook info over de nieuwste Fortnite game voor de Nintendo Switch (hier te koop).

sinterklaas cadeaus tips en ideeen,fortnite the last laugh bundel,fortnite joker,fortnite gotham city,fortnite batman
De nieuwste bundel van Fortnite…

Voor nog meer game cadeaus, zie de website van bol.com.


Lezen

Wat ook altijd mooi is om te geven, zijn boeken. En die zijn er natuurlijk ook weer voor allerlei leeftijden. Hieronder zetten we een aantal kinderboeken voor je op een rij die wij zelf erg leuk vinden. Van Nijntje x Rembrandt en Gewoon zoals je bent tot De zoete zusjes zoeken een schat en natuurlijk het eerste boek van Harry Potter.

Op de website van bol.com vind je nog veel meer mooie kinderboeken.

Welk Sinterklaas cadeau vind jij het leukst?

Zie ook: