meisje 4 jaar,cadeau meisje 4 jaar,leuke verjaardagscadeaus,meisjes cadeaus

De leukste cadeaus voor een meisje van 4 jaar

Een cadeau voor een meisje van 4 jaar: het kan soms moeilijk zijn om iets leuks te bedenken. Kun je wel wat cadeautips gebruiken? Lees dan even verder!

Spelletjes en speelgoed voor een meisje van 4 jaar

Als ik naar mijn dochter kijk – zij is nu 4 en wordt bijna 5 – dan merk ik dat ze heel graag rollenspellen doet. Zo verkleedt ze zich graag en vindt ze het leuk om vadertje en moedertje of schooltje te spelen. Ook is ze dol op muziek en dansen en vindt ze het leuk om een spel te spelen en te knutselen.

Hieronder zet ik een aantal spelletjes en voorbeelden van speelgoed voor je op een rij, waarvan ik zeker weet dat veel meisjes van 4 ze leuk vinden!

Cadeau meisje 4 jaar tip 1: meisjes verkleedkleding

cadeau meisje 4 jaar,k3 rollerdisco verkleedpak,meisjes verkleedkleding,cadeau meisje 5 jaar,cadeau meisje 6 jaar
K3 rollerskate verkleedpak…

Meisjes van vier jaar houden over het algemeen van verkleden en van dansen. Ook vinden ze K3 vaak geweldig. Zo leuk was ons weekend Plopsa De Panne laatst. Wat vonden onze kids het leuk om zich onder te laten dompelen in Studio100 sfeer. We zijn ook wel 12 keer in de K3 Rollerskate achtbaan geweest. Over K3 rollerskate gesproken: dit leuke verkleedpak van K3 is toch echt te leuk?! Onder meer hier te koop.

Meisjes cadeau tip 2: L.O.L. Surprise

lol surprise bal,lol bal sparkle series,lol bal met pop erin,cadeau meisje 4 jaar,cadeau meisje 5 jaar,cadeau meisje 6 jaar,cadeau meisje 7 jaar
In deze lol surprise bal zit een leuke minipop verstopt…

Mijn dochter is – net als veel meisjes van 4 jaar en ouder – dol op lol surprise. Vooral de lol surprise ballen zijn bij haar favoriet. Er zijn verschillende series verkrijgbaar – denk aan Lil Pets en Lil Sisters – maar het leukst vinden wij de lol surprise dolls ballen. Hierin vind je leuke minipoppen met coole accessoires. Altijd weer een verrassing wat er in zo’n bal zit! Onder meer hier te koop.

Leuk spelletje voor meisjes van 4: glazen muiltjes spel

glazen muiltje spel,assepoester spel,cadeau meisje 4 jaar,cadeau meisje 5 jaar,leuk spel meisje
Glazen muiltjes spel: een leuk spelletje voor een meisje van 4 jaar…

Dit spel heeft mijn dochtertje op Koningsdag op de vrijmarkt gescoord. Ze had wat centjes van ons gekregen, waarvan ze zelf iets mocht kopen. Ze koos voor het Glazen muiltjes spel en dat is maar goed ook, want oh wat hebben we het spel al vaak gespeeld! Niet moeilijk en echt leuk om te spelen. Dit leuke spel van Assepoester is onder andere hier te koop.

Cadeau meisje 4 jaar tip 4: Snapstar pop

snapstar pop aspen,cadeau meisje 4 jaar,cadeau meisje 5 jaar,cadeau meisje 6 jaar,cadeau meisje 7 jaar
Snapstar pop Aspen…

Ook een erg leuk verjaardagscadeau voor meisjes van 4 of 5 jaar, is een pop van Snapstar. Dit speelgoed was in 2019 genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het jaar en wij mochten de poppen reviewen. Benieuwd naar wat mijn dochter van de poppen vindt? Lees dan deze Snapstar review. De Snapstar poppen zijn hier te koop en kosten € 17,99 per stuk.

Cadeau meisje 4 jaar tip 5: Tropical Zoo

Knutselen is altijd leuk! Met dit knutselpakket kun je 3D figuren van kralen knutselen. De kralen kun je aan elkaar laten plakken door middel van een waterspray. Leuk om te doen! Het merk Totum biedt trouwens nog veel meer leuke knutselpakketten die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Fijn dus als verjaardagscadeautje of als cadeau voor een partijtje. Tropical Zoo is hier te koop en kost € 9,95.

Meisjescadeau tip 6: LEGO 4+

cadeau meisje 4 jaar,lego friends,lego 4+,verjaardagscadeau meisje 4 jaar,tips meisje 4 jaar jarig
LEGO 4+ is de volgende stap na LEGO Duplo…

Met LEGO zit je altijd goed! Na LEGO Duplo is LEGO 4+ de volgende stap. Dit leuke setje kost € 9,99 en is hier te koop.

Bekijk hier ook ons blog met de mooiste en leukste LEGO sets.

Cadeau meisje 4 jaar: Barbie zeemeermin

barbie zeemeermin,cadeau meisje 4 jaar,cadeau meisje 5 jaar,zeemeerminnen barbie

Zeemeerminnen zijn vaak ook favoriet bij meisjes van 4 en 5 jaar. Deze Barbie zeemeermin is niet al te groot en ziet er super schattig uit. Onder meer hier te koop voor de prijs van € 9,99.

Welk cadeau voor een meisje van 4 jaar vind jij het leukst?

Zie ook: