nintendo switch spelletjes,zelda,fifa 20,super mario kart,mario maker,mario bros,pokemon sword,pokemon shield,rayman,crash bandicoot,minecraft

Tien toffe Nintendo Switch spelletjes

Er zijn zoveel leuke Nintendo Switch spelletjes te koop, dat het gewoon moeilijk is om een keuze te maken. Zie je door de bomen het bos niet meer, lees dan even verder. In dit blog zetten we namelijk de tien tofste Nintendo Switch spelletjes van dit moment voor je op een rij.
Sparen voor een Nintendo Switch

Mijn zoontje wilde heel graag een Nintendo Switch. En ik geef hem geen ongelijk, want het is gewoon een supercool apparaat. Naast dat je er alleen op kunt spelen, kun je de Switch ook op de televisie aansluiten en hierdoor kun je met het hele gezin spelletjes spelen. Een groot pluspunt vind ik dat (lees hier ook mijn blog over het vergelijken van de Nintendo DS, de Nintendo Switch en de Switch Lite). Nadat hij dus hard voor een Switch had gespaard en voor zijn verjaardag nog flink wat centjes had gekregen, kocht hij dus laatst van zijn eigen geld een Switch (de vernieuwde versie met betere accu). “Ik ben zo blij mam!”, riep hij nadat hij het apparaat had gekocht… 😉

nintendo switch spelletjes,zelda,fifa 20,super mario kart,mario maker,mario bros,pokemon sword,pokemon shield,rayman,crash bandicoot,minecraft
Voor het eerst spelletjes spelen op de Nintendo Switch…

1. Zelda Links Awakening

We hebben er lang op moeten wachten, maar dit super coole nieuwe Zelda spel is nu dan eindelijk verkrijgbaar! In deze moderne versie reis je af naar een mysterieus eiland om Link te helpen tijdens een gevaarlijk avontuur. We denken dat dit spel een groot succes gaat worden! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,legend of zelda links awakening

2. Pokemon Sword en Pokemon Shield

De games Pokemon Sword en Pokemon Shield zijn beschikbaar vanaf 15 november 2019. Wij zijn zeer benieuwd en kunnen niet wachten op deze nieuwe Pokemon games.

nintendo switch spelletjes,pokemon sword       nintendo switch spelletjes,pokemon shield

3. Minecraft

Minecraft is een super creatief spel waarmee je onder meer huizen en andere gebouwen kunt bouwen. Er zijn allerlei werelden met allerlei verschillende dieren en personages. Het spel heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is leuk voor diverse leeftijden. Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,minecraft

4. Super Mario Maker 2

Mijn zoontje speelt dit spel erg graag. Super Mario Maker 2 is erg leuk en creatief. Je kunt zelf levels bouwen. Een game voor jong en oud! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes super mario maker 2

5. Super Mario Party

Een spel met zo’n 80 verschillende minigames. Veel variatie. Kortom: een game waar je met het hele gezin plezier aan beleeft! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,super mario party
6. Super Mario Odyssey

In het rijtje toffe Nintendo Switch games mag dit spel absoluut niet ontbreken. Mooie graphics, goed geluid en er valt veel te doen en te ontdekken. Tijdens het spel ga je op zoek naar maantjes en word je keer op keer uitgedaagd. Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,super mario odyssey

7. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart is jeugdsentiment voor mij. Maar wat zag het spel er in de tijd van de SUPER NES anders uit dan nu. Het blijft een super cool spel, vooral ook om met het hele gezin te spelen. Aanrader dus! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,mario kart deluxe

8. FIFA 20 Legacy Edition

Yep, nu eindelijk verkrijgbaar! De eerste beelden hebben we al gezien en echt, het ziet er te gek uit. Zeker voor de voetbal liefhebbers wordt dit een regelrechte must-have! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,fifa 20 lecacy

9. Crash Bandicoot: N’ Sane Trilogy

Een spel dat ik in mijn jeugd graag speelde, maar waar mijn zoontje nu ook weer razend enthousiast over is. Superleuk spel! Meer info vind je hier.

nintendo switch spelletjes,crash bandicoot n sane trilogy

10. Rayman

Super leuke game met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het spel heeft enorm veel levels en sommige daarvan zijn een echte uitdaging. Bij het spel zijn ook toffe minigames inbegrepen, zoals 1 tegen 1 soccer. Meer info vind je hier.

nintendo switch spelletjes,rayman legends

Welk van bovenstaande Nintendo Switch spelletjes vind jij het leukst?

Zie ook:
4 Comments

  1. Pingback: Nintendo Switch of Nintendo DS: welke kies je? - Jongens en meiden

  2. Pingback: Playstation 4 kopen, Nintendo Switch of Xbox One? - Jongens en meiden

  3. Pingback: Alles wat je wilt weten over Frozen 2... - Jongens en meiden

  4. Pingback: Schoenzet kalender 2019: download 'm gratis! - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*