nintendo switch spelletjes,zelda,fifa 20,super mario kart,mario maker,mario bros,pokemon sword,pokemon shield,rayman,crash bandicoot,minecraft

Tien toffe Nintendo Switch spelletjes

Er zijn zoveel leuke Nintendo Switch spelletjes te koop, dat het gewoon moeilijk is om een keuze te maken. Zie je door de bomen het bos niet meer, lees dan even verder. In dit blog zetten we namelijk de tien tofste Nintendo Switch spelletjes van dit moment voor je op een rij.

Sparen voor een Nintendo Switch

Mijn zoontje wilde heel graag een Nintendo Switch. En ik geef hem geen ongelijk, want het is gewoon een supercool apparaat. Naast dat je er alleen op kunt spelen, kun je de Switch ook op de televisie aansluiten en hierdoor kun je met het hele gezin spelletjes spelen. Een groot pluspunt vind ik dat (lees hier ook mijn blog over het vergelijken van de Nintendo DS, de Nintendo Switch en de Switch Lite). Nadat hij dus hard voor een Switch had gespaard en voor zijn verjaardag nog flink wat centjes had gekregen, kocht hij dus laatst van zijn eigen geld een Switch (de vernieuwde versie met betere accu). “Ik ben zo blij mam!”, riep hij nadat hij het apparaat had gekocht… ;-).

nintendo switch spelletjes,nintendo switch aansluiten op tv
Voor het eerst spelletjes spelen op de Nintendo Switch…

1. Zelda Links Awakening

We hebben er lang op moeten wachten, maar dit super coole nieuwe Zelda spel is nu dan eindelijk verkrijgbaar! In deze moderne versie reis je af naar een mysterieus eiland om Link te helpen tijdens een gevaarlijk avontuur. We denken dat dit spel een groot succes gaat worden! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,zelda links awakenings

2. Mario en Sonic op de Olympische Spelen

Dit Nintendo Switch spelletje bestaat uit allemaal mini-games. Met in de hoofdrol de ‘superhelden’ Mario en Sonic. Leuk om met elkaar te spelen! Het spel is o.a. hier te koop.

nintendo switch spelletjes,mario en sonic op de olympische spelen
Supertof: Mario en Sonic samen in een Nintendo Switch spelletje…!

3. Pokemon Sword en Pokemon Shield

De games Pokemon Sword en Pokemon Shield zijn nu beschikbaar! Wij zijn super benieuwd naar deze nieuwe Pokemon games.

4. Minecraft

Minecraft is een super creatief spel waarmee je onder meer huizen en andere gebouwen kunt bouwen. Er zijn allerlei werelden met allerlei verschillende dieren en personages. Het spel heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is leuk voor diverse leeftijden. Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,minecraft nintendo switch

5. Super Mario Maker 2

Mijn zoontje speelt dit spel erg graag. Super Mario Maker 2 is erg leuk en creatief. Je kunt zelf levels bouwen. Een game voor jong en oud! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,super mario maker 2

6. Super Mario Party

Een spel met zo’n 80 verschillende minigames. Veel variatie. Kortom: een game waar je met het hele gezin plezier aan beleeft! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,super mario party nintendo switch

7. Super Mario Odyssey

In het rijtje toffe Nintendo Switch games mag dit spel absoluut niet ontbreken. Mooie graphics, goed geluid en er valt veel te doen en te ontdekken. Tijdens het spel ga je op zoek naar maantjes en word je keer op keer uitgedaagd. Meer informatie vind je hier.

8. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart is jeugdsentiment voor mij. Maar wat zag het spel er in de tijd van de SUPER NES anders uit dan nu. Het blijft een super cool spel, vooral ook om met het hele gezin te spelen. Aanrader dus! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,super mario kart deluxe

9. FIFA 20 Legacy Edition

Yep, nu eindelijk verkrijgbaar! De eerste beelden hebben we al gezien en echt, het ziet er te gek uit. Zeker voor de voetbal liefhebbers wordt dit een regelrechte must-have! Meer informatie vind je hier.

nintendo switch spelletjes,fifa 20 nintendo switch

10. Rayman

Super leuke game met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het spel heeft enorm veel levels en sommige daarvan zijn een echte uitdaging. Bij het spel zijn ook toffe minigames inbegrepen, zoals 1 tegen 1 soccer. Meer info vind je hier.

nintendo switch spelletjes,rayman nintendo switch

Welk van bovenstaande Nintendo Switch spelletjes vind jij het leukst?

Zie ook: