update animal crossing new horizons,nieuwste update,herfst update,halloween in animal crossing new horizons,winter update

Nieuwste update Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch

Regelmatig zijn er gratis nieuwe updates voor de Nintendo Switch game Animal Crossing: New Horizons. In dit blog bespreken we de nieuwste update van het populaire spel!

Animal Crossing: New Horizons – leuke en leerzame game

Wat is Animal Crossing: New Horizons toch een geweldig spel. Bijna elke dag wordt het hier in huis wel gespeeld. Naast dat het vooral een heel leuk spel is, is het ook nog eens leerzaam. Mijn zoontje leert bijvoorbeeld van alles over vissen, schelpen en fruit en – doordat er af en toe tekstwolkjes opkomen – is het ook nog eens goed voor de leesvaardigheid. Goed om te weten dus als je er misschien aan denkt om het spel aan te schaffen.


28 januari 2021: carnaval update

Op 28 januari 2021 is er voor Animal Crossing: New Horizons een nieuwe update verschenen met een kleurrijk Carnaval-evenement en nieuwe emoties, kostuums en seizoensvoorwerpen. Hieronder zie je de trailer:


Winter update Animal Crossing

Vanaf 19 november 2020 is er een nieuwe winter update actief. Dankzij deze update kun je in Animal Crossing: New Horizons genieten van het Smakenfestijn op 26 november en Speelgoeddag op 24 december. Voor dat laatste evenement kun je bijvoorbeeld cadeautjes kopen en uitdelen aan je mede-eilandbewoners. Ook zijn er allerlei nieuwe emoties en kapsels en kun je ook meer opslagruimte aanvragen voor je huis!

Hieronder zie je de trailer van de nieuwe winter update:


Herfst update Animal Crossing

De herfst is gearriveerd in Animal Crossing: New Horizons. Eikels en dennenappels vallen uit de bomen, wachtend om gebruikt te worden voor nieuwe doe-het-zelfplannen. Maar er is meer… Vanaf 30 september 2020 verschijnt er weer een nieuwe update en wel in het thema Halloween. Denk aan Halloween kostuums, nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor personages, nieuwe doe-het-zelf projecten en je kunt met je personage langs de deuren voor snoep. Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer!


Zomer update Animal Crossing

Voor de nieuwste Animal Crossing update, waren er natuurlijk nog meer updates. De eerste Animal Crossing zomer update in 2020 was op 3 juli. Deze update maakte het mogelijk om o.a. diepzeewezens te ontdekken en zeemeerminnen meubels te maken. Superleuk!

zeemeerminnen meubels,update animal crossing,zomer update animal crossing new horizons nintendo switch
Maak meubels in zeemeerminnen stijl…

Vanaf 30 juli 2020 was er een tweede zomer update van Animal Crossing: New Horizons. Elke zondag om 20:00 uur vond er een echte vuurwerkshow plaats op je eiland en met je klingels kon je allerlei feestelijke voorwerpen kopen voor tijdens de show. Ook kon je zelf je vuurwerk ontwerpen. Hoe cool is dat?!

Ook kon je met deze nieuwe Animal Crossing update dutjes doen in je eigen bed. In je dromen kon je ook Luna ontmoeten: een personage die je in je droom meeneemt naar andere eilanden. Dromen konden trouwens ook gedeeld worden met anderen.

animal crossing update,nieuwe update animal crossing new horizons,vuurwerkshow animal crossing nintendo switch
Op zondagavond is er een vuurwerkshow…
update animal crossing new horizons,zomer update,luna animal crossing,slapen dromen
In je dromen kun je andere eilanden bezoeken…

Nog geen Animal Crossing: New Horizons? Het spel is hier te koop.

Zie ook: