nieuwste update animal crossing new horizons,zomer update,update animal crossing nintendo switch

Nieuwste update Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch

Regelmatig zijn er nieuwe updates voor het Nintendo Switch spel Animal Crossing: New Horizons. De nieuwste update is beschikbaar vanaf 30 juli 2020 en maakt het voor je eilandbewoner mogelijk om te genieten van vuurwerkshows en het personage Luna te ontmoeten in zijn/haar droom. Hieronder lees je meer over de nieuwste Animal Crossing update.

Leuke en leerzame game

Wat is Animal Crossing: New Horizons toch een geweldig spel. Bijna elke dag wordt het hier in huis wel gespeeld. Naast dat het vooral een heel leuk spel is, is het ook nog eens leerzaam. Mijn zoontje leert bijvoorbeeld van alles over vissen, schelpen en fruit en – doordat er af en toe tekstwolkjes opkomen – is het ook nog eens goed voor de leesvaardigheid. Goed om te weten dus als je er misschien aan denkt om het spel aan te schaffen. Het spel is trouwens hier te koop.

Zomer updates Animal Crossing

De eerste Animal Crossing zomer update was op 3 juli 2020. Deze update maakte het mogelijk om o.a. diepzeewezens te ontdekken en zeemeerminnen meubels te maken. Superleuk!

zeemeerminnen meubels,update animal crossing,zomer update animal crossing new horizons nintendo switch
Maak meubels in zeemeerminnen stijl…

Tweede zomer update Animal Crossing: New Horizons

Vanaf 30 juli 2020 is er dus een tweede zomer update van Animal Crossing: New Horizons. Het leuke hiervan is, is dat er elke zondag om 20:00 uur een echte vuurwerkshop plaatsvindt op je eiland. Met je klingels kun je allerlei feestelijke voorwerpen kopen voor tijdens de show en je kunt zelf je vuurwerk ontwerpen. Hoe cool is dat?!

Ook kun je met deze nieuwe Animal Crossing update dutjes doen in je eigen bed. In je dromen kun je Luna ontmoeten: een personage die je in je droom meeneemt naar andere eilanden. Je kunt je dromen trouwens ook delen met anderen.

Trailer tweede zomer update

In onderstaande trailer is te zien welke nieuwe voorwerpen en functies er vanaf 30 juli naar de game komen. Veel plezier!

Zie ook: