gabby's poppenhuis speelgoed tips,gabby's dollhouse speelgoed tips

Gabby’s poppenhuis speelgoed tips

“Hey Gabby, mogen we zo met je mee…?” Misschien heb je deze zin wel eens voorbij horen komen als je kind naar de serie Gabby’s poppenhuis kijkt. Bij ons thuis hebben we ‘m in ieder geval al vaak gehoord! Is jouw kind ook zo’n fan van Gabby’s Dollhouse? Lees dan even verder, want hieronder vertellen we je meer over deze populaire kinder tekenfilmserie op Netflix. Ook geven we je tips voor leuk speelgoed van Gabby’s Dollhouse. Leuk voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis!

Wat is Gabby’s Dollhouse?

Gabby’s Poppenhuis (in het Engels: Gabby’s Dollhouse) is een populaire kinderserie op Netflix. De tekenfilmserie gaat over het 12- jarige meisje Gabby dat in iedere aflevering met haar kattenvriendjes (de Gabby Cats) op avontuur gaat in haar poppenhuis. Als Gabby haar katten haarband op doet, wordt ze heel klein en kan ze – samen met haar knuffel Pandy – in het poppenhuis spelen met haar kattenvriendjes (Meerminkat, Doerak,  Dj Kattenkruid, Cakey, Purr-ific, Pandy Poek en Kitty Fee). Gabby’s Dollhouse is een hele schattige tekenfilmserie, gericht op kinderen tussen de 3 en 7 jaar.

Bekijk hieronder een trailer van Gabby’s Dollhouse:

Speelgoed kopen van Gabby’s Dollhouse

Toen wij laatst een dagje in Amsterdam waren met onze kinderen, moesten we natuurlijk ook wel even langs de LEGO-winkel in de Kalverstraat! Onze kids wisten dat we daar naartoe zouden gaan, dus besloten ze ieder wat eigen geld mee te nemen. Toen we eenmaal in de shop waren, zag onze dochter LEGO-sets van Gabby’s Poppenhuis staan. Ze wist dit niet, maar was meteen verkocht (want ze is groot fan van de serie!). En dus kocht ze van haar eigen geld een setje van Gabby’s Dollhouse, Kitty Fee’s Tuinfeestje (10787) om precies te zijn. Het grote LEGO Gabby’s Dollhouse gaat ze aan Sinterklaas vragen, gaf ze aan toen we de winkel uit liepen ;-). Maar wist je dat er nog veel meer leuk speelgoed van Gabby te koop is? Hieronder zetten we een aantal tips voor je op een rij.

Gabby’s poppenhuis van LEGO

gabby's poppenhuis lego,gabby's dollhouse lego,lego house van gabby,lego 10788,nieuwe lego set gabby's dollhouse,nieuwe lego-sets,gabby's purrfect poppenhuis,gabby's poppenhuis speelgoed cadeau,cadeau meisje 3 4 5 6 7 jaar

En dit is dus het grote LEGO Gabby’s Dollhouse waar we het hierboven al over hadden. Dit Gabby’s poppenhuis van LEGO (10788) is ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar! De set is gemakkelijk in elkaar te zetten en bevat 6 verschillende kamers. Extra leuk is de beweegbare lift, waarmee je je van de ene kamer naar de andere kunt bewegen. Op het dak bevindt zich ook nog een dansvloer die kan bewegen en waar Gabby en haar kattenvriendjes een feestje kunnen bouwen. Deze LEGO-set van Gabby’s Dollhouse is inclusief accessoires en poppetjes van Gabby, Pandy, Meerminkat en Cakey!

Hier te koop, samen met nog veel meer andere leuke LEGO-sets van Gabby’s Dollhouse…

Gabby’s Magische Poppenhuis van DreamWorks

gabby's dollhouse dreamworks,gabby's poppenhuis speelgoed,playset gabby's dollhouse,speelset gabby,leuk speelgoed meisje 3 4 5 6 7 jaar,winnaar speelgoed van het jaar 2022

Naast het Gabby’s Dollhouse van LEGO, is er nog een prachtig poppenhuis van de kinderserie verkrijgbaar. Namelijk dit mooie Gabby’s Magische Poppenhuis van DreamWorks. Dit prachtige speelgoed was in 2022 ook een van de winnaars van de Speelgoed van het Jaar Verkiezing en wij begrijpen dat wel. Kinderen kunnen vast heerlijk spelen met dit mooie huis. Bij de set zitten – naast het huis zelf – ook meubeltjes en twee poppetjes van Gabby en Pandy koek inbegrepen. Daarnaast krijg je er ook twee poppenhuis pakketjes (die je met een QR-code kunt scannen) en accessoires bij. Je kunt eventueel ook nog een set met meer poppetjes van Gabby’s Dollhouse aanschaffen.

Hier te koop.

Magische katten haarband

magische kattenoren haarband gabby's dollhouse

Met deze katten haarband op, voelt je kind zich net Gabby! De magische haarband met kattenoortjes bevat allerlei geluiden die je kunt activeren door in de oortjes te knijpen.

Hier te koop.

Gabby pop

gabby pop,gabby's dollhouse doll,gabby's dollhouse pop,speelgoed van gabby,leuk speelgoed gabby's dollhouse,cadeau tip meisje 3 4 5 6 7 jaar

Kinderen die helemaal weg zijn van Gabby, zullen dolblij zijn met deze prachtige pop. De pop is 20 centimeter hoog en heeft prachtig lang haar. Als dat niet heerlijk spelen wordt…!

Hier te koop.

Lieve knuffels

Er zijn ook heel veel leuke knuffels van Gabby en de Gabby Cats te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Pandy knuffel, een knuffel van Kitty Fee of een pluche vriendje van Cakey…? Hier te koop.

Gabby’s poppenhuis vriendenboekje

gabby's poppenhuis vriendenboekje,vriendenboekje gabby's dollhouse,leuk vriendenboekje groep 2 groep 3 groep 4 groep 5

Als je kind naar de basisschool gaat, dan is er een ding wat ze niet mogen missen en dat is: een vriendenboekje! Zo leuk om vriendjes en vriendinnetjes hierin te laten schrijven. Ben je dus nog op zoek naar een kindje van vier of vijf jaar, dan is dit vriendenboekje van Gabby’s Dollhouse een aanrader :-).

Hier te koop.

Gabby’s Poppenhuis broodtrommel

gabby's poppenhuis broodtrommel lunchbox,cadeau meisje 3 jaar,cadeau meisje 4 jaar,cadeau meisje 5 jaar,cadeau meisje 6 jaar,cadeau meisje 7 jaar

Deze mooie lunchbox van Gabby’s Dollhouse is ook een mooi cadeau voor kindjes die (net) naar school gaan. Inclusief een handig inzetbakje voor fruit of stukjes komkommer.

Hier te koop. En een bijpassende drinkfles kun je hier vinden.

Vrolijke rugzak

rugzak gabby,rugtas gabby's dollhouse

In het rijtje met schoolspullen, mag deze vrolijke rugtas met Gabby en haar kattenvriendjes Pandy en Cakey erop zeker niet ontbreken. Hier te koop.

Blokken van Gabby

Deze toren van Gabby mag je niet laten instorten! Leuk om met elkaar te spelen. Hier te koop.

jumling tower set gabby's dollhouse,blokken gabby's dollhouse,speelgoed gabby's poppenhuis

Gabby’s Poppenhuis puzzel

gabby's poppenhuis puzzel,puzzel gabby's dollhouse,speelgoed,puzzel meisje 3 jaar,puzzel meisje 4 jaar,puzzel meisje 5 jaar,puzzel meisje 6 jaar,puzzel meisje 7 jaar

Voor kinderen vanaf vier jaar is deze puzzel van Gabby’s poppenhuis superleuk. In de doos vind je drie puzzels van 48 stukjes. Op de eerste puzzel is Gabby met haar kattenvriendjes Cakey, Meerminkat en Pandy te zien. Op de tweede puzzel zijn Meerminkat en Purr-ific afgebeeld en op de derde puzzel staan de vrolijke Kitty Fee, Cakey, Doerak en Kitty Kat.

Hier te koop.

Vrolijke paraplu

gabby's dollhouse paraplu,leuk speelgoed van gabby's poppenhuis

In de regen lopen, wordt een vrolijke boel met deze leuke paraplu met Gabby en haar vriendjes Pandy en Kitty Fee erop. Je shopt ‘m hier.

Dekbedovertrek

En om af te sluiten, dit prachtige dekbedovertrek van Gabby’s poppenhuis. Hiermee kan je kind ‘s avonds in slaap vallen en dromen over de avonturen van Gabby en haar kattenvriendjes. Hier te koop.

gabby's dollhouse dekbedovertrek,leuk cadeau van gabby's dollhouse

Er zijn dus heel veel leuke spulletjes van Gabby’s Poppenhuis te koop. Leuk om cadeau te doen voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis. We hopen dat je iets hebt aan onze tips. Hier vind je nog meer leuks!

Zie ook: