sinterklaas surprise,minecraft sinterklaas surprises

Sinterklaas surprise voor gamers…

Een Sinterklaas surprise: op de basisschool maken de leerlingen er vaak één vanaf groep 6. Meestal gaat dat dan gepaard met een cadeautje van vijf euro. Moet jouw kind ook een Sinterklaas surprise knutselen en is degene van wie hij of zij het lootje heeft, helemaal gek van gamen? Check dan onderstaande Sint surprises (bron: Pinterest) voor game fanaten even!

Schoencadeaus (NL)Schoencadeaus (NL)

Minecraft Sinterklaas surprise

Kinderen die fan zijn van het spel Minecraft, zullen heel blij zijn met een mooie Minecraft Sinterklaas surprise. Wat dacht je bijvoorbeeld van Minecraft Steve of Big figuur, grotendeels gemaakt van kartonnen dozen? Of een Minecraft TNT blok? Voor dit laatste moet je alleen wel met wat wc-rollen knutselen. Dus bewaar die dingen maar goed… ;-)!

Sinterklaas surprise Pokemon

Pokemon is razend populair onder kinderen. Zo populair dat veel kids bijvoorbeeld zelfs een Pokemon slaapkamer willen. Ook volwassenen vinden het vaak te gek. Vanaf 15 november 2019 komen er ook weer twee nieuwe Pokemon games voor de Nintendo Switch uit, namelijk: Pokemon Sword en Pokemon Shield. Wil je een surprise maken voor iemand die fan is van Pokemon? Check dan onderstaande ideeën even! Bron: Pinterest.

Super Mario surprise

Ook voor Super Mario fans kun je zoveel leuke en makkelijke surprises maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een piranja plant (linksonder) een Super Mario figuur gemaakt van een kartonnen doos of paddenstoelen gemaakt van papier maché…? Bron: Pinterest.

Check ook het blog over een Super Mario kamer.

Fortnite Sint surprise

Gamen is hot. In de klas van mijn zoontje zitten een paar kinderen die helemaal fan zijn van de game Fortnite. Veel van deze kids dromen van een echte game kamer. Onderstaande Fortnite surprises (bron: Pinterest) zien er leuk uit en zijn niet heel moeilijk om te maken. Een Fortnite cadeau erin en klaar is Kees!

Welke Sinterklaas surprise vind jij het leukst?

Zie ook:

SintSint