sinterklaas surprise,minecraft sinterklaas surprises,game surprise,surprise voor gamers,gaming surprise,animal crossing surprise,minecraft surprise,super mario surprise,fortnite surprise,brawl stars surprise,pokemon surprise

Sinterklaas surprise voor gamers…

Een Sinterklaas surprise: op de basisschool maken de leerlingen er vaak één vanaf groep 6. Meestal gaat dat dan gepaard met een surprise cadeautje van vijf euro. Moet jouw kind ook een Sinterklaas surprise knutselen en is degene van wie hij of zij het lootje heeft, helemaal gek van gamen? Check dan onderstaande Sint surprises voor game fanaten even!

Sinterklaas surprise: vanaf groep 5 of groep 6

Vanaf groep 5 of groep 6 maken kinderen voor het eerst een Sinterklaas surprise. Dit zijn ook de jaren waarin gamen echt populair begint te worden. Een Sinterklaas surprise in het thema gamen zal dan ook zeker in de smaak vallen. Spellen als Minecraft, Super Mario, Brawl Stars en Pokemon zijn heel populair, maar ook Fortnite en Animal Crossing: New Horizons worden super vaak gespeeld. Ik spreek uit ervaring ;-)…

Moet je kind een Sinterklaas surprise voor een kind uit zijn of haar klas maken en is diegene een echte game fanaat? Dan zetten we hieronder een aantal tips voor leuke Sinterklaas surprises voor je op een rij!


Minecraft Sinterklaas surprise

Kinderen die fan zijn van de game Minecraft, zullen heel blij zijn met een mooie Minecraft Sinterklaas surprise. Wat dacht je bijvoorbeeld van Minecraft Steve of Big figuur, grotendeels gemaakt van kartonnen dozen? Of een Minecraft TNT blok? Voor dit laatste moet je alleen wel met wat wc-rollen knutselen. Dus bewaar die dingen maar goed… ;-)!

Een goedkoop en leuk Minecraft cadeautje vind je trouwens hier.


Sinterklaas surprise Pokemon

Pokemon is razend populair onder kinderen. Zo populair dat veel kids bijvoorbeeld voor hun verjaardag of de feestdagen een Pokemon cadeau willen. Ook volwassenen vinden het vaak te gek. Er bestaan ook diverse Pokemon games voor de Nintendo Switch, zoals: Pokemon Sword en Pokemon Shield. Wil je een surprise maken voor iemand die fan is van Pokemon? Check dan onderstaande ideeën even!

Een voordelig en leuk Pokemon cadeautje vind je hier.

Super Mario surprise

Ook voor Super Mario fans kun je zoveel leuke en makkelijke surprises maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Sinterklaas surprise in de vorm van een piranja plant (linksonder), een Super Mario figuur gemaakt van een kartonnen doos of paddenstoelen gemaakt van papier maché…?

Een goedkoop en leuk Super Mario cadeautje vind je hier.

Check ook het blog over een Super Mario kamer.


Fortnite Sint surprise

Gamen is hot. Veel kids dromen dan ook van een echte game kamer. In de klas van mijn zoontje zitten een paar kinderen die helemaal fan zijn van de game Fortnite. Een Sinterklaas surprise in dit thema zal dan ook zeker in de smaak vallen! Onderstaande Fortnite surprises zien er leuk uit en zijn niet heel moeilijk om te maken. Een Fortnite cadeau erin en klaar is Kees!

Een goedkoop Fortnite cadeautje voor in je surprise vind je hier.


Animal Crossing surprise

Hier thuis spelen we vaak het spel Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch. Is degene die op jouw lootje staat, ook gek op deze toffe game? Maak dan zelf een Animal Crossing surprise!

Bovenstaande Sinterklaas surprise maakten we van een rechthoekige doos. Hier plakten we vervolgens een rode en een blauwe joy con van papier op. De knopjes kun je maken met een zwarte stift of met foam papier. Als laatste plak je er een screenshot van Animal Crossing op. Net echt toch?!

Een leuk en voordelig Animal Crossing cadeautje vind je trouwens hier.

sinterklaas surprise,game surprise,surprise voor gamers,animal crossing surprise,nintendo switch surprise

Nog een Sinterklaas surprise tip: Brawl Stars surprise

Kinderen in de groepen 5 en 6 zullen de game Brawl Stars zeker kennen! Het is namelijk een super populair spel met veel coole knokkers. Een Brawl Stars surprise zal dan ook bij bij veel kids in de smaak vallen!

De Brawl Stars surprise op bovenstaande afbeelding is heel makkelijk te maken. Wat je ervoor nodig hebt, is dit: karton, een zwarte stift, verf en een schaar.

Eerst teken je op een groot stuk karton je favoriete Brawl Stars figuur:

sinterklaas surprise,game surprise,surprise voor gamer,brawl stars sinterklaas surprise,brawl stars knutselen,brawl stars leon,knokker brawl stars,5 december surprise brawl stars

Vervolgens verf (of kleur) je je figuur helemaal in:

sinterklaas surprise,game surprise,surprise voor gamer,brawl stars sinterklaas surprise,brawl stars knutselen,brawl stars leon,knokker brawl stars,5 december surprise brawl stars

Daarna knip je je Brawl Stars karakter uit en plak je deze in zijn geheel op een grote doos. In de doos kun je natuurlijk je surprise cadeautje stoppen. Leuke Sinterklaas surprise toch?!

Sinterklaas surprise,brawl stars surprise,brawl stars sinterklaas,leon brawl stars,brawl stars knokker knutselen,leon brawl stars knutselen,game surprise,sinterklaas surprise voor gamers,surprise gamen

Hier vind je trouwens nog een leuk Brawl Stars cadeautje voor bij je surprise!

Lees hier ook het blog over de game Brawl Stars en het blog met Brawl Stars traktatie tips.


TikTok surprise

Niet echt een game surprise, maar toch willen we je ‘m niet onthouden: deze TikTok Sinterklaas surprise. We maakten ‘m van een oude schoenendoos, waar we de hoekjes uit haalden. Voordat je de doos gaat dicht plakken, is het belangrijk dat je er eerst een leuk TikTok cadeau in stopt.

Als je dit eenmaal hebt gedaan, plak je de doos weer dicht. De achterkant beplak je met wit papier, en de zijkanten met metallic zilver papier van de HEMA. Voor de voorkant print je het logo van TikTok met een zwarte achtergrond uit en deze knip je op maat. Plak ‘m op de voorkant en klaar is je TikTok surprise!

tiktok surprise,tik tok sinterklaas surprise,iphone surprise,mobieltje sinterklaas surprise

In het blog met TikTok Sinterklaas surprises vind je trouwens nog meer tips en ideeën.


Welke Sinterklaas surprise vind jij het leukst?

Zie ook: