tiktok surprise tips en ideeen,tiktok sinterklaas surprise,makkelijke sinterklaas surprise,originele sinterklaas surprise,fidget pop it surprise,smartphone sinterklaas surprise,moody octopus surprise sinterklaas,sint surprise tips en ideeen

TikTok surprise voor Sinterklaas: tips en ideeen

Wil je een TikTok surprise maken voor een echte TikTok fan? Goed idee, want de app is natuurlijk hartstikke populair en met een Sinterklaas surprise in tik tok stijl zit je dus zeker weten goed! In dit blog zet ik een vijf tips en ideeΓ«n voor leuke Sinterklaas TikTok surprises voor je op een rij.

Populaire social media app

TikTok is razend populair. Zoals je waarschijnlijk wel weet, is het een social media app waarmee je korte video’s kunt maken en deze kunt delen met vrienden en (on)bekenden. Mensen kunnen je volgen, maar je kunt zelf ook anderen volgen. Veel mensen zijn beroemd geworden door TikTok. Ook zijn er veel liedjes bekend geworden door de app. Bekende TikTok’ers zijn onder andere: Charli D’Amelio, Kwebbelkop en Nikkietutorials. Ook zijn veel liedjes in de hitparade beland door TikTok. Denk bijvoorbeeld aan het liedje Mas Mas Mas van zanger Rolf Sanchez en Savage Love van Jason Derulo.

TikTok: van grapjes tot dansjes

Veel kinderen hebben ook de TikTok-app op hun telefoon staan. Regelmatig zie je ook kinderen op plekken buiten TikTok filmpjes opnemen. Ze doen leuke dansjes of ze maken grappige, korte vlogs. Heb jij wel eens een TikTok filmpje gemaakt…?

TikTok surprise voor Sinterklaas

In Sinterklaas tijd draait alles om Sinterklaas knutselen en Sinterklaas cadeaus. Ook als Sinterklaas surprise is TikTok een populair thema. Een TikTok surprise zal dan ook zeker in de smaak vallen! Alleen: wat kun je nu voor leuks maken voor een echte TikTok fan? Het antwoord: van alles! Er zijn heel veel leuke TikTok surprises die je kunt knutselen. Hieronder zet ik vijf aantal tips en ideeΓ«n voor je op een rij.


Sinterklaas surprise TikTok tip 1: Amerikaans snoep

Airheads, Sour Patch Kids, Mike & Ike mix… Amerikaans snoep is helemaal hip, ook op TikTok. Onze zoon van 12 is er in ieder geval dol op. Moet je een Sinterklaas surprise maken voor iemand die ook gek is op Amerikaans snoep? Check dan de volgende TikTok surprise, waarin je – heel toepasselijk – dit leuke cadeautje kunt verstoppen ;-).

Deze Nerds Big Chewy box maakten we van een grote, platte kartonnen doos die we beplakten met geel kartonpapier. De poppetjes tekenden we zelf op gekleurd papier, maar je kunt deze ook vergroot uitprinten natuurlijk. Voor het middenstuk gebruikten we donkerblauw en lichtblauw papier. Voor het snoep effect, plakten we ook nog wat confetti op de doos. Heel makkelijk om te maken en het resultaat is best wel cool toch…?!

Dit cadeautje pas trouwens perfect in deze TikTok Sinterklaas surprise!

sinterklaas surprise tiktok,tiktok knutselen,tiktok feestje,nerds snoep,amerikaans snoep sinterklaas surprise,nerds big chewy surprise,tiktok surprise 5 december,sinterklaas surprise tip,sinterklaas surprise ideeen

TikTok Sinterklaas surprise tip 2: Moody Octopus

Als we het hebben over TikTok hypes, dan mag dit idee zeker niet in het rijtje ontbreken: de moody octopus. Echt: je hebt ‘m niet kunnen missen, want deze schattige maar ook humeurige octopus was (en is nog steeds) bijna in elke winkel wel te vinden. Het grappige van de pluche knuffel is dat het eigenlijk twee knuffels ineen zijn en je ‘m van een vrolijke variant om kunt toveren in een ‘grumpy’ variant.

De moody octopus op onderstaande afbeelding maakte ik van ballonnen en papier machΓ©. Voor het hoofd gebruikten we een grote ballon en voor de ‘tentakels’ kleine. Nadat alles was opgedroogd en we alles hadden geverfd, plakten we met behulp van een lijmpistool (de hete lijm zorgt ervoor dat het goed vast zit) alles vast op een rechthoekige doos. De oogjes en het mondje zijn zo gemaakt. Op de voorkant van de doos kun je met zwarte letters nog ‘moody octopus’ schrijven.

En dit cadeautje past perfect bij deze Moody Octopus surprise!

tiktok surprise,tiktok sinterklaas surprise tips en ideen,tik tok surprise tips en ideeen,sint surprise,moody octopus diy crafts,papier mache moody octopus,moody octopus knutselen,moody octopus maken,makkelijke surprise,kerst surprise tips en ideeen

Check trouwens ook het blog met TikTok cadeaus even!


TikTok surprise voor Sinterklaas tip 3: telefoon met TikTok app

Deze TikTok surprise is ook heel makkelijk om te maken. Neem een grote, rechthoekige doos. Doe hier een leuk TikTok cadeau in en plak er een stuk karton tegenaan, dat ongeveer net zo groot is. Beplak het karton met zilver papier en knip de hoeken rond af. Dit is de basis van je telefoon. Plak er daarna zwart karton op dat iets kleiner uitvalt dan het zilveren stuk. Knip hier ook de hoeken rond af. Maak het geheel af door er een TikTok logo op te plakken en klaar is je TikTok Sinterklaas surprise!

tiktok surprise tips en ideeen,tiktok sinterklaas surprise,tik tok surprise tip idee,telefoon met tiktok erop,telefoon diy crafts,telefoon knutselen,smartphone knutselen,kerst surprise tips en ideeen

Sinterklaas TikTok surprise idee 4: Fidget pop-it

Net als dat de Moody Octopus bekend is geworden door TikTok, is ook de Fidget Pop-it veelvuldig voorbij gekomen op de populaire app. Daarom hebben we deze ook opgenomen in het rijtje met TikTok surprises voor Sinterklaas.

Voor onderstaande surprise heb je nodig: een vierkante of rechthoekige doos, de bodems van lege eierdozen (wij gebruikten 4 grote trays = veel eieren eten dus haha), verf en een lijmpistool. Die laatste is ook echt onmisbaar, anders blijft het geheel niet plakken. Plak de onderkanten van diverse eierdozen (of 4 grote eierdozen trays) aan elkaar en verf deze. Als alles is opgedroogd, lijm je de verschillende stukken aan elkaar vast (nieten kan eventueel ook) en plak je het geheel tegen een kartonnen doos aan.

Hier vind je trouwens allemaal leuke Sinterklaas cadeautjes voor minder dan 5 euro!

Wat vind jij van deze TikTok surprise…?

tiktok surprise,tiktok sinterklaas surprise,fidget toy pop it surprise,sinterklaas surprise tips en ideeen,makkelijke sinterklaas surprise,originele sinterklaas surprise,sinterklaas surprise van eierdozen,kerst surprise tips en ideeen

Bekijk trouwens ook het blog met tips voor een TikTok cadeau nog even!


Sinterklaas surprise tip 5: Fidget pop-it ijsje

Yep: we love fidget toys! En daarom maakten we dit leuke pop-it ijsje met behulp van een kartonnen doos, wat kippengaas en heel veel ballonnen. In het doosje aan de onderkant verstopten we het cadeautje. Leuk geworden toch…?!

Hier vind je trouwens allemaal leuke Sinterklaas cadeautjes voor minder dan 5 euro!

sinterklaas surprise fidget pop it ijsje,tiktok sinterklaas surprise,ijsje sinterklaas surprise,leuke surprise tip,sinterklaas surprise inspiratie,kerst surprise tips en ideeen

Welke Sinterklaas TikTok surprise vind jij het leukst…?

Zie ook: