knutselen met pringles bussen tips en ideeen

Knutselen met Pringles bussen: tips en ideeën

Wil je knutselen met Pringles bussen en ben je op zoek naar inspiratie? In dit artikel vind je heel veel tips en ideeën!

Pringles bussen: leuk om mee te knutselen

Pringles: wie is er niet dol op?! En je hebt nu een goed excuus om veel van deze chips in te slaan, want van de verpakking kun je namelijk de leukste dingen knutselen! Wij hebben zelf al heel wat knutsels gemaakt van Pringles bussen. Welke dat zijn, laat ik je hieronder zien.

Knutselen met Pringles bussen tips idee 1: vaas

Wil je iets leuks voor Moederdag knutselen? Van een Pringles bus kun je heel gemakkelijk een mooie vaas maken. Met wat papier, stickers en andere decoratiematerialen kun je je vaas mooi versieren. Ook kun je wat papieren bloemen knutselen en de vaas hiermee vullen. Easy does it!

knutselen met pringles bussen,vaas knutselen,knutselen met pringels bussen,knutselen voor mama,knutselen voor oma

Knutselen met Pringles bussen tip 2: voetbal traktatie

Wist je dat je van kleine busjes Pringles ook hele leuke traktaties kunt maken? Onderstaande traktatie maakte ik voor de negende verjaardag van onze zoon. Via internet kun je zelf wikkels downloaden en ze om de busjes heen plakken. Makkelijk en je kind heeft echt een leuke (en lekkere) traktatie!

knutselen met pringles bussen,knutselen met pringels bussen,pringles traktatie,ajax busjes pringles,voetbal traktatie

Ballenspel van Pringles bussen

Een spelletje knutselen met Pringles bussen kan natuurlijk ook. Onderstaande knutsel maakte ik bijvoorbeeld zelf voor Halloween. Het is een ballenspel. Print wat leuke afbeeldingen op papier uit en wikkel deze om de blikjes heen. Een paar ballen erbij en spelen maar! Vooral leuk voor kleine kinderen…

pringles bussen ballenspel,halloween ballenspel,knutselen met pringels bussen

Bekijk ook het blog met tips op het gebied van Halloween knutselen.


Knutseltip 4: Sint en Piet

Wil je iets van Pringles bussen knutselen voor Sinterklaas? Dan zijn deze Sint en Piet ook heel makkelijk om te maken. Met wat papier, een stift, wat watten en een veer kom je een heel eind. Leuk om te doen! Voor wat betreft het papier, gebruikte ik metallic papier van de HEMA. En superleuk om in je huis neer te zetten voor als Sinterklaas weer in het land is.

knutselen met pringles bussen,sint en piet van pringles bussen,knutselen met pringels bussen

Hier vind je nog meer tips op het gebied van Sinterklaas knutselen.


Notenkraker, kerstman en sneeuwpop van Pringles bussen

Zijn ze niet leuk: deze kerstman, notenkraker en sneeuwpop? Ik maakte ze speciaal voor mijn blog over Kerst knutselen. De kerstman en sneeuwpop zijn zo gemaakt; voor de notenkraker heb je wat langer de tijd nodig. Maar zo leuk om te doen… En er staat meteen iets leuk in je huis in de dagen rond Kerstmis!

knutselen met pringles bussen,knutselen met pringels bussen,sneeuwpop knutselen,kerstman knutselen,notenkraker knutselen,kerstmis knutselen
Knutselen met Pringles bussen: kerstman, notenkraker en sneeuwpop

Knikkerbaan knutselen van lege Pringles bussen

pringles bussen knutselen,knikkerbaan knutselen,zelfgemaakte knikkerbaan,knikkerbaan van wc rollen

Ook deze knikkerbaan knutselden we met behulp van lege pringles bussen, keukenrollen en wc rollen. Grappig toch?!


Wat ga jij met Pringles bussen knutselen?

Zie ook: