warmtekussen van stoov,warmte kussen stoov,stoov kussen,warmtekussen van stoof,warmte kussen stoof,stoof kussen,infrarood kussen,verwarmde deken,elektrische deken,elektrische kruik,hip kussen,warm hondenkussen

Warmtekussen van Stoov: duurzaam en energiebesparend cadeau

Dit jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeau waar ik nog steeds zo blij mee ben: een warmtekussen van Stoov (ook wel een ‘Ploov’ genoemd). Ik zag het Stoov warmte kussen een tijdje geleden tijdens de tv-reclames voorbijkomen. Volgens mij was dat toen we het tv-programma ‘I can see your Voice’ aan het kijken waren of zoiets, maar dat terzijde. Ik heb toen zoiets geroepen als “oh die wil ik ook!” en dat hadden ze hier thuis goed in hun oren geknoopt. Wil je weten wat het warmte kussen van Stoov precies is? Lees dan even verder, want ik vertel je er graag meer over!

Snel koud

Ik heb het snel koud. Vooral ‘s avonds pak ik vaak een dekentje om mee op de bank te zitten. Mijn dikke wollen sokken zou ik voor geen goud willen missen en mijn man vindt vaak dat ik de kachel te hoog zet. “Het lijken hier de tropen wel!” is iets wat hij regelmatig roept als hij de kamer binnenstapt. Ik kan er niets aan doen, ik ben gewoon een beetje een koukleum…

Warmtekussen van Stoov: heerlijk warm

Toen ik een tijdje geleden tijdens de tv-reclames een commercial met daarin een Stoov warmte kussen voorbij zag komen, raakte ik meteen enthousiast. “Oh dat is wat voor mij!” riep ik toen ik weer eens met mijn dekentje op de bank zat. En mijn man en kinderen hadden dat goed onthouden, want op 6 maart – op mijn verjaardag – kreeg ik dus zo’n heerlijk infrarood warmtekussen van Stoov cadeau. En ik ben er superblij mee. Onze dochter is trouwens ook niet bij het kussen weg te slaan. Soms ‘pikt’ ze stiekem het kussen van mij en gaat ze er lekker zelf mee op de bank zitten hihi…

Stoov kussen: duurzaam warmtekussen

De kussens van Stoov zijn draadloos en bevatten een warmte-element dat je op kunt laden. Het kussen heeft drie verschillende standen, zet je het kussen op de laagste stand, dan kun je ‘m wel 6 uur gebruiken. Zo kun je er heerlijk mee op de bank zitten en gebruiken als je het koud hebt of last hebt van je rug of nek. Het kussen is draadloos, dus je kunt ‘m overal gebruiken waar je maar wilt. Zo kun je het bijvoorbeeld ook meenemen naar je werk!

warmtekussen van stoov,warmte kussen stoov,stoov kussen,warmtekussen van stoof,warmte kussen stoof,stoof kussen,infrarood kussen,verwarmde deken,elektrische deken,elektrische kruik,hip kussen,warm hondenkussen

Nog meer warmteproducten

Naast een warmtekussen van Stoov, verkoopt het merk nog meer fijne warmteproducten. Verwarmde zitkussens bijvoorbeeld, verwarmde hondenkussens, elektrische kruiken en verwarmde dekens. Die laatste spreekt mij ook wel aan, lijkt mij heerlijk om over je stoel heen te doen als je aan het werk bent…

Duurzaam en energiebesparend

Een warmtekussen van Stoov is duurzaam geproduceerd en ook nog eens goed voor de energierekening. Ik merk dat ik – doordat ik een lekker warm kussen bij mij heb – toch minder snel de verwarming hoger zet en dat is niet zo gek in deze tijd ;-).

Ook interesse in zo’n lekker warm kussen? Het warmtekussen van Stoov is hier te koop.

Zie ook: