disneyland parijs arrangement,trein naar disney

Disneyland Parijs arrangement inclusief treinreis

Wil je een Disneyland Parijs arrangement boeken, inclusief treinreis? Goed idee, maar één tip: vanaf 31 maart kun je met de trein al in 3 uur en 40 minuten in Eurodisney zijn. Rechtstreeks, dus je hoeft niet over te stappen!

Disneyland Parijs arrangement inclusief trein en verblijf

Het is alweer even geleden dat wij voor het laatst in Disneyland Parijs waren, maar binnenkort gaan we er weer. Yeahh!!!! Wij hebben besloten om met de auto te gaan, maar kort nadat we geboekt hadden, hoorden we dat er vanaf eind maar een rechtstreekse trein rijdt naar Disney. Hadden we dat geweten… Zonder over te stappen, ben je dan al in minder dan vier uur in Eurodisney. Wil je met de trein naar Disney, dan kun je ook een arrangement Disneyland Parijs boeken inclusief treinreis en verblijf. Je hebt dan in een keer alles geregeld en kunt onbezorgd op vakantie. Oh ja, bij je boeking heb je natuurlijk onbeperkt toegang tot beide Disney parken.  kun je hier boeken.

Uitbreiding Movie Park vanaf 2021

Onlangs heeft Disneyland Parijs bekendgemaakt dat het Movie Park vanaf 2021 op de schop gaat en dat dit deel met maar liefst drie nieuwe gebieden zal worden uitgebreid. De thema’s hiervan zullen zijn: Marvel, Frozen en Star Wars. Wij kunnen niet wachten!!! Hieronder zie je wat foto’s van hoe de nieuwe werelden er uit komen te zien…

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,frozen gedeelte,arendelle wereld disneyland parijs,disneyland parijs uitbreiding frozen
Impressie van het nieuw te bouwen Frozen-gedeelte (bron: Disneyland Parijs)
disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,marvel,marvel disney studios
En zo komt het nieuwe Marvel-gedeelte er uit te zien… (bron: Disneyland Parijs)

Actuele aanbieding Disneyland Parijs

Of je nu kiest voor een Disneyland Parijs arrangement inclusief treinreis, of liever zelf met de auto gaat: Disney is altijd geweldig! Maar, heel eerlijk, het is niet goedkoop. Houd dan ook altijd goed de aanbiedingen in de Onze tip: als je naar Disney wilt gaan, maak dan sowieso altijd gebruik van een goede aanbieding. Disney heeft eigenlijk altijd wel aanbiedingen lopen, dus zeker even checken! Bekijk hier de actuele aanbiedingen.

Hotels Disneyland Parijs

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,disneyland hotel
Het Disneyland Hotel…

Of je nu een Disneyland Parijs arrangement wilt kiezen of een los hotel wilt boeken: bij Disney heb je de keuze uit heel veel verschillende Disney hotels, waaronder ook de huisjes van Disney’s Davy Crockett Ranch. In 2014 verbleven wij na ons huwelijk zelf in het Victoriaanse Disneyland hotel. Kost een paar centen (als huwelijksreis mag dat ;-)), maar wat een geweldige ervaring! De geur, de inrichting, de kostuums van het (altijd vriendelijke) personeel… Magisch gewoon! Het Disneyland hotel bevindt zich bij de ingang van het park. Je hoeft dus niet ver te lopen en kan overdag, als je het even zat bent, even naar je hotel toe lopen om even bij te komen. Bijkomend voordeel van een verblijf in een Disney hotel is, is dat je als gast een half uurtje eerder het park in mag. Meteen naar je favoriete Disney attractie toe dus en niet in de rij staan!

Wat ons zoontje het meeste is bijgebleven van ons verblijf in het Disneyland Hotel, zijn de gouden Mickey chocolademunten die elke dag op de opgemaakte bedden lagen. Dat vond hij helemaal geweldig.

Meer informatie over de Disney hotels vind je hier

Center Parcs Parijs

Wist je al dat Center Parcs ook een vakantiepark vlakbij Disneyland Parijs heeft geopend: Villages Nature Paris. Ideaal als je een verblijf zoekt, waarbij je niet de hele tijd in Disney zelf zit, maar wel in de buurt bent! Klik hier voor meer informatie.

Beleef Frozen en Star Wars in het echt!

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,frozen,illuminations show,disneyland parijs shows
Disney Illuminations: een spectaculaire en sprankelende avondshow…

In Disneyland Parijs kun je genieten van heel veel mooie shows. Heel populair is de avondshow Disney Illuminations: een spectaculaire show waarin de verhalen van Star Wars, Frozen en Pirates of the Carribean tot leven komen. Een andere show die veel bekijks trekt, is de Stunt Show Spectacular in Disney Studios. Hierbij zie je o.a. Lightning McQueen in het echt voorbijkomen. En wat dacht je van het Festival van Piraten en Prinsessen en het sprookjesbal met de Disney-prinsessen?

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,cars show
De spectaculaire Cars show…

Restaurants Disneyland Parijs

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,restaurants disneyland parijs,eten disneyland parijs,disneyland parijs restaurants,waar eten disneyland parijs,leuke restaurants disneyland parijs,mickey mouse toetje
Dit Mickey Mouse toetje is toch zonde om op te eten…?!

In het park zelf, in Disney Village en in de hotels: overal in Disneyland Parijs zijn er restaurants waar je lekker kunt eten. Maar in Disney Village, een naastgelegen winkel- en horecagedeelte, vind je wat ons betreft de leukste Disney restaurants. Favoriet bij ons is Café Mickey. Terwijl je eet, komen hier diverse Disney figuren op bezoek. En wat ook een heel leuk restaurant is, is het Rainforest Café. Dit Disney restaurant is helemaal als jungle ingericht, compleet met dieren die zo nu en dan ‘tot leven’ komen…

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,restaurant Cafe Mickey,eten in Cafe Mickey
Eten in Cafe Mickey…

Met kleine kinderen naar Disneyland Parijs?

Ik hoor best wel vaak om mij heen dat mensen hun kinderen vaak nog te klein vinden voor Disneyland Parijs. Toen wij zelf in 2014 gingen, was ons zoontje 2,5. Ook nog klein, maar hij heeft zo genoten. Er zijn zoveel attracties die leuk zijn voor kleine kinderen. Eigenlijk wisten mijn man en ik van het bestaan van heel veel mini-attracties niet af. Zo leuk om die kant ook eens te zien! In dit blog lees je alles over de leukste attracties in Disneyland Parijs voor de allerkleinsten.

De trein Disneyland Parijs is ideaal als je naar Disney wilt. Of ga je liever met de auto?

Zie ook: