kinder attracties,cars attractie disneyland parijs,cars Quatre Roues Rallye

Disneyland Parijs attracties voor de allerkleinsten

Benieuwd welke Disneyland Parijs attracties leuk zijn voor kleine kinderen? In dit blog zetten we de leukste mini-attracties voor je op een rij!

Disneyland Parijs attracties voor de allerkleinsten

In 2014 zijn wij voor het laatst in dit magische familiepark geweest en we kunnen je zeggen: voor de allerkleinsten is er echt genoeg te zien en te beleven. Ben je benieuwd welke Disneyland Parijs attracties leuk zijn voor kleine kinderen? Lees dan hieronder verder!

Bekijk hier ook het blog met Disneyland Parijs aanbiedingen voor 2023.

Disneyland Parijs attracties 1: Autopia

kinder attracties,autopia disneyland parijs,marco met milan in autopia

Als je fan bent van auto’s, kruip dan zeker achter het stuur van een vrolijk gekleurde auto van de attractie Autopia. Race rond over het parcours, maar doe wel je gordel om ;-). Deze kinderattractie zorgt gegarandeerd voor veel plezier!

Leuke kinder attractie tip 2: Les Tapis Volants

kinder attracties,les tapis volants

Als je altijd al eens op een vliegend tapijt hebt willen vliegen, dan moet je zeker in de kinder attractie ‘Les Tapis Volants’. Klim op je eigen tapijt en maak rondjes rond een reuzetoverlamp. Met de ‘magische mestkever’ die op je tapijt zit, kun je zelf aangeven of je hoger, lager of schuin naar voren of naar achteren wilt.

Disneyland Parijs attracties 3: SlinkyⓇ Dog Zigzag Spin

kinder attracties,slinky dog zigzag spin

Als je fan bent van Toy Story, dan is deze attractie echt een aanrader. De attractie Slinky Dog is een soort achtbaantje die rondjes maakt tot je erbij neervalt ;-). Een leuke kinder attractie in Disneyland Parijs!

Tip 4: Dumbo The Flying Elephant

kinder attracties,dumbo the flying elephant,olifantjes disneyland parijs

De Disney kinderattractie Dumbo The Flying Elephant is geheid een succes bij de allerkleinsten. Vanuit de olifantjes heb je een fantastisch uitzicht op het park!

Disneyland Parijs attracties 5: Cars Quatre Roues Rallye

kinder attracties,cars attractie disneyland parijs,cars Quatre Roues Rallye

Als je fan bent van Cars, dan is deze attractie een absolute must-do! Stap in de autootjes Takel of Lightning McQueen en geef vol gas!

Disneyland Parijs kinder attractie 6: Buzz Lightyear Laserblast

kinder attracties,attracties voor kleine kinderen,disneyland parijs kinderattracties,buzz light year,toy story

Een andere zeer populaire Disney attractie is die van Buzz Lightyear. In deze attractie kun je met laserpistolen schieten op doelen en hiermee punten verdienen. Beslist een aanrader als je je een echte Buzz Lightyear wilt voelen!

Disneyland Parijs attracties 7: It’s a small World

kinder attracties,it's a small world

Wil je even uitrusten tijdens je bezoek aan Disney? Stap dan in de attractie It’s a small World. Je vaart rond met bootjes en ziet onderweg allerlei prachtige taferelen. Natuurlijk mag het deuntje van het liedje zelf niet ontbreken. Deze kinder attractie heeft wel iets weg van het carnaval festival in de Efteling.

Disneyland Parijs kinder attractie 8: Le Pays des Contes de Fées

kinder attracties,bootjes,le pays de contes de fees

Dit is echt een hele leuke (en relaxte!) kinder attractie in Disneyland Parijs. Met een bootje vaar je door het betoverende Storybook Land en kun je het schitterende miniatuur landschap bewonderen. Wat je zoal tegenkomt? Het huisje en de mijn van de dwergen uit Sneeuwwitje, de toren met de vlecht van Rapunzel en het kasteel aan de kust van prins Eric uit de Kleine Zeemeermin…

Disneyland Parijs kinder attractie 9: Peter Pan’s Flight

kinder attracties,voor kleine kinderen,disneyland parijs kinderattracties,peter pan attractie

Als je fan bent van Peter Pan, dan moet je deze Disney attractie zeker uitproberen. Je reist naar de kamer van de kinderen uit het verhaal en bent getuige van de eerste ontmoeting tussen Wendy, Michiel, John en Peter Pan. Tijdens de attractie vlieg je in het donker over de stad Londen en reis je uiteindelijk door naar Neverland: het land van de piraten!

Tip 10: Disneyland Railroad

kinder attracties,attracties voor kleine kinderen,disneyland parijs kinderattracties,stoomtrein,disneyland railroad

Ben je moe van het lopen? Stap dan in de Disneyland Railroad. Dit is niet alleen een leuke, maar ook een hele makkelijke en relaxte manier om je door Disneyland te verplaatsen. Een ritje met deze authentieke stoomtrein duurt 20 minuten. Genoeg tijd om even uit te rusten dus en een belevenis voor jong en oud!

Naast bovengenoemde kinderattracties is er natuurlijk nog veel meer te beleven voor de allerkleinsten dit geweldige park in Parijs. Zo er het labyrinth van Alice in Wonderland, de speeltuin van Pocahontas en het piraten speeleiland Adventure Isle. Je kunt ook door het kasteel van Doornroosje wandelen of lekker shoppen in een van de vele winkeltjes en genieten van prachtige parades in Main Street. En natuurlijk mag het op de foto gaan met je favoriete Disney-figuren niet ontbreken tijdens je bezoek aan dit fantastische park!

Genoeg leuke Disneyland Parijs attracties voor kleine kinderen dus!

Zie ook: