parijs met kinderen tips,speurtocht montmartre parijs

Speurtocht Montmartre in Parijs

Gaan jullie naar Parijs en zijn jullie van plan om de populaire wijk Montmartre te verkennen? Vergeet dan niet om onze speurtocht Montmartre te downloaden. Met de speurtocht wordt een wandeling met de kinderen door het mooie Montmartre in Parijs nóg leuker!

Maak jullie wandeling door Montmartre zo leuk mogelijk!

Een ding staat vast: als je in Parijs bent, dan zul je veel wandelen! Dus waarom zou je de wandeling niet zo leuk mogelijk maken…?!

Met de Speurtocht Montmartre (PDF) wordt een wandeling door deze populaire wijk van Parijs een echte belevenis. Jullie vertrekken vanaf metrostation Blanche, waar jullie uitstappen bij de wereldberoemde Moulin Rouge. Vanuit hier lopen jullie iets meer dan 2 kilometer naar de bekende basiliek Sacré-Coeur. Aan de hand van allerlei vragen, komen jullie langs allemaal toffe plekken in deze populaire buurt in Parijs. Zo komen jullie er onder meer achter welke bekende schilders er allemaal in Montmartre hebben gewoond en gaan jullie op zoek naar verschillende kunstvormen op het kunstenaarsplein Place du Tertre. De PDF bevat ook nog een creatieve opdracht én een leuke puzzel om mee aan de slag te gaan… Dus waar wacht je nog op?!

Klaar om Montmartre te ontdekken…?

De speurtocht Montmartre is de ideale manier om je kinderen bezig te houden en tegelijkertijd meer te leren over de wijk Montmartre. De vragen zijn niet alleen leuk voor kinderen; ook als ouder(s) steek je er zeker iets van op! De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

“Wat een leuke speurtocht! De kinderen hadden niet eens door dat we al 2 kilometer aan het lopen waren.” – Manon

Enthousiast geworden? Bestel dan de Speurtocht Montmartre voor maar € 4,99!

  • De Speurtocht Montmartre is een digitale download (PDF).
  • Bij de Speurtocht Montmartre zijn geen gedrukte materialen inbegrepen. Je dient de Speurtocht Montmartre zelf uit te printen.
  • De kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de gedrukte afbeeldingen.
  • Het bestand is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik van de Speurtocht Montmartre is niet toegestaan.