meisjes sneakers,leuke meisjes schoenen,meisjes gympen,meisjes zomerschoenen

Meisjes sneakers: de hipste op een rij

Het voorjaar staat weer voor de deur. Tijd voor lekker zittende, hippe meisjes sneakers! Meisjes sneakers zijn er in allerlei soorten. Gympen met klittenband, sneakers met veters, lage meisjes gympen, halfhoge meisjes sneakers, gevoerde gympen… Wat voor meisjes schoenen je ook zoekt: in dit blog zet ik een aantal supercoole sneakers voor je op een rij!

Bekijk hier ook onze selectie met coole jongens sneakers

Pretty in gold…

meisjes sneakers,british knights dee,zebra print gympen

Hoe tof zijn deze gouden sneakers voor meisjes van British Knights?! Te leuk toch… Deze meisjes gympen zijn super stevig en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de elastische veters. Ook zijn ze leuk geprijsd. Meer informatie over deze meisjes gympen vind je hier.

Fleurige sneakers van Nike…

meisjes sneakers,nike air max meisjes

Mooie, gekleurde Nike Air Max voor hippe meiden. Onder meer hier te koop.

Meisjes sneakers met glitters

meisjes sneakers,vans meisje

“We love VANS en we love glitter…” Deze gympen zijn hier een combinatie van, dus wij vinden deze meisjes gympen echt perfect. Het voordeel van deze meisjes gympen is dat ze bij elke outfit kunnen. Zo staan de gympen niet alleen leuk onder een jeans of legging, maar kunnen ze ook gedragen worden in combinatie met een hippe rok of stoere jurk. Een ding is zeker: met deze schoenen is je kind helemaal hip! Koop hier deze Vans met glitter blokjes.

En wat dacht je van deze Vingino meisjes gympen met panterprint…?!

meisjes sneakers,panter print schoenen meisje

En deze panterprint sneakers van Replay?!

replay meisjes schoenen met glitters

Glitter blauwe all stars van Converse

meisjes sneakers,converse meisjes gympen,panter print all stars

Wat een superleuke gympen zijn dit! De ‘gewone’ all stars kenden we natuurlijk al wel, maar deze met panterprint kenden we nog niet. Superleuk onder een spijkerbroekje en hip onder een rok of jurkje. Wil je meer weten over deze panterprint all stars? Kijk dan hier.

Meisjes sneakers met lichtjes

meisjes sneakers,meisjes sneakers

Wordt je kind ook zo blij van schoenen met lichtjes? Wat dacht je dan van deze super toffe Skechers meisjes schoenen met lampjes! Wat een coole kleurtjes ook. En natuurlijk geven ze ook nog eens licht. Scoor hier deze coole meisjes Skechers met lampjes.

Schoenen met wieltjes

heelys rolschoenen,meisjes schoenen met wieltjes

Je kent ze vast wel: schoenen met wieltjes. Ieder kind wil ze hebben! Deze Heelys voor meisjes hebben wieltjes onderaan de zool, maar ben je ze zat? Dan kun je de wieltjes er ook afhalen en de rolschoenen als normale schoenen gebruiken. Twee vliegen in een klap dus: deze Heelys! Koop hier deze Heelys rolschoenen

Genoeg leuke meisjes sneakers te koop dus! Dat wordt nog lastig kiezen…

Zie ook: