keukenhof met kinderen,nijntje speeltuin keukenhof

Waarom Keukenhof met kinderen zo leuk is

Keukenhof met kinderen is leuk. Het is al heerlijk om buiten te wandelen met de kids, maar helemaal bijzonder is het natuurlijk als je dat doet temidden van miljoenen bloeiende bloemen. De kleuren, de geuren… Wat ons betreft, is een bezoek aan Keukenhof echt de moeite waard.

Flower Power

Ieder jaar in het voorjaar stroomt Lisse vol met toeristen die naar het wereldberoemde bloemenpark gaan. Vorig jaar waren dit er maar liefst 1,1 miljoen. Niet zo gek, want Keukenhof is echt uniek. Je kijkt er je ogen uit en vindt er talloze in bloei staande narcissen, hyacinten en tulpen. Maar, er is meer te doen. Ook dit seizoen worden er weer mooie tentoonstellingen georganiseerd. Daarnaast vinden er geregeld leuke evenementen en plaats en zijn er leuke activiteiten. Ook voor kinderen. Keukenhof met kinderen is hartstikke leuk!

Koop hierΒ je tickets voor Keukenhof

keukenhof met kinderen tips,leuk uitje met kinderen tip,uittip met kinderen bollenstreek,tulpenvelden met kinderen

Keukenhof met kinderen: van speurtocht tot poffertjes…

Keukenhof met kinderen is leuk. Er is van alles te beleven. Jongens en meiden kunnen bijvoorbeeld ontdekken hoe de tulp in Nederland kwam en ook kunnen zij een eigen bollenmozaΓ―ek ontwerpen en een echte tulpenexpert worden. Onze kinderen vonden de speurtocht door het park erg leuk! Deze is gratis verkrijgbaar bij de informatiebalie. Lekker klimmen en klauteren kan in de speciale Nijntje speeltuin. Ook de kabelbaan en de hangbrug over het water waren een groot succes! En houden je kinderen van dieren? Breng dan ook zeker even een bezoek aan de kinderboerderij. Kinderen vinden dit altijd leuk. En nog een tip: sluit de dag af met heerlijke poffertjes. Voor kinderen altijd een feest!

keukenhof met kinderen,nijntje speeltuin keukenhof

Openingstijden 2023

Van donderdag 23 maart 2023 tot en met 14 mei 2023 is het park dagelijks geopend van 08.00 uur – 19.30 uur. Kaartjes kopen kan hier.

Een ding is zeker: Keukenhof met kinderen is beslist een aanrader!

Zie ook: