gymkleding kind,kinder sportkleding,meisjes gymkleren,jongens gymkleren,gymschoenen kopen

Gymkleding kind: hippe sportkleding om lekker in te bewegen

Ben je op zoek naar gymkleding voor je kind? Jongens of meisjes sportkleding die fijn zit en waar je zoon of dochter lekker in kan bewegen? Lees dan even verder, want hieronder zet ik voor je op een rij bij welke winkels je kinder gymkleding kunt scoren.

Gymkleding voor op school

Een van de spullen die je kind nodig heeft voor school, is gymkleding. Meestal is dat een korte broek met een shirt en een paar gymschoenen erbij. Dit alles bewaar je in een gymtas op school. Totdat de vakantie begint, dan neemt je kind zijn of haar gymspullen weer mee naar huis, zodat het weer gewassen kan worden. Voor jou als ouder is dat dan ook meteen weer een goed moment om te controleren of de gymschoenen inmiddels niet te krap zijn geworden. Daarnaast is het misschien weer tijd om te switchen naar zomer gymkleding of winter gymkleding.

Voetbalpak vs balletpak

Veel jongens (maar ook meiden!) vinden het fijn om met de gym een voetbalpakje te dragen. Dit zit lekker en het is ook nog eens hartstikke stoer natuurlijk. Meisjes dragen vaak een t-shirt met een sportbroekje of legging eronder. Ook dragen sommige meiden een turnpakje of balletpakje.

Gymkleding kind: waar te koop?

Er zijn veel winkels die sportkleding voor kinderen verkopen. Hieronder zet ik er een aantal voor je op een rij.

  • De eerste winkel waar je voor kinder sportkleding terecht kunt, is Decathlon. Deze winkel verkoopt zowel shirts, vesten als sportbroeken en ook kun je hier gymschoenen voor je kind shoppen. Allemaal voor een betaalbare prijs.
Meisjes short van Decathlon
  • Een andere winkel die gymkleding voor je kind verkoopt, is Scapino. Ook hier vind je toffe sportkleding setjes en gymschoenen voor meisjes en jongens. Houd ook vooral de acties in de gaten, want die zijn er regelmatig!
meisjes sportkleding,gymkleding meisje,sportlegging meisje,meisjes sportvest
Meisjes sportkleding van Scapino
  • Vergeet ook Bristol niet, want hier vind je ook allerlei sportkleding voor je kind. Van sportsokken tot sportvesten, sportbroeken en sportschoenen…
zaalvoetbalschoenen puma,jongens zaalvoetbalschoenen,goedkope zaalvoetbal schoenen,kinder gymschoenen,jongens gymschoenen
Zaalvoetbalschoenen kunnen ook prima door voor gymschoenen!
  • Ook Zeeman verkoopt kinder sportkleding, zoals leggings en sport shirts. Gymschoenen ben ik hier alleen helaas nog niet tegen gekomen…
  • Zoek je zowel een gymtas, als gymkleding en gymschoenen voor je kind? Dan ben je bij Kleertjes.com in één keer klaar. Hier shop je alles tegelijk. En vergeet ook zeker de webshop van Kixx Online niet.
  • Footlocker staat vooral bekend om de sneakers, maar verkoopt ook allemaal toffe sportkleding voor jongens en meisjes. Hier kun je dus ook prima terecht voor gymkleding!
  • En ken je de webshop van Nickis al? Hier vind je hele mooie designer gymtassen en sportbroeken en shirts van exclusieve merken. Zeker even kijken als je op zoek bent naar iets bijzonders.
kinder gymkleding,korte broek lighthouse mini rodini,exclusieve kinderkleding
Foto: Mini Rodini

Heb jij al gymkleding voor je kind geshopt…?

Zie ook: