Een meisjes bikini en badpak om mee te shinen…

Hippe meisjes bikini’s en meisjes badpakken zijn er in allerlei soorten en maten en in diverse vrolijke prints. Toen ik voor mijn dochtertje op zoek was naar een leuke meisjes bikini, kwam ik zoveel leuke dingen tegen. Het is moeilijk kiezen! Ben jij ook op zoek naar een hippe meisjes bikini of meisjes badpak? Hierbij wat tips.

Zomerse dagen

Ken je dat: van die heerlijke zomerse dagen, waarop je de hele dag gewoon lekker rond kunt lopen in je bikini? Aan het zwembad of het strand, of gewoon terwijl je lekker rondloopt in de tuin…? En dan de dag afsluiten met een barbecue. Echt zomer is dat: ik houd ervan!

Meisjes bikini en badpak: zoveel keuze

Meisjes badpakken zijn er in allerlei soorten. Zo zijn er, naast de standaard badpakken, ook badpakken met gekruiste bandjes. En de een houdt van felle kleuren, terwijl de ander weer meer van pasteltinten houdt. En dan is er ook nog speciale uv-zwemkleding voor kinderen en denk ook aan badpakken met prints… Kortom: er is zoveel keuze. Onderstaande meisjes badpakken vind ik zelf erg leuk. Je shopt ze hier.


Een meisjes bikini voor hippe girls…

Naast badpakken voor meisjes, zijn er natuurlijk ook hele toffe bikini’s verkrijgbaar. En ook deze zijn er in allerlei uitvoeringen. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met ruches, bikini’s met haltertops en toffe badkleding setjes waarbij je meteen een hippe scrunchie ontvangt. De ene meisjes bikini is nog leuker dan de andere…! Onderstaande bikini’s zijn hier te koop.


Nog meer meisjesbadkleding…

Naast bikini’s en badpakken, is er natuurlijk nog veel meer toffe meisjes zwemkleding te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere zwemshort die je bij je bikini kunt dragen? Handig bijvoorbeeld, als je tijdens een dagje aan het zwembad even een patatje wilt gaan halen of zo… Een ding is zeker: met onderstaande meisjes zwemshorts val je zeker op! Hier te koop.


Zie ook: