kerstwens,say it with santa campagne,visit finland,fins verkeersbureau,vakantie lapland blog

Je kerstwens voorgelezen door de Kerstman…

Het Fins verkeersbureau heeft zoiets leuks bedacht. Tijdens een speciale kerstcampagne kun je nu zelf je kerstwens uploaden en wie weet: leest de echte Kerstman jouw wens wel voor op YouTube!

Onvergetelijke ervaring

Ben je wel eens in Lapland geweest? In 2007 was ik er zelf met mijn partner tijdens het winterseizoen. Het was een onvergetelijke ervaring. Het besneeuwde winterlandschap, de rendieren en… de kerstman! Die hebben we toen namelijk ook ontmoet toen we naar het Santa Clause Village in Rovaniemi zijn afgereisd. Nog nooit eerder heb ik zo’n kerstgevoel gehad als toen…

Bezoek aan de Kerstman

Een vakantie naar Lapland kan ik iedereen aanraden (lees trouwens ook mijn blog over onze vakantie naar Lapland). En je reis is natuurlijk helemaal compleet als je – net als wij – in Rovaniemi bij de kerstman bent geweest (oh wat zou ik dit graag nog eens met mijn kinderen over doen…).

ontmoeting met de kerstman in rovaniemi lapland
Onze ontmoeting met de Kerstman… (foto uit 2007)

De Kerstman op YouTube

Wil je ook graag een keer naar Lapland om de echte Father Christmas te ontmoeten, maar zit het er nu even niet in? Dan zijn er ook andere manieren om met de echte Kerstman in contact te komen. Via YouTube bijvoorbeeld! Het Fins verkeersbureau heeft namelijk een hele leuke actie bedacht, waarbij jouw unieke kerstwens misschien wel voorgelezen gaat worden door de Kerstman. Hoe leuk klinkt dat?!

Upload je kerstwens

Wil je je kinderen verrassen, je partner ten huwelijk vragen of een familielid extra in het zonnetje zetten? En lijkt het je leuk als de echte Kerstman jouw bericht uitspreekt? Upload dan vΓ³Γ³r 29 november 2020 middernacht hier je tekst in het Engels en wie weet leest de echte Kerstman jouw tekst wel voor op YouTube!

Op vrijdag 11 december om 19:00 uur kunnen alle inzenders trouwens ook de Kerstman live ontmoeten via het Instagram account van Visit Finland.

Meer informatie over de Say it with Santa campagne vind je hier.

Zie ook: