disneyland parijs aanbiedingen 2023,goedkoop naar disneyland parijs,voordelig naar disneyland parijs,arrangement disneyland parijs

Disneyland Parijs aanbiedingen 2024

Ben je van plan om naar Disneyland Parijs te gaan? Check dan vooral hieronder de Disneyland Parijs aanbiedingen voor 2024 even. Het scheelt echt om een arrangement te boeken in plaats van losse tickets en een los verblijf. Bovendien profiteer je vaak ook nog van extra’s als je een bepaald arrangement boekt. In dit artikel lees je er meer over.

Dit jaar 30e verjaardag van Disneyland Parijs

In 2023 staat het park t/m 30 september in het teken van de 30e verjaardag van Disneyland Parijs. Verrassende shows, nieuwe attracties en diverse festiviteiten maken deze verjaardag specialer dan ooit. Zo is er een speciale dagshow met Mickey Mouse en zijn vriendjes en een magische lichtshow met drones die de lucht boven het kasteel van Doornroosje verlichten. Ook is er een speciale MARVEL droneshow en is de bekroonde en populaire avondshow Disney Dreams! vanaf 12 april terug. Bij deze show is er een prachtig vuurwerk en zijn er magische speciale effecten op het Kasteel van Doornroosje.

disneyland parijs aanbiedingen 2023,kasteel doornroosje disney illuminations avondshow

Disneyland Parijs aanbieding 2023

Koop nooit zo maar losse tickets voor Disneyland Parijs, maar kijk altijd of er aanbiedingen of acties zijn. Ga je meerdere dagen naar het voormalige Eurodisney, dan is het vaak voordeliger om een Disney hotel in combinatie met tickets voor Disneyland Parijs te boeken. Dit scheelt behoorlijk wat geld. En wist je dat je als gast van een Disney hotel ook iets eerder het park in mag, waardoor je ‘s morgens in ieder geval grote druktes kunt vermijden en niet of nauwelijks hoeft te wachten bij je favoriete attractie…?

Disneyland Parijs aanbieding 2024: gratis Disney+ cadeau

Als je nu een ticket, verblijf (Disney hotel + tickets), een losse hotelovernachting of een Jaarpas koopt, dan krijg je tot 1 jaar gratis Disney+ cadeau. Let op: op het moment van schrijven van dit artikel, is de einddatum van deze actie nog onbekend.

Met de trein naar Disneyland Parijs

Als je naar Disneyland Parijs gaat, dan kun je natuurlijk met de auto gaan. Maar veel sneller en relaxter is het om met de trein naar Disney te gaan. Wist je dat er ook een rechtstreekse trein rijdt naar Disneyland Parijs? In 3,5 uur ben je dan namelijk in het voormalige Eurodisney. Indien je met de trein naar Disneyland Parijs wilt, dan kun je het beste zo ver mogelijk van tevoren je treintickets boeken. Je bent dan het voordeligst uit. Bekijk hier de actuele aanbiedingen voor treinreizen naar Disneyland Parijs. Let op: je dient dan nog wel losse tickets voor Disneyland Parijs of een hotel in combinatie met tickets voor Disneyland Parijs te boeken. Kies je voor dat laatste, dan is het slim om een Disneyland Parijs arrangement te boeken.

Uitbreiding park

Disneyland Parijs blijft vernieuwen. Zo is het Movie Park vanaf 2021 op de schop gegaan en is dit gedeelte met maar liefst drie nieuwe gebieden uitgebreid. Inmiddels zijn er drie nieuwe gedeeltes aan het park toegevoegd met de thema’s MARVEL, frozen en Star Wars.

disneyland parijs aanbiedingen 2023,disney parade met disney prinsessen, doornroosje disney prinses,sneeuwwitje disney prinses,belle disney prinses, assepoester disney prinses, merida disney prinses
Disney prinsessen tijdens de parade…

Hotels Disneyland Parijs

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,disneyland hotel
Het Disneyland Hotel…

Of je nu een Disneyland Parijs arrangement wilt kiezen of een los hotel wilt boeken: bij Disney heb je de keuze uit heel veel verschillende Disney hotels, waaronder ook de huisjes van Disney’s Davy Crockett Ranch. In 2014 verbleven wij tijdens onze huwelijksreis zelf in het magische Disneyland hotel (let op: dit hotel wordt verbouwd en gaat in 2024 weer open). Kost een paar centen (als huwelijksreis mag dat voor een keertje ;-)) maar wat een geweldige ervaring! De geur, de inrichting, de kostuums van het altijd vriendelijke personeel. Betoverend! Wat onze zoon het meeste is bijgebleven van ons verblijf in het Disneyland Hotel, zijn de gouden Mickey chocolademunten die elke dag op de opgemaakte bedden lagen. Dat vond hij helemaal geweldig!

Het Disneyland hotel bevindt zich bij de ingang van het park. Je hoeft dus niet ver te lopen en kunt overdag, als je al dat lopen even zat bent, even naar je hotel toe om daar even bij te komen. Bijkomend voordeel van een verblijf in een Disney hotel is dat je als gast een half uurtje eerder het park in mag. Meteen naar je favoriete Disney attractie dus, zonder dat je in de rij hoeft te staan!

Disneyland Parijs aanbiedingen 2024 – hotel + tickets

Disney is geweldig – maar heel eerlijk – het is ook niet goedkoop. Houd dan ook altijd goed de aanbiedingen in de gaten. Als je meerdere dagen naar Disney wilt, dan is het slim om een Disney hotel in combinatie met tickets voor Disneyland Parijs te boeken. Bekijk van tevoren even goed welke aanbiedingen er zijn.

Beleef Frozen en Star Wars in het echt!

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,frozen,illuminations show,disneyland parijs shows
Disney Illuminations: een spectaculaire en sprankelende avondshow…
(foto: Disneyland Parijs)

In Disneyland Parijs kun je genieten van heel veel mooie shows. Heel populair is de avondshow Disney Illuminations: een spectaculaire show waarin de verhalen van Star Wars, Frozen en Pirates of the Carribean tot leven komen. Een andere show die veel bekijks trekt, is de Stunt Show Spectacular in Disney Studios. Hierbij zie je o.a. Lightning McQueen in het echt voorbijkomen. En wat dacht je van het Festival van Piraten en Prinsessen en het sprookjesbal met de Disney-prinsessen?

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,cars show
De spectaculaire Cars show…

Restaurants Disneyland Parijs

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,restaurants disneyland parijs,eten disneyland parijs,disneyland parijs restaurants,waar eten disneyland parijs,leuke restaurants disneyland parijs,mickey mouse toetje
Dit Mickey Mouse toetje is eigenlijk zonde om op te eten…?! (foto: Disneyland Parijs)

In het park zelf, in Disney Village en in de hotels: overal in Disneyland Parijs zijn er restaurants waar je lekker kunt eten. Maar in Disney Village, een naastgelegen winkel- en horecagedeelte, vind je wat ons betreft de leukste Disney restaurants. Favoriet bij ons is Café Mickey. Terwijl je eet, komen hier diverse Disney figuren op bezoek. En wat ook een heel leuk restaurant is, is het Rainforest Café. Dit Disney restaurant is helemaal als jungle ingericht, compleet met dieren die zo nu en dan ‘tot leven’ komen…

disneyland parijs arrangement,trein disneyland parijs,restaurant Cafe Mickey,eten in Cafe Mickey
Eten in Cafe Mickey…

Met kleine kinderen naar Disneyland Parijs?

Ik hoor best wel vaak om mij heen dat mensen hun kinderen vaak nog te klein vinden voor Disneyland Parijs. Toen wij zelf in 2014 gingen, was ons zoontje 2,5. Ook nog klein, maar hij heeft zo genoten. Er zijn zoveel attracties die leuk zijn voor kleine kinderen. Eigenlijk wisten mijn man en ik van het bestaan van heel veel mini-attracties niet af. Zo leuk om die kant ook eens te zien! In dit blog lees je alles over de leukste attracties in Disneyland Parijs voor de allerkleinsten.

Op de foto met Disney karakter Pluto…

Zijn jullie van plan naar Disneyland Parijs? Vergeet dan dus zeker niet om een aanbieding Disneyland Parijs 2024 te boeken. Veel plezier alvast!

Meer over Parijs: