KidsBeautyPark: een heerlijk moeder dochter uitje!

Maskertjes opdoen, nagels lakken… Vind jouw dochter dit ook helemaal het einde en lijkt het je leuk om eens een beautydagje met je kleine meid te plannen? Dan moet je zeker een keer langs gaan bij KidsBeautyPark in Breda! Wij combineerden ons weekendje Breda met een bezoek aan deze salon voor kinderen van 3 t/m 16 jaar en kunnen het iedereen aanraden om naar deze beautysalon te gaan. Want wat zijn we hier samen heerlijk in de watten gelegd. Een onvergetelijk moeder dochter uitje!

Artikel i.s.m. KidsBeautyPark

Pretty in pink…

Bloesem voor de ramen, roze behang en banken met glitters erin… KidsBeautyPark is een superleuke plek voor een moeder dochter uitje. Als jij en je kind houden van beauty en verzorging, dan moet je hier zeker eens naartoe gaan. Zodra je naar binnen loopt en de deur achter je dicht hebt gedaan, zit je helemaal op een roze wolk. En we love it!

kidsbeautypark moeder dochter uitje

Heerlijke high tea

Zoals het hoort bij een beautydagje, mochten we eerst een heerlijke zachte, fluffy badjas aandoen. Een roze badjas, wel te verstaan ;-). Voordat we een heerlijke gezichtsbehandeling van de lieve dames van KidsBeautyPark zouden krijgen, hebben we eerst genoten van een heerlijke high tea. Wat een lekkers lag er allemaal op de bling bling etagere. Gezonde dingen, zoals plakjes komkommer, druiven en aardbeien. Maar ook snoepjes en lekkere koekjes, donuts, chocolade en gebak. Teveel om op te noemen, en het lukte ons ook niet om alles op te eten. En daar hebben we nu spijt van hihi…

high tea kidsbeautypark breda

Gezichtsbehandeling KidsBeautyPark

Na de heerlijke high tea, was het dan toch echt tijd voor de gezichtsbehandeling. Naast elkaar namen Evy en ik plaats in de comfortabele ligstoelen. Onze huid werd gereinigd en daarna kregen we een gezichtsmassage. Ook kregen we allebei nog een lekker (klei)masker op. Dat was voor mijn dochtertje helemaal nieuw, maar ze vond het maar wat leuk allemaal. “En het rook ook allemaal zo lekker, mam…”

kidsbeautypark gezichtsbehandeling,beautydagje moeder dochter

Jurken garderobe

Na de gezichtsbehandeling, werden Evy’s haren mooi gestyled met de krultang. Onze make-up werd gedaan en de kleine meid mocht ook nog een jurk uitkiezen uit de jurken garderobe die ze mocht passen voor een fotoshoot. Het viel nog niet mee om een jurk uit te kiezen, want er hingen er behoorlijk wat! Uiteindelijk koos ze voor een mooie blauwe jurk met glitters die haar prachtig stond…

Bedankt KidsBeautyPark voor de superleuke middag. Mijn dochter voelde zich een echte prinses! Wil je meer weten over KidsBeautyPark? Kijk dan hier.

Over KidsBeautyPark

De salon is professioneel ingericht en volkomen gericht op kinderen van 3 t/m 16 jaar. KidsBeautyPark is de hele week geopend voor beauty kinderfeestjes of vrijgezellen feestjes. Er zijn diverse arrangementen waar je voor kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld een moeder dochter arrangement.

Zie ook: