ikea ivar hacks,opbergsysteem ikea,grenen kast,mooie meubels,ikea opbergsysteem,wandkast systeem,ikea hacks

IKEA IVAR hacks: 10 tips voor op de kinderkamer

Misschien ken je de IKEA IVAR kast wel? Deze – van zichzelf al mooie – grenen kast kun je op heel veel manieren ‘pimpen’. Wil jij ook een IVAR kast van het Zweedse warenhuis stylen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan vind je hieronder een aantal tips voor toffe IKEA IVAR hacks.

IKEA IVAR kast: een kast met veel mogelijkheden

Naast talloze andere opbergsystemen, heeft IKEA het IVAR opbergsysteem in het assortiment. Dit grenen wandmeubel kun je – dankzij allerlei losse elementen – helemaal zo opbouwen als je wilt. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een kleine IVAR kast en deze later weer uitbreiden naar een groter meubel. Handig dus als je op een gegeven moment meer opbergruimte nodig hebt.

Over de IVAR kast

Waar ik mij in dit blog op richt, is de IKEA IVAR kast die je hieronder ziet. Hiervoor zijn heel veel toffe IKEA IVAR hacks te vinden. De kast is onderdeel van het IVAR opbergsysteem. Van zichzelf is de kast heel simpel en basic meubel, maar dat maakt ‘m juist mooi vind ik. De IVAR kast is gemaakt van grenen en de afmetingen zijn als volgt: 80 x 30 x 83 cm. De kast kost € 59,95.

ikea ivar hacks,ivar inspiratie en tips,ikea ivar kast tips en ideeen,ivar kinderkamer,ivar babykamer,ivar stylen,ivar hacks,grenen kast
IKEA IVAR kast

IKEA IVAR hacks: tips en ideeën

Het leuke van bovenstaande IVAR kast is dat deze op allerlei manieren te pimpen is. Er gaan dan ook heel veel leuke IKEA IVAR hacks rond op internet. Van IVAR kasten die beschilderd zijn en gebruikt worden als onderstel voor een bed tot IVAR kastjes waarvan de pootjes of knoppen gepimpt zijn. Kijk zelf maar, want hieronder zet ik de leukste IVAR hacks voor je op een rij.

Let op: de bronvermelding vind je onder de foto’s.

IKEA

Hier vind je nog meer leuke opbergmeubels.


IKEA pakket laten bezorgen?

Heb je interesse in IKEA IVAR, maar heb je geen zin om naar het Zweedse warenhuis toe te gaan of zit je lastig qua vervoer? Denk er dan eens aan om je spullen te laten bezorgen. Hieronder zet ik de bezorgkosten van IKEA voor je op een rij.

Levering per pakket

0 t/m 15 kg€ 2,99
16 t/m 23 kg€ 9,99
Je bestelling past in één pakket en is 170x73x53 cm groot.

Levering per vrachtwagen

Tot 500 kg€ 49,-
Van 501 tot 2000 kg€ 89,-
Zwaarder dan 2000 kg€ 149,-
Bezorging van grote en zware meubels en producten zwaarder dan 23 kg.

Welke IKEA IVAR hacks vind jij het leukst?

Zie ook: