lego winkels,lego stores,lego winkel utrecht,lego winkel amsterdam,nieuwste lego sets,adressen lego winkels nederland,lego winkel kalverstraat,molen van lego

Welke LEGO winkels zijn er in Nederland?

Heb je al gehoord dat er nu drie echte, officiële LEGO winkels in Nederland te vinden zijn? De grootste LEGO winkel is in hartje Amsterdam te vinden en de andere LEGO Store is gevestigd in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. En goed nieuws: er is nu ook een LEGO winkel in Leidschendam geopend!

LEGO winkels: waar kun je ze vinden?

Natuurlijk zijn er meerdere winkels in Nederland te vinden die LEGO verkopen, maar de officiële winkels van LEGO zijn gevestigd in Utrecht, Amsterdam én Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands).

Check ook het blog met de nieuwste LEGO sets!

LEGO winkel Utrecht

In oktober 2019 opende de eerste officiële winkel van LEGO haar deuren in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht (adres: Hoog Catharijnepassage 7, 3511 WP Utrecht). Toen wij zelf een bezoek brachten aan de winkel, waren we met de auto en parkeerden we in parkeergarage P5 (onder het winkelcentrum). Het station van Utrecht grenst aan Hoog Catharijne, dus kom je met het openbaar vervoer, dan ben je binnen no-time bij de LEGO-winkel!

LEGO winkel in Utrecht…

LEGO Store Amsterdam

Wat een prachtige winkel is dit! De LEGO Store in Amsterdam is op vrijdag 29 november 2019 geopend in de Kalverstraat. Hartje 020 dus!

Wij keken onze ogen uit in deze winkel! Stel je voor: een 3,25 meter hoge lego-molen van 885.757 stenen in de etalage, Rembrandts van LEGO aan de muur, de Magere Brug gemaakt van ontelbaar veel steentjes, Amsterdamse grachtenpanden… Kortom: teveel om op te noemen. Je moet hier gewoon een keer naartoe!

lego winkels,lego winkel amsterdam,lego store amsterdam kalverstraat,waar lego winkels nederland

LEGO Store Leidschendam

lego winkel leidschendam,lego store leidschendam westfield mall of the netherlands,lego winkel den haag,lego winkel zuid holland

Op 18 maart heeft de nieuwe LEGO Store in Leidschendam (Mall of the Netherlands) zijn deuren geopend.

lego winkel westfield mall of the netherlands leidschendam,lego winkel den haag
Opening door Pauline Wingelaar en Store Manager Famita Pilon…

De winkel in Leidschendam is ruim 310 m2 groot en ligt op 5 kilometer van Den Haag.

Speciaal voor de opening is de LEGO.

lego winnie de pooh set

We zijn heel benieuwd naar de nieuwe winkel en gaan gauw een afspraak maken om eens langs te gaan!

Je kunt natuurlijk ook altijd De nieuwste LEGO-sets

Iedere keer weer komt LEGO met de meest toffe sets op de markt. Verkrijgbaar in de volgende thema’s:

Ga zeker langs bij een van de LEGO winkels of koop hier je favoriete LEGO set!

Zie ook: