lego star wars nieuwe sets,may the fourth,star wars day,may the 4th,nieuwe sets lego star wars,luke skywalkers' landspeeder,mandalorian helm,black trooper helm,luke skywalker helm

LEGO Star Wars: nieuwe en toffe sets

Op 4 mei is het weer Star Wars dag! En als je Star Wars fan bent, dan weet je wel dat deze dag ook wel bekend staat als “May the fourth”, een zin die lijkt op de bekende Star Wars uitspraak “May the Force be with you”. Speciaal voor May the 4th heeft LEGO in de week van 1 – 5 mei allemaal toffe acties voor LEGO Star Wars. Hieronder lees je er meer over!

Luke Skywalker’s Landspeeder (75341) from Star Wars: A New Hope

Vanaf 1 mei te bestellen voor VIPS en vanaf 4 mei beschikbaar in de winkel: deze Luke Skywalker’s Landspeeder set. Een prachtig item om toe te voegen aan je LEGO Star Wars collectie! Hier te koop voor de prijs van € 199,99.


Nieuwe helmen van LEGO® Star Wars ™

Ook nieuw in het LEGO Star Wars assortiment zijn de volgende helmen: Mandalorian helm, Luke Skywalker helm (75327) en Dark Trooper helm (75343). De prijs van de helmen bedraagt € 59,95. Allemaal hier te koop.


Gratis LEGO-producten bij je aankoop van 1 t/m 8 mei 2022

Bij elke LEGO® Star Wars™ aankoop vanaf € 40,- ontvang je in de week van 1 t/m 8 mei 2022 deze AT-ST™ gratis.

Bij aankopen van meer dan € 160,- aan LEGO® Star Wars™ producten, krijg je gratis de Keuken van de familie Lars boerderij cadeau.

LEGO VIP-members ontvangen ook nog eens een Mandalorian™ sleutelhanger cadeau bij aankoop van € 70,- aan LEGO® Star Wars™ producten.


Een overzicht van alle (nieuwe) LEGO Star Wars sets vind je hier.

Zie ook: