lego star wars nieuwe sets,may the fourth,star wars day,may the 4th

LEGO Star Wars: nieuwe en toffe sets

Op 4 mei is het weer Star Wars dag! En als je Star Wars fan bent, dan weet je wel dat deze dag ook wel bekend staat als “May the fourth”, een zin die lijkt op de bekende Star Wars uitspraak “May the Force be with you”. Speciaal voor May the 4th heeft LEGO in de week van 1 – 5 mei allemaal toffe acties voor LEGO Star Wars. Hieronder lees je er meer over!

LEGO® Star Wars ™ R2-D2 ™

lego star wars r2-d2,nieuwe lego star wars set,may the fourth,may the 4th,4 mei lego star wars

Vanaf 1 mei 2021 is ‘ie eindelijk beschikbaar! De gloednieuwe LEGO set van R2-D2. Dit personage is natuurlijk een echte must-have voor elke LEGO® Star Wars ™ – fan! De droid bevat een intrekbare middenpoot, ronddraaiende kop, uitschuifbare luiken aan de voorkant die open kunnen, een verstelbare periscoop en het lichtzwaard van Luke Skywalker in een verborgen ruimte…

De R2-D2 LEGO-set is hier te koop voor de prijs van € 199,99.


Nieuwe helmen van LEGO® Star Wars ™

Ook nieuw in het LEGO Star Wars assortiment zijn onderstaande helmen: de 75305 LEGO® Star Wars ™ Scout Trooper ™ helm (hier te koop voor € 59,99) en de 75304 – LEGO® Star Wars ™ Darth Vader ™ helm (hier te koop voor € 69,99). Items die ook zeker niet mogen ontbreken in de collectie van Star Wars fans!


LEGO® Star Wars ™ Imperial Probe Droid ™

Deze Imperial Probe Droid ™ 75306 is een herinnering aan een klassieker. Met de Imperial Probe Droid beleef je de epische actie uit Star Wars: The Empire Strikes Back weer opnieuw. Dit unieke Star Wars item is hier te koop voor de prijs van € 69,99.

imperial probe droid 75306 lego,lego star wars sets

LEGO® Star Wars ™ Millenium Falcon ™

lego star wars millennium falcon 75192,collectors item lego star wars,unieke lego set,may the fourth,star wars day,may the 4th

De Millenium Falcon set van LEGO (75192) is een van de meest bijzondere sets uit het Star Wars thema. Een echte klassieker en de droom van iedere Star Wars fan. De set – die allerlei authentieke details bevat – staat garant voor vele uren bouwplezier. Na afloop heb je een pracht exemplaar in huis staan. Maak wel even plek van tevoren, want de Millenium Falcon is groot! Hier te koop voor de prijs van € 849,- (behoorlijk aan de prijs, maar dan heb je ook wat!).


Gratis Tatooine™ boerderij van 1 t/m 5 mei 2021

Bij elke LEGO® Star Wars™ aankoop vanaf € 85 ontvang je in de week van 1 t/m 5 mei 2021 deze Tatooine boerderij gratis. Dit is het nieuwste model in deze serie om te verzamelen, met het huis van de familie Lars, een landspeeder en Sandcrawler, plus noppen die Luke Skywalker™, C-3PO™, Owen Lars™, tante Beru™, R2-D2™ en twee Jawa’s™ voorstellen.

lego star wars tatooine boerderij 40451

In de LEGO winkels ontvang je bij aankopen vanaf € 40,- ook nog eens deze Imperial Shuttle ™ gratis!

imperial shuttle lego star wars

Let op: naast bovenstaande geschenken, krijg je in de week van 1 – 5 mei 2021 ook nog eens dubbele punten als LEGO VIP-member!


Ben jij ook zo’n fan van LEGO Star Wars?

Zie ook: